Στράτευση και στρατός

Δεν έχει ψηφιστεί τίποτα, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να ισχύσει.

Και μπορεί να το θεωρούν όλοι δεδομένο, αλλά ακριβώς έτσι δεδομένο το θεωρούσαν πριν ενα χρόνο και κάτι. Δε λέω ότι δε θα γίνει, απλά λέω ότι όλα αυτά μπορεί να είναι άνετα μπαρουφολογίες για πολλούς και διάφορους ευνόητους λόγους.

Πάντως, ακούγεται ότι από τη μέρα που θα ψηφιστεί θα πιάσει όλους τους στρατιώτες που θα μπουν στις επόμενες ΕΣΣΟ συν τους στρατιώτες που υπηρετούν και δεν έχουν συμπληρώσει το 50% της νέας θητείας. Δλδ 6 μήνες. Και αυτό βέβαια με κάθε επιφύλλαξη, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Από τη μία μεριά τεράστια μαλακία οι 3 μήνες παραπάνω υπερηλίθιου σπαταλήματος πολύτιμου χρόνου, από την άλλη η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΠΟΠ δεν έχει τον παραμικρό λόγο ύπαρξης αν αναλογιστεί κανείς τις εργασίες τους σε ένα στρατόπεδο αφού παρασιτούν παίρνοντας μισθούς για να μην κάνουν ουσιαστικά τίποτα. Βέβαια, η κουβέντα μπορεί να ξεφύγει ακόμα πιο πολύ, όπως τι νόημα έχει να υπάρχει ή όχι στρατός και πόσο ριζική αναδιοργάνωση ενδεχομένως να χρειάζεται. Αλλά άκρη δεν πρόκειται να βγει, φυσικά.

ουσιαστικά δεν αλλάζει και τίποτα. στη μάπα θα το φάμε όπως και να έχει, εκτόν αν όπως λες είναι μπαρούφες. τέσπα απλά περιμένουμε…

ψόφος

Ενας φιλος μου μολις ορκιστηκε και εσπασε τη αναβολη για να μπει Νοεμβρη ετσι ωστε του χρονου τον Αυγουστο να ειναι εξω για να φυγει για μεταπτυχιακο. Αμα αυξηθει η θητεια το κοβω να παιρνει αναβολη.

κι εγώ την έσπασα για Νοέμβρη, αλλά λένε ότι αν έχει περάσει μήνας απ’ όταν την έσπασες δεν μπορείς να το αναιρέσεις.

άντε βγάλε άκρη με το πιο σάπιο υποσύστημα μιας ήδη σάπιας χώρας…

Τι να σου πω ρε φασιστάκο που θα μας πεις και πότε είναι καλά να πάμε στρατό. Πάρε την ειρωνεία σου και με σκυμμένο κεφάλι τράβα ψόφα σε καμιά γωνία.

Ανανεώθηκε επιτέλους η database του stratologia.gr.

Καμια πληροφορία για Υγειονομικό, αν έχει κάνει κανείς; :roll:

Είμαι υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 113/2011 την 22/11/2011 σε 162 Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού (162 Α/Κ ΜΒΠ) (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ).

Α ρε τιμημενη Α/Κ ΜΒΠ :lol:
Αν και εγω ημουν στην 193 στην Κυπρο. Λογικα καλα θα περασεις. Αμα σου κατσει και η ειδικοτητα που ειχα εγω, θα εισαι τζαμι.

θες και πληροφορια ρε βυσμα?:stuck_out_tongue:

Η αλήθεια είναι ότι εγώ βυσματικά μπήκα, αλλά απ’ όσο ακούω/διαβάζω έβαλαν πολύ κόσμο Υγειονομικό σ’ αυτην την ΕΣΣΟ.

νοεμβρη περιμενα… οκτωβρη με βαζουν…
τρεξιμο η πτυχιακη…
26 οκτωβρη σπαρτη - πεζικο - κεντρο εκπαιδευσης εφοδιασμου μεταφορων…
ξερει κανεις τι παιζει εκει?

υπάρχει κάποιο site που μπορούμε να δούμε πότε θα μπούμε?

www.stratologia.gr

Δεν είναι πεζικό φίλε…είναι πιο χαλαρά!Κυρίως οδηγοί βγαίνουν από εκεί και κάποιες άλλες ειδικότητες όπως αρτοποιοί και τέτοια!Εγώ ήμουνα χειριστής εγκαταστάσεων καυσίμων…πολύ cool! 8)
Παίζει πολύ υγρασία πάντως γιατί είναι ο Ταύγετος από πάνω…

Πεζικό είναι. Απλά η εκπαίδευση θα γίνει ΣΤΟ κέντρο εκπαίδευσης εφοδιασμού μεταφορών γιατί έχουν κλείσει πολλά κέντρα πριν από αυτήν την ΕΣΣΟ.

Α ΟΚ τότε δεν έχει σχέση με το σώμα εφοδιασμού μεταφορών…απλά θα γίνει στο ίδιο στρατόπεδο η εκπαίδευση!

Καλη θητεια φιλτατε:D

24/11/2011, Διαβιβάσεις. Είναι καλά?

αν ησουν στο ΕΜ τοτε θα σου λεγα ζωαρα,οταν ημουν εκει παντως οι πεζικαριοι δεν περνουσαν τοσο καλα οσο εμεις,οι αξιωματικοι τους ηταν ψιλομαλακες.Αλλα αυτο ηταν πριν 2 χρονια,τωρα ειναι αλλοι σιγουρα.Και εχει μειωθει κατα πολυ το διαστημα που μενετε στο κεντρο,νομιζα 2 βδομαδες μενετε,αρα δεν θα καταλαβεις τιποτα.