Δεν με νοιαζει αν τον ειπες.Να μας πεις αν θαρθει θελουμε να ξερουμε.Αν οχι,μην ερθεις ουτε συ.
Πραγματικα μετα απο απειρο σπαμ, ειπε κατι ο μπαουγκ κ γελασα :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Δεν είναι μπάουγκ ρε, και οι δύο ηρακλειδείς είστε.

__Ετσι-έτσι!! 8) Τους έψηνα και για μπουγατσο-τζαμ, αλλα ακόμα και αν δε σας θαυμάσω ιν-στούντιο, πρέπει έστω και έξω να τα πούμε!! Τα λέμε απο τότε που άκουσα (και που διάβασα στο rocking) για τον “κωλάνθρωπο εναντίους τους σουπάνθρωπου” -ή γευματάνθρωπου)…! 
__Ωραία, όλοι δώσαμε ραντεβού για 9:30 και θα πάμε κατά τις δέκα!! :lol: Το ίδιο κι εγώ…
με βλέπω να σας παίρνω τηλέφωνο για να έρθω να σας βρω…! #-o

Προδότη.
Σας ειπα οτι ο Μπιλαρας ειναι κολλητος μου?Οχι?Ε σας το λεω τωρα.
Κολλητε,τηλεφωνα απο τις ξανθιες ελπιζω να πηρες ε.
οταν εφυγα ρε γινανε ολα τα καλα…
Μπα,6.30 το πρωι,μετα απο Cult και φαι γιναν τα πιο καλα :lol:
Οι ξανθιες ητανε πολυ ζωα ομως!Ζαβες και εκνευριστικες μεχρι εκει που δε παει…
Πες τα ρε Ρόνι γιατί ο Θεριός τα παρουσιάζει λες και γνωρίσατε την Μπελούτσι σε ξανθό 
Χοχο καρφώθηκες Θεριέεε :lol:
Μένα πονάει το στομάχι μου, οι κασεροκροκέτες δε μου κάνανε καλό στην γαστρεντεροτέτοια που έχω
Περίεργο ε; 
Αντε ρε που καθεστε φορουμ…φλωροι!!! 
2 απανωτα μυτηνγκ και γνωρισαμε-οσοι δεν τον ξεραμε κι απο κοντα-τον φιλτατο shadowcaster!!Εκτος του οτι βγηκαμε πρωην γειτονες, καναμε και ενα μινι μπουγατσο-jam με τον Βασιλη να φανερωνει και το φωνητικο του ταλεντο περα απ το γνωστο υποκριτικο!Περασαμε τελεια γενικα,αντε και στην επομενη φορα που θα ανεβεις να τα ξαναπουμε!(Αν ερθει-εντελως τυχαια παντα-καμια Ματικα για παρεα βεβαια θα περασουμε ακομα καλυτερα!
).
Μπουγατσοφαγικα μυτηνγκ rule ρε απιστοι!8) 
Ναι ηταν καλη φαση χτες ! Βεβαια ειμουν με ελαχιστες ωρες υπνου και ημουν πτωμα αλλα περασα πολυ καλα.
Χαρηκα που σε γνωρισα πρωην γειτονα σαντοου. (Οσο και αν δν συμπαθω αυτο που τραγουδησες το τραγουδησες πολυ καλα !
)

Ιεροσυλε…βλακα…χαζοβλακα…σαφλικό χαζοκουτελο…ειναι δυνατον να μην σου αρεσει το Tears Of The Dragon;;; 
Δεν πειραζει εισαι 17 χρονων ακομα…θα μαθεις… :lol:
λογικο ειναι να μην του αρεσει!
μαλακια ειναι…
ευτιχως απο μικρος εχει γουστο! :lol:
Τι να πω για την παρτη σου…η αθλιοτητα σε ολο της το μεγαλειο…αλλωστε ειπαμε οτι ο,τι δεν ειναι blues δεν ειναι καλο…τι να πω παραπανω…;;;

ακομα συνεχειζεις να πιστευεις οτι ακουω μονο blues!
αλλα κ εσυ μικρος εισαι κ θα καταλαβεις!
οταν ακουσεις γενικα 70’s rock, prog κ ουλα αυτα!
φιλακια παντου!
Κοιτα να ερθεις στο live το Σαββατο και μετα τα βλεπουμε! Θα παιξουμε και το Phantom Of The Opera! 
Γιατι να με αρεσει ? Σαν τσελιγκας που φωναζει στην πλαγια τα προβατα κανει ο ντικινσον…

Δατς ράιτ ! 
Πιο σαβαττο ρε ουγκ?Παρασκευη θες να πεις