Πιο ζωάρα δεν μπορείς να κάνεις…
ωραία. τουλάχιστον θα είμαι άνετος.
καλος πολιτης απο τωρα:D[SPOILER]κωλοβυσμα:p[/SPOILER]
όχι δεν είμαι:)
[SPOILER]αν γίνω ναυτάκι τότε θα είμαι:p[/SPOILER]
Μην μπερδεύετε τον Angel_Death, οι διαβιβάσεις είναι καλό όπλο, αλλά ζωάρα γενικά δεν είναι.
thanks παιδες για τις πληροφοριες…
Για πες μας ρε razor που υπηρετησες ετσι να ξερουμε γιατι ολους βυσματα τους εχεις βγαλει. Ενταξει το καταλαβαινουμε οτι πρεπει να εφαγες πολυ πουλι στο στρατο αλλα αραξε λιγο.
sorry φιλος πλακα κανω.λες να ξεχασα που ημουν?:!:
αραξε εσυ λιγο
σκάσε razor μη σε κοπανήσω το κεφάλι και μίλα καλύτερα άλλη φορά
[SPOILER] :lol:[/SPOILER]
Κουράγιο deathakia! Τί να ευχηθώ; Χμμμ μάλλον το να περάσεις καλά όσο μπορείς και να αποφεύγεις τους στρατόκαυλους όπως ο διάολας το λιβάνι!
Angel_Death διαβιβάσεις είναι καλό απ’την άποψη ότι δεν τρώνε τόσο π*τσα όπως κάτι άλλοι. Ετοιμάσου να σηκώνεις τηλέφωνα, να μαζεύεις καλώδια κλπ. [Τουλάχιστον έτσι μου είπε τ’αγόρι μου που τελείωσε πριν κάτι μήνες στρατό και ήταν διαβιβάσεις.]
T’ αγόρι σου πρέπει να ήταν απ’ τους τυχερούς γενικά.
Διαβιβάσεις είναι σαφώς καλύτερα από πεζικό/πυροβολικό, ούτε κουβέντα επ’ αυτού. Αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα (και ειδικά κάτι υλικού πολέμου, σεμ κτλ) είναι λίγο χειρότερο.
Στην παραμεθόριο τα νησιά έχουν λιγότερο κόσμο (άρα περισσότερες υπηρεσίες) αλλά πιο άνετη διαβίωση. Ο έβρος έχει περισσότερο κόσμο αλλά και περισσότερη “τέντα”. Στην Αθήνα εκτός από 482ΤΔΒ/ΑΣΔΕΝ γενικά είναι καλά και χαλαρά.
Διαολε, ολα ειναι χειροτερα απο το υλικο πολεμου. Ειχα ενα φιλο εκει και μου ελεγε οτι ολη την ωρα κοιμοντουσαν κανονικα.
Οσοι ειστε για εκει εξοπλιστειτε με psp, Nintendo DS, ακομα και xbox 360 αλλιως δε θα την παλευετε με τιποτα απο τη βαρεμαρα. Το κακο με τις πολυ χαλαρες μοναδες ειναι οτι η θητεια σου φαινεται διπλασια. Οταν σε τρεχουνε τουλαχιστον περνανε οι μερες γρηγορα. Παντα εχεις κατι να κανεις (ειδικα αν εισαι νεος) και οταν εχεις λιγο χρονο συνηθως ξεραινεσαι στον υπνο.
Mπαίνω και εγώ στρατο σε λίγο καιρό
ΕΣΣΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και περιμένω
Κατα τα άλλα κάτι άκουσα για αλλαγή θητείας?
Ισχυεί η είναι ράδιο αρβύλα?
Αυλώνα Υγειονομικό εγώ.
Μου χουν πεί οτι είναι (πολύ) χαλαρή φάση.
Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει!
οριστικοποιηθηκε το 12μηνο?
Κι εγώ τα ίδια. Οκτώρη ή Νοέμβρη μπαίνεις;
Εκτός από εκείνες τις μέρες που είχε γίνει ντόρος, από κεί και ύστερα εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για 12μηνο.
25 Νοεμβρίου.
λολ βαλαν το υγειονομικο αυλωνα με τους τεθωρες και τους ειδικοδυναμιτες?
Για ποιούς “ειδικοδυναμίτες” μιλάς στον Αυλώνα; Δε νομίζω να μιλάς για τους πουθενάδες τους πεζοναύτες…;8O
οι πεζοναύτες στο βόλο δεν είναι?