Στράτευση και στρατός

ή στο Βόλο ή στον Αυλώνα, η ουσία δεν αλλάζει: [I]πουθενάδες[/I].

λολ στρατοκαυλος αλερτ

Πούντος ο πούστης…

ναι όντως πούντος?

εφυγε

Να σαι καλά βρε θηρίο που τονε πήρες πρέφα και μας ειδοποίησες. Έχε το νου σου μη ξανάρθει…

αντε ρε μλκς και φοβήθηκα.

αυλωνα παρουσιαζονται την αλλη βδομαδα λοκ.πηγε φιλος.

Αν ξέρει κάποιος , η απαγόρευση για κινητά με κάμερα ισχύει σε απόλυτο βαθμό? … Μην αναγκάζομαι να παίρνω και κινητό και mp3 player τώρα στα γεράματα , για τον στρατό…Για την μουσική δηλαδή το θέλω περισσότερο … :slight_smile:

όχι. Απλά πάρε ένα μούφα χωρίς κάμερα για να το δείξεις στην αρχή. Όλα αυτά για το κέντρο. Στις μονάδες δεν σου λέει κανένας τίποτα (εκτός αν πέσεις σε περίπτωση)

Στον στρατό ισχύουν τα πάντα και τίποτα.

Τη μία μέρα μπορεί ο διοικητής να είναι στις καλές του, να σε βρει να παιζεις psp στη σκοπιά και να σε ρωτήσει πόσο είναι το σκορ και την άλλη να σου ρίξει 2Κ επειδή είσαι αγυάλιστος και άλλα 5Φ επειδή χτες έπαιζες psp στη σκοπιά.

Οπότε πάρε κινητό με κάμερα αλλά μην το παίζεις και άνετος μπροστά στα στελέχη.

εμας η ταριφα ειναι 30φ

what crisp said.

εγώ όλες τις σκοπιές τις έβγαλα με msn και facebook.

Αλλά όταν έσκαγε έφοδος ήταν αυτοματοποιημένο το πως έκρυβα το κινητο και έπιανα όπλο.

skill σου λέγω.

η κανουμε εκπαιδευση στο στρατο η δεν κανουμε:p
στο κεντρο ετσι εκανα και εγω.ειχα παρει μια μουφα ουτε και εγω δεν ξερω απο ποτε ηταν,αλλα οταν εφτασε η μερα του επισκεπτηριου ηρθαν ολα τα καλουδια8)

@Lupin: Το μέγιστο είναι 20φ τη φορά από διοικητή. Οπότε τι 30; (τι 40… τι 50… :p)

Για όσους είναι τώρα στα στρατά… έρχεται νέο είδος εκπαίδευσης με την ονομασία “τη σακούλα με τα σκουπίδια… επ ώμου αρμ!”

[B]Στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα στη μάχη της αποκομιδής των σκουπιδιών[/B]

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται τα υπουργεία Εσωτερικών και Αμυνας, προκειμένου να συμμετάσχουν και στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα στην οδήγηση των απορριμματοφόρων.

Οι επαφές των δύο υπουργείων ξεκίνησαν την Κυριακή για τη διάθεση στρατιωτικών οδηγών για τα απορριμματοφόρα.

Το υπουργείο Άμυνας πληροφόρησε το ΥΠΕΣ ότι [B]υπάρχουν 170 στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα, οι οποίοι ίσως βγουν στους δρόμους τις επόμενες ώρες[/B]. Προς το παρόν, η απόφαση αφορά μόνο την Αθήνα.

[B]Αύριο, ενδέχεται να διατεθούν άλλοι 50-60 οδηγοί, ενώ υπάρχει καταρχήν σκέψη να συνοδευτούν από αριθμό στρατιωτών που θα μαζεύουν τα σκουπίδια και θα τα φορτώνουν στα οχήματα.[/B]
Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα μαζεύουν σκουπίδια από νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς και σχολεία.

Περαστικά μας…

εριξε πριν κανα μηνα 3 20αρες και πλεον καθιερωσε το 30αρι ως νεα ταριφα

γαμιετε ο ελληνικος στρατος και τα καραβανια…φανταροι=τσαμπα παραδουλευτρες στο ελληνικο κρατος και συντηρηση ακριτικου τουρισμου…

Η αγγαρεια της σκουπιδιαρας παιρνει νεες διαστασεις λοιπον

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στη νομοθεσία του στρατού, και αν τα θυμάμαι καλά, το μέγιστο από διοικητή μονάδας (από ταγματάρχη και πάνω, νομίζω) είναι 20φ τη φορά.
Αν ο άλλος λέει 30αρες, τότε ίσως και να παρανομεί (εκτός κι αν το κάνει σπαστό… 20+10).

http://www.youtube.com/watch?v=m_wFEB4Oxlo

Love, exciting and new
Come aboard, we’re expecting you