Συναντηση μπουγατσοφαγων!

Οχι καλα το πε.Σαββατο θα παιξουν τα βλαμμενα.

Να κανονίσουμε και τπτ μέσα στις γιορτές να 'ρθω επιτέλους.

Ναι και αυτή την φορά όχι την ημέρα που θα φεύγω… :lol:

Ναι, τελικά Σάββατο θα παίξουν αυτή τη βδομάδα… Μετά τις γιορτές θα παίζουν Παρασκευή :slight_smile:

Oποιος το λεει,ειναι.

τελεια!
εγω θα παω Band company! :frowning:

Eγω ομως θα ρθω :bounce: Ποιοι παιζουν σαβατο στο Funkey?

Οι The Thelo ειναι νομιζω…απο οτι μου ειπε ο Στελιος παιζουν πολλα System Of A Down και τετοια πραγματα αλλα δεν τους εχει δει ουτε αυτος…παντως αφου θα ειναι ο Θανασης εκει θα το γκρεμισουμε το funkey!!! :lol: Λοιπον…φερε και τον βλακα τον Τεξας να ξανακουσει το Perfect Strangers! :stuck_out_tongue:

Παλι 2η σελιδα πεσαμε…πφ…

Το απογευμα εχουμε “κρυφο” μυτηνγκ ε.19.30 στην Καμαρα.Οποιος θελει δεν ερχεται.Ειναι κρυφο.Μη βγει παραεξω.

Λοιπον ειπαμε να βρεθουμε σημερα για τελευταια φορα πριν τις διακοπες…7.15 καμαρα για καμια καφεδια!!!
Οσοι πιστοι…:stuck_out_tongue:

μεις μαζευόμαστε 12 άτομα με 5 ςμς.

επισης εσεις κανετε μυστικα meetings, δεν κανετε μπουγατσο-live ουτε μπουγατσοτζαμς και γενικα εσεις το μονο που εχετε ειναι ποσοτητα…οχι ποιοτητα!!! Οι καλαμακηδες παντα και ΜΟΝΟ θα ακολουθανε…αντε πηγαινετε λοιπον στην Ακροπολη 124,7 ατομα να πιειτε μπυρες :stuck_out_tongue: !!!

Ζηλεια, χολη, φθονος.
Μεις δεν ειμαστε ποζεραδες α.

παιδια εγω μαζι σας αν μου εξασφαλίσετε υπνο,ποτο και φαι πολυ φαι θα ερχομαι σε καθε μπουγατσομτινγκ και θα τους φτυνω τους κατω…Εξασφαλιστε μου λοιπον:cry: :cry:

Καλλλλααα θα περασουμε…

Κανονίστε και για κυριακή κάτι που ξανανεβαίνω…

Προδοτρα:!:

άστους να πιούνε κανά καφέ στη καμάρα και να το βαφτίζουν μύτηνγκ μωρέ

τα αντίστοιχα μπουγατσομυτιν για μας είναι ένας καθημερινός καφεδάκος.

Mπάβο, μπάβο!!! =D>

:stuck_out_tongue:

εδώ το έχω το κακό σχόλιο αλλά κρατιέμαι.:slight_smile:
όχι για σένα μανάρι μου,εσύ είσαι κακό κορίτσι,τα καλά μου τη σπάνε.:smiley: