Στράτευση και στρατός

Ναυτικό για να πάω δεν έβαλα βύσμα ούτε για την αναβολή…αν θέλεις το πιστεύρις
Εγώ Πεζικό ήθελα(σοβαρά τώρα…ποιός φοράει ρε παναγιώτη τα αδερφίστικα άσπρα?)

οκ, πάσο. όσο για το άλλο με τα άσπρα, έτσι και αλλιώς λίγες φορές θα τα φορούσες, όλη την ώρα έξω είναι τα ναυτάκια. :stuck_out_tongue:

όλοι ξέρουμε ότι κανείς δε πάει ναυτικό χωρίς βύσμα:roll:

ναυτικο και αεροπορια ποσο παραπανω ειναι?

Η χειροτερη εμπειρια του ρομπαντικ απο τον στρατο ειναι ο ΚΑΦΕΣ λοιπον.

παπαρδελε,12μηνο κανουν αλλα με τοσες εξοδους που εχουν με το ζορι συμπληρωνουν 4μηνο.

Εγώ τι να σού πω φίλε Elric83 περιοδεύων στα 15 μου το δήλωσα και με καλέσανε στα 27…και εγώ δεν το περίμενα πεζικό νόμιζα
Δεν πειράζει πάντως ακόμα το γαμοστομάχι πονάει :frowning:

Πάθε την δεύτερη μέρα να γονατίζεις απο το ΠΟΝΟ και να τρέχεις για εμετούς στις τουαλέτες και μετά μιλας για χειρότερη εμπειρία…
Και να σου πω κάτι ο καθένας έχει τα δικά του φίλε Therion με τα θέματα ΥΓΕΙΑΣ των άλλων το να κράζεις κάποιον δεν ειναι ΜΑΓΚΙΑ…
Εσύ και κάτι ΕΠΟΠ μουνιά που πουλάγαν μαγκιά το κάνουν αυτό

ψημενο τοτε.εδω σαλονικη τι εχει κοντα απο ναυτικο-αεροπορια?

πραγματικά… ισχύει αυτό. επειδή υπηρέτησα στο ΓΕΣ (για να προλάβω κακεντρεχείς που θα πουν εμένα βίσμα τώρα: πήγα εκεί δίοτι είχα το δικαίωμα να πάω όπου δηλώσω), είχαμε μία σκοπιά που την μοιραζόμασταν με το ΓΕΝ. Οι τύποι πραγματικά ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μας τύχει. Εφιαλτης ήταν η συγκεκριμένη σκοπιά γιατί όταν ήταν να μας αλλάξουν οι ναύτες, τους ψάχναμε. Εγώ συγκεκριμένα είχα φυλάξει 2 ώρες παραπάνω από το κανονικό, λόγω του ότι η αλλαγή (ναύτης) δεν εμφανίστηκε ποτέ. Και αυτό συνέβαινε αρκετές φορές κ όχι μόνο σε μένα βέβαια. Τι και αν βγαίναμε παραπονούμενοι κάθε μέρα, τί και αν πήγαμε να πλακωθούμε μία μερα με τα κωλοβίσματα, δεν τους έπιανε τίποτα λέμε. ΤΙΠΟΤΑ. Ο Λοχαγός απλά μας έλεγε, ότι τα παραπονα μας έχουν προωθηθεί στο ΓΕΕΘΑ και φυσικά ποτέ δεν γινόταν τίποτα. ΑΘΛΙΟΙ πραγματικά ε. Γαμώ τα βίσματα μέσα, τα θυμάμαι και λέω ευτυχώς ρε που τέλειωσαν όλα αυτά.

η ΑΔΙΣΠΟ είναι όλα τα λεφτά για θητεία στη σαλονίκη.

ναι ρε βλακα εκατσες 5 μερες στο στρατο(βασικα,στο ΝΑΥΤΙΚΟ,ΛΟΛ) και ενιωσες ολες τις πικρες που φερνει ο ΚΑΦΕΣ και τωρα μπορεις να το παιζεις μανγκας και να κραζεις τον στρατο.ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ.

ισχυει αυτο για τους εποπ, ποτε προλαβες να τους ζησεις;

καταταλλα Θηβα ακομα και στην ορκωμοσια αχαλινωτο φιδινγ.

Δεν το παίζω μάγκας εμπειρία λέω φιλαράκι Therion
Τώρα που το ΛΑ.ΟΣ πήρε και υπουργεία και μπήκε στο σχήμα το πολιτικό προβλέπεται να γίνει της πουτάνας στο στρατό και δεν το γελάω…
#-o

έλα και σου χω και την απάντηση

[SPOILER][/SPOILER]

:lol:

κεεμ σπαρτης - ειμαι στο πεζικο ομως και οχι μαγειρες οδηγοι και λοιπα…
1ο ταγμα 3ο λοχο (οχι ο βυσματικος) 2η διμοιρια…
επικοοοοο ξυσιμο δεν υπαρχει…
ειμαστε και πολλοι βεβαια 256 ατομα στο λοχο…
σε 17 ημερες 2-3 υπηρεσεις ο καθενας το πολυ…

βγηκε ειδικοτητα τυφεκιοφορος και σε παρενθεση μουσικος :stuck_out_tongue:

το κακο ειναι η ενδειξη για κυπρο…
πφφ για να δουμε τι θα γινει και με αυτο…

2η μοίρα?

310 ΛΕΛΕ (άσχετο)

4η, Α πυροβολαρχια.

Και ξύνεστε στην 4η?
Πάει, χάλασε και η Θήβα. [-X

νταξει υπηρχαν αρκετοι που δεν εξυναν. 1800 ατομα ρε, μπορουσες να εισαι οπου ηθελες.

κι εσυ Θηβα ησουν;