Στράτευση και στρατός

η νομοθεσια ποσως μ’απασχολει, το θεμα ειναι οτι για τον μαλακα τον καραβανα, ο αλλος κινδυνευει να υπηρετησει…

Ποιο love boat? Με 170 οδηγους δε μιλαμε για το πλοιο αλλα για την αρμαδα της αγαπης.
Περαστικα.

καλά στα είπανε, πάρε ένα μούφα χωρίς κάμερα. Εγώ την είχα πατήσει, με πήρανε πρέφα (μέσα στο θάλαμο μπήκε ένα αρχίδι ανθυπολοχαγός) και με πέτυχε να ακούω μουσική και μου το κατασχέσανε για καμμιά 15αριά μέρες (μέχρι να φύγω από το κέντρο). Να έχεις και το άλλο μαζί, αλλά στα καβατζωτά όσο μπορείς…

επισης δηλωστε ποιος θα φορα τα κανονακια απο 24 οκτωβρη στη Θηβα.

λολ πουστονεο

ειναι ευαισθητο το θεμα, μη κανεις χιουμορ μωρη Καιτη.

Φαντάσου να σου τύχει και διμοιρίτης φανμπόης του Χρακ δε Σκάη :!:

νταξει καλυτερα κρακ δε σκαυ παρα χατζηγιαννης και καλιδης, θα εχουμε και τιποτε μουσικο να λεμε.

Μιας που αναφεραμε Καλλιδη

καποιος να τον ξηλωσει.

Ανταπόκριση από ΚΕΤΘ Αυλώνα.

Ζωή και κότα στο Υγειονομικό ως τώρα. Μεγαλύτερα προβλήματα η πολύωρη αναμονή για τα στοιχειώδη και τα κόμπλεξ κατωτερότητας των πάσης φύσεως βαθμοφόρων/δοκίμων.

Πατεράκη αν έρθεις αύριο να δεις τον -πρώην- Λέτο, ριξε κανα τηλ.

ΚΕΤΘ?ζωαρα?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Στην ορκωμοσία μεσιέ. Αν και απ’ ό,τι είδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είσαι αγνώριστος δίχως τα μούσχια, θα σε εντοπίσω.

ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΣΤ ΦΟΡ ΑΠΟΛΥΣΙΣ.

δωράκι για την 314

[SPOILER][/SPOILER]

Τα μούσχια ήτο το θέμα κυρίως, αλλά δεκτός και ο χατζηπαναής νανδελες!

έχει πάει κανένας στο 616 μκτπ στην ορεστιάδα;;;

πάω επιστρατος για 6 μερούλες όχι ότι θα προλάβω να καταλάβω και τπτ αλλά κανα ινφο παίζει;

616 με 617 ειιναι διπλα-διπλα.η διαφορα ειναι οτι στην 616 τους τεντωνουν συνεχεια αντιθετα με την 617 που ξυνονται.τωρα στην περιπτωση σου που εισαι επιστρατος δεν νομιζω να σε ακουμπισουν καν:-k

Παρουσιάστηκα Δευτέρα και έμεινα στο θαλάμο με 30 άτομα Παλάσκα Τρίτη Γαστρεντερίτιδα μεταφορά ΝΝΑ(Ναυτικό Νοσοκομείο) Τετάρτη Ζήτησα Αναβολή και Πέμπτη τον πούλο προσωρινό απολυτήριο για 14 μήνες…:smiley:
Ελπίζω να έχω τελειώσει την σχολή και να μπώ σαν πτυχιούχος ιατρικής αλλιώς με βλέπω εφοδιασμένο με ντεπόν, δραμαμίνες
Απο κόσμο κυριλέ και πολύ μεταλάδες και σύντροφοι αριστεροί…(τι διάολο όλα τα ΕΑΑΚ είχανε μαζευτεί:P)
ΜΕΡΙΚΕΣ πληροφορίες όπως τις βιώσα
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ που βάζουν με ψιλά…εμετό με καφέ με αίμα ρεεεεεεεε…
Μάγκες απλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ…
http://youtu.be/WElvEZj0Ltw to αφιερώνω στα αλάνια που γνώρισα στο νοσκοκομείο και πήραν αναβολές η I5
ΥΓ
Το + ειναι ότι στο ναυτικό μπορεί να αφήσεις μουσί…
δεν το ήξερα ο μαλάκας και είχα ξυρίστει ενώ ειχα αφήσει ΜΟΥΣΙ ενός μηνός :frowning:

και ναυτικό και αναβολή??? το πολύπριζο το ίδιο. :lol: