Συναντηση μπουγατσοφαγων!

αντε με το καλο να μας ξαναερθεις!:smiley:

Δεν έχω κοιτάξει, αλλά μπορεί να έχει αυτό το Σαλονικιώτικο στου Ψυρρή. :-k

Νομίζω πέρισυ είχα φάει εκεί, και ήταν αρκετά καλή.

Λοιπον ερχομαστε μετα το καλυτερο Μπουγατσομυτινγκ εβερ (ΤΖΑΜ) και καιρος ειναι να συζητησουμε για το ποτε θα γινει το επομενο! Λοιπον λετε ποτε μεσα στην βδομαδα μπορειτε να βρεθουμε για καμια καφεδια!!!

Θενξ! :slight_smile:

Να, ειδες που δεν ειπα ποιος ελεγε ανεκδοτα;;;; :stuck_out_tongue:

μετα τις 7 εγω μπορω

:stuck_out_tongue: :lol:

Ολες τις μερες; Αντε να δουμε ποτε βολευει…

εκτος απο αυριο
γενικα ειμαι μεσα τις αλλες

Ωραια…οποτε λεει ο καθενας ποτε μπορει…Τεταρτη εκτος απροοπτου μπορω!

παιζει να στε πολυ πλουσιοι καθε βδομαδα καφεδες και κρασια

XaxaxXAAXAXXAAXXAAXAAXAXaxxaxaxaaxxaxaxaxaxaaxxaax

Δε φανταζεσαι ποσο ομως…

Παιδια αυτη τη βδομαδα θα ανοιξουμε ενα Σατω Λαφιτ ντε λα Μοντριαν Σιλβουπλε του 83 που εχω κρατησει στην καβα μου ε.Σειρα μου να κερασω κατι ακριβο εξαλλου.Θα προσπαθησω να ξεπερασω τη Ντομ Περινιον που κερασε ο Σακης τη προηγουμενη βδομαδα.

Egw tha ferw to elikoptero mou.Kai ena ydroplano dwro gia ton Texas.

γκρίκλις. μπαν.

ε πες μου θα δουλευτε τι σκατα ενηλικοι ειστε αλλα για μενα που παιρνω 50 ευρω την εβδομαδα δεν μου βγαινει καθε βδομαδα ταβερνες και τετοια…οταν περασω απο σαλονικα θα σας φερω ενα κρητικο κρασι(δικιας μας παραγωγης του 84)να πιειτε στην υγεια μου…

τελος το οφφ τοπικ συνεχιστε την καπιταλιστικη δημιουργια

XAAXXAXAXAXAXAXAXA XAAXAXXAXAXA XAXAXAXAAXAXXAAAXXA EISAI MEGAS AXXAXAXAAXXAXAXA
Geia sou re kommounistara tis peodekaras!

βρε Αια βρε Αιαεχω 50 ευρω και δες πως φευγουν 1πακετο τσιγαρα την ημερα 21 ευρω την εβδομαδα 50 -21=29 ευρω παρασκευη εξοδος μενω μακρια απο τους φιλους μου για να τους βρω παω με μετρο και μπας ενιαιο εισητηριο 1 ευρω αρα29-1=28 εκει που βγαινουμε παιρνω παντα το αγαπημενο μου χαβανα ρουμι με κοκα κολα και λιμε 8 ευρω και επειδη μετα παιρνω ταξι για να γυρισω επειδη μετρο δεν παιζει 5 ευρω αρα πηγαμε στα15 ευρω και μενει το σαββατο που σηνυθως βγαινω η με την εκαστοτε κοπελα μου η με καποια που θελω να κανουμε κατι…εε αυτες θελουν κηφισιες και τετοια και τα υπολοιπα 15 ευρω φευγουν ετσι χωρις να το καταλαβεις βαλε τα 3 ευρω συνδρομη στην κνε το μηνα βαλε καμια εκδρομουλα βαλε κατι να φαω βαλε ενα 5 επι 5 να παω δεν βγαινουν…ακουμα δεν τολμω να με αποκαλεσω κομμουνιστη ειμαι πολυ λιγος ακομα…μπουγατσοφαγοι σορρυ για το οφφ τοπικ

Axa.St’arxidia mas.
Pame pali sta kapitalistika.Meeting in the week.

Ποιες ταβέρνες ρε Κροπότκιν, πάμε εκεί σε κάτι Μουχαμπέτια και πίνουμε ένα κρασί - Βερνιλάκ που μας ξεσκίζει τα στομάχια. Εσύ τουλάχιστον έχεις και μια άλφα ρομέο, έστω και τζούνιορ :frowning: Εμείς μείναμε με τα Μουχαμπέτια και τα panda… :frowning: :frowning: :frowning:

Σκέψου όμως και μας! Έκοψα το κάπνισμα για λόγους οικονομίας, αλήθεια! Ήθελα να μπω στην ΚΝΕ αλλά δε μου φτάνανε τα λεφτά, έκανα μόνο μια ετήσια συνδρομή για το 2007 και μετά με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω ανανέωση και είπα δυστυχώς όχι :frowning:

Το χαβάνα με λίμε μου αρέσει και μένα πολύ :smiley: Αλλά επειδή κάνει 8 ευρώ σταμάτησα να το ζητάω, πίνω μόνο σπράιτ με γρεναδίνη. Όσο για τα ταξί… ούτε λόγος ε.- Πόδια και λεωφορείο.

ου Παλιοδέχτσα!καπιταλόσκυλο του κερατα!!με τα ποδια εεεε??αυτο σημαινει οτι αγοραζεις συχνα παπουτσια!!!να που πανε τα λεφταααα !!!