Δικτατορια…
εγω περασα περιοδευον τον ιανουαριο… αργω πολυ ακομα
ισχυει αυτο που λενε οτι κοιταζουν αν εισαι γκει? αν ναι πως???εχω ακουσει διαφορα ελπιζω να μην ειναι αληθειαα:-s :-s
παλια ισχυαν κατι τετοια…τωρα αυτο για γκει ομως παραειναι τραβηγμενο για να ισχυε…
παλια σιγουρα κατεβαζες το παντελονι και εσκυβες για να δουν ομως αλλο πραγμα…
ελεος!σιγα μην μας βαλουν και κωλοδαχτυλο…εγινε ευρωπη η ελλαδα ρεεεεε!:lol:
εγω ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τις αδειες γιατι σκεφτομαι να κοψω την αναβολη το καλοκαιρι αλλα θελω να ερχομαι αθηνα για να δινω τα μαθηματα που μου εχουν μεινει στο πανεπιστημιο…???Δικαιουμαι φοιτητικη α:-k δεια?
Κανονικά δικαιείσαι… αν θα πάρεις είναι άλλο πακέτο… Μην το ψάχνεις… :lol:
μου φαινεται ναι…δεν ξερω ομως σιγουρα…
Aν εισαι γραμμενος ναι.Ενας μηνας για καθε εξεταστικη.
Επειδη κι εγω παρουσιαζομαι Μαιο με πιανουν 2 εξεταστικες που σημαινει 2 μηνες λιγοτεροι.Βαλε και ενα μηνα οι κανονικες αδειες.Θητεια 9 μηνες
καλα παντε ζητηστε αδεια…:lol:
εαν δεν εχετε σουκου δεν παιρνεις τπτ!
αααα! κ κατι συμαντικο! ΝΕΟΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :lol: :lol:
Η φοιτητική είναι στις ειδικές άδειες που συνολικά είναι 18 μέρες για όλη τη θητεία… Μέσα στις ειδικές είναι και διάφορες άλλες φυσικά… Τώρα για τους 2 μηνες πρώτη φορά το ακούω… Πάνταως αξίζει να βγεις στην αναφορά και να την αιτηθείς!!! Θα πέσει τρελό γέλιο… :lol:
αυτο ποιος το ειπε?
δεν πιστευω να το πιστεψες?
1 μηνας για καθε εξεταστικη,μοναχα με κανα μειμαρακη μπαρμπα!!! χαχαχα :lol: :lol: :lol:
τωρα για το τι παιζει
εχει να κανει με διοικητες,αναγκες μοναδας και διαφορα αλλα τετοια
και αν θυμαμαι καλα,καθε αδεια εχει ενα οριο πχ η κανονικη γυρω στις 20 ημερες
οπωτε το να παρεις 2 μηνες αδεια για εξεταστικη σημαινει οτι δεν θα παρεις καμια αλλη αδεια!μη σου πω δεν θα παρεις εξοδο για κανα μηνα!!!εκτος φυσικα αν εχεις κανα μπαρμπα που μετραει!!
γι’αυτο προσεχε και μολις μπεις ρωτα τα παντα!και διαβασε οτι ενημερωτικο φυλλαδιο υπαρχει!
Οταν η εξεταστικη διαρκει μεχρι και 20 μερες συν το πηγαινε ελα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σου την δωσουν
+2112
φανταζεσε τα μουτρα του Δοιηκητη στην αναφορα! χαχαχα μιλαμε θα πεσει πολυ γελιο!
+2112
:lol: :lol:
θεικο ανεκδοτο! ξερεις κ αλλα?
ρε σ tolkki με αυτους εκει δεν βγαζεις ακρη με τπτ! μακαρι να σου δωσουν οτι θες αλλα ρε φιλε τετοιες αδειες μονο τα σουκου περνουν κ κανεις αλλος!
μην ελπιζεις σε τετοια ασε που η ειδικη αδεια η οποια ειναι η φοιτικη η αγροτικη δεν ειναι με τπτ 2 μηνες! οσο κ αν θες!
ακομα κ εαν ξεπερασεις τις μερεσ αναρωτικης τις υπηρετης μετα να το ξες!
Kάτσε ρε Ian γιατί ξέρουμε και εμείς πέντε πράγματα από Αμερική
Τι εννοείς “αν μπεις δεν βγαίνεις” Εγώ έχω φίλους στην Αμερική που υπηρέτησαν κανονικά και μετά συνέχισαν την ζωή τους ως πολίτες χωρίς να ξανα-ανακατευτούν με τον στρατό… :-k
Στο κάτω-κάτω εσύ λες Army sucks και δεν πας. Στην Ελλάδα μπορείς να λές Army Sucks αλλά θα πας θες-δεν θες εκτός και αν δεν σε νοιάζει να στιγματιστείς “Γιωτάς” που και αυτό θα το καταφέρεις μετά από πολύ κόπο και ταλαιπωρία…
Το θέμα του ποιό σύστημα είναι καλύτερο με έχει απασχολήσει πολλές φορές: Σαφώς το να έχεις επαγγελματικό στρατό όπως είναι στην Αμερική, είναι καλύτερο και για τον στρατό που είναι πιό αξιόμαχος και για τους πολίτες που δεν θέλουν να υπηρετήσουν και δεν εξαναγκάζονται να χαραμίσουν παραγωγικά χρόνια από τη ζωή τους.
Από την άλλη, στην Αμερική τα δημογραφικά αυτών που υπηρετούν τελικά έχουν γίνει πολύ συγκεκριμένα: Φτωχοί, μειονότητες, στρατόκαυλοι. Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, το μεγαλύτερο κομμάτι της μεσαίας τάξης, είναι αποκομμένο από τον στρατό και αυτό τους κάνει να “εγκρίνουν” ελαφρά τη καρδία “περιπέτειες” τύπου Ιράκ. Δεν είναι τα δικά μας παιδιά που πάνε ούτε του γείτονα…
πρωτον δεν παιζει με την καμια
γιατι αμα γινει αυτο με αλλα 10-20-30 ατομα εκλεισε το μαγαζι
δευτερον εστω οτι το καταφερνεις
δεν προκειται να ξαναδεις την πυλη του στρατοπεδου,ουτε με κυαλια
τριτον λες σε πιανουν 2 εξεταστικες
δηλαδη του καλοκαιριου και του χειμωνα
τον χειμωνα καλως εχωντων των πραγματων θα βρισκεσαι σε μεταθεση καπου κοντα στην αθηνα
του τεστιν : αμα γραφεις πρωι - > 2ωρο υπηρεσιακο σημειωμα και ξανα μεσα το μεσημερακι
αμα γραφεις απογευμα -> μολις χαλασες μια εξοδο σου
σε περιπτωση που σκοπευεις να δωσεις πραγματικα τα μαθηματα για να περασεις
μην στηριζεσαι στις αδειες αυτες.οπως ειπανε και πιο πανω 18 μερες δικαιουσαι.αν τις ξεπερασεις θα φας μερες απο την κανονικη σου.αν φας και την κανονικη σου,υπηρετεις παραπανω.εδω ο στρατος δεν κανει διακρισεις (εκτος φυσικα ειπαμε αν εχεις κανα καλο μπαρμπα)
γι’αυτο λοιπον παρε τα βιβλια μαζι σου,διαβασε καλα και κανε ενα καλο προγραμμα για το τι θα δωσεις το καλοκαιρι και τι το χειμωνα
Φοιτητικές Άδειες
Όσοι είναι φοιτητές ή σπουδαστές μπορούν να λάβουν φοιτητική άδεια για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος τους. Θα πρέπει ωστόσο μετά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις να φέρουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε καθένα από τα μαθήματα που έλαβαν μέρος. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα επικυρωμένο αντίγραφο του προγράμματος εξετάσεων. Υπολογίσε περίπου τρεις ημέρες άδεια για κάθε μάθημα που θα δώσεις αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να λάβεις 18 ημέρες άδεια αν δίνετε έξι μαθήματα σε μια εβδομάδα βέβαια!
Πηγη www.skopies.net
Εξαρταται απο την αποσταση το 3ημερο… Χιλιες φορες να μαζεψεις καμιά τιμητική η καμιά αγροτική (αν σε παιρνει…) και δωσε τα μαθηματα αργοτερα…Δεν αξιζει…(Εμπειρικά μιλώντας παντα…)
Yποτιθεται οτι το τριημερο ειναι για να διαβασεις.Οχι μονο για το πηγαινε ελα.
Σκεψου καποιον που υπηρετει Διδυμοτειχο.Να δωσει σε ενα μηνα 9-10 μαθηματα.Καθε 4 μηνες μερες ταξιδι θα κανει.
Οσο γι’αυτο που ειπωθηκε οτι εξαρταται απο το διοικητη,απο τη στιγμη που υπαρχει γραμμενο στο Συνταγμα (θα το ψαξω το βραδυ και θα το ποσταρω) ο θεος ο ιδιος να ειναι διοικητης δε μπορει να σου απαγορευσει φοιτητικη αδεια
Τι στοιχημα πάμε??? Να το τραβήξετε σε βίντεο με το κινητό και να το ανεβάσεις στο forum!!!
Ασε γιατί σας πηγαίνει αίμα δηλαδή να μην μπορεί να βγει ούτε εξοδούχος (το πιο σύνηθες στο greek army…)
δεν θα δώσεις τίποτα. αααα και τα οδοιπορικά είναι προαιρετικά… αν θέλει τα δίνει, τα γραφει και στον 20-1 (Κανονισμος του ΕΣ) …
Γενικά μην πηγαίνετε στρατό, βλάπτει σοβαρά τη ζωή σας:!: