Θα τα πουμε αυριο … :naughty: :naughty: :naughty:
Αστα να πανε,παλι για τον πεο χτες.Με το βαπορι μειναμε μεχρι το τελος,και μετα πηγαμε με γκουντωνες και σια για φαι και τους αναγκασα ολους να περιμενουν να παει 5 για να πεσει το ταχι σε μονη ταριφα :lol:
edit:με τη σημερινη φαση που,παλι σιγουρα θα περασουμε τρισαθλια,τι θα γινει?
Κανονισατε τπτ για σημερα ?
Παντως κατι πρεπει να κανονισουμε αλλα οχι με τον Τεξας, Σελιδα, Χοκαμ, Λεντ, Ρονι γιατι δεν τους παω πχια! Μονο οι υπολοιποι!
Ωραια,μεσα ειμαστε.Στειλτε μνμ γιατι δεν ξερω αν θα ξανακατσω σε PC
Ενταξει ομορφαντρα!!! Θα σου στειλω για το βραδυ!!! Φιλακια μεχρι μετα!
λοιπον λετε τι ωρα θα βρεθουμε;;;;Λετε…10;;; Τι ωρα;
εγω μαλλον δεν θα ερθω γιατι ηδη εχω κανονισει…
Δευτερη μερα σερι
Αν ειναι δυνατον…πλεον δεν συμπαθω ουτε εσενα! Τεσπα αν γινει κατι και ακυρωθει ελα! Θα σε περιμενουμε!
μολις γυρισα απο το φοβερο μιτινγκ!
ηταν απιστευτα!
γελασαμε με τα φοβερα μου ανεκδοτα:p
γνωρισαμε το λενα
απλος δεν μου ειπε το ανεκδοτο ο χοκαμ:(
α τελικα ειμαι αρρωστος 38,6 πυρετο:(
αλλα για αυριο θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να ερθω!
Απαρτια αποψε αν και προσωπικα εσκασα μυτη εκτακτως,αλλα ημασταν παουα.Θαυμασαμε το νεο λουκ του Σακη,γνωρισαμε το Λενα,η οποια χαλαρα κι αυτη με τη σειρα της θα παραδεχτει-αυθορμητα παντα-ποσο καλυτερα περασε εδω και διαφωνησαμε κλασικα για το ποιος ειναι πιο κακογουστος μουσικα.
Σακη αυριο κερναω Παναντολ,δεν ακουω δικαιολογιες!
38.6???Μλκ τετοιο πυρετο εχω να κανω απο το δημοτικο
Τεσπα κανε τα παντα για να ρθεις αυριο.Το μυτινγ σημερα τα σπασε ολα.
Ναι ηταν πολυ καλα χτες !! 
Σακη περαστικα ρε και αν εισαι καλα ελα !
Η Λενα την επομενη φορα που θα ερθεις ή θα μιλας σαν ανθρωπος ή φερε τηλεβόα. 
Α ! Να σημειωσω οτι χτες ειδα πρωτη φορα το “ψαρι” ! ΘΕΪΚΟ !! :lol:
Παραπονα : Δν ειπε ΤΟ ανεκδοτο ο Χοκαμ. 
θα φερω κ απο το σπιτι! :lol:
εγω πυρετο ανβαζω για πλακα!
θα ερθω εστω κ σε κρεβατι :lol:
θενκσ:)
οντως το λενα θελει προενυσχιση γιατι με τις αγριοφωναρες μας δεν ακουγοταν τπτς!:lol:
το ψαρι ειναι τρελο ρισπεκτ!:lol:
1.Ναι την επομενη φορα που θα ερθει θα φερω V-Amp και τον Behringer …
:lol:
2. Γμσε τα ! ! 
Λοιπον στις 18.30 θα βρεθουμε Γαλλικο Ινστιτουτο και θα παμε για καφε καπου κοντα! Οποιος γουσταρει ερχεται! Επισης μετα το τζαμαρισμα που ειναι 20.00-22.00 θα παμε για καμια μπυρα σε αγνωστο προς το παρον μερος! Λοιπον, δηλωστε συμμετοχη ολοι!!! Δεν χρειαζεται γνωση οργανου! Λετε…Λεντ; Θεριε; Ρονι; Κανεις αλλος λετεεεεεεεεε!!! 
Ναι ρε κει θα μαστε.Αντε και οι υπολοιποι.Ακομα τρωτε?
Δυσκολο για το τζαμ. Αντιθετως αν κανονισετε κατι για μετα ειναι πολυ πιθανο να περασω.
Λεπόν, λεπόν:
Παντού υπάρχει ένας μύθος, εκτός από τα μπουγατσομίτινγκς -είναι απόλυτα τρού:!:
Πράγματι έγινε η κλισέ συζήτηση που ανάφερει ο Χοκαμ (παρουσιάζει την εξαιρετική ιδιότητα να είναι ανεξάντλητη), ο αριθμός ήταν διψήφιος(!!) και όσο για τα βόρινα ανέκδοτα, με έχουν σημαδέψει οριστικά και αμετάκλητα -πραγματικά πρόκειται για νέα διάσταση του όρου.
Χάρηκα που σας γνώρισα όλους! 
Υ.Γ. Εχμ, δεν ακουγόμουν ε; Πως κι έτσι… πρώτη φορα μου ξανασυμβαίνει…:–
Τελικά, έχει πουθενά στην Αθήνα καλή μπουγάτσα?
Καλά, στη Θεσσαλονίκη ξέρω αρκετά σημεία που οι μπουγάτσες “σκοτώνουν” και άλλα τόσα που σκοτώνουν απλά.
Εδώ???