σιγά μη καθόμουν να κάνω τον καραισκάκη στη θήβα
στη μονάδα που είμασταν 2 και ο κούκος και ήταν μαύρη μαυρίλα δεν έχωνα κανένα επικαλούμενος το γόνατο, αυτό έλειπε. θα ήταν αντιδεοντολογικό.
Κανείς εμπειρία από Hawk;
Καπανδρίτι; Δε θέλω να σου κόβω τα φτερά, αλλά πηξλαμουν.
Καπανδρίτι όντως βγαίνουν μια στις 12, αλλά δε θα μείνω εδώ. Θα μας μοιράσουν στις άλλες πυροβολαρχίες.
Κύμη πάντως ήταν άψογα τουλάχιστον μέχρι Μάιο του '10.
Με την αλλαγη του διοικητη παντως εκει,αλλαξανε τα πραγματα προς το χειροτερο στις δυο τελευταιες εσσο.
Και εγω Θηβα 4η μοιρα Α πυροβολαρχια ημουν παντως και οπως ειχε πει ο παπας που εκανε τον αγιασμο "[I]Καλως ηρθατε στο [U]κολλεγιο [/U]των Θηβων[/I]!! Ζωαρα !:lol:
πήγε κανείς στρπβ στην τιμημένη χίο?
Φύγαμε για Κύμη. Τουλάχιστον από Μαρτιο Αιγάλεω…
Λοιπόν πήγα 3 μέρες στο 616 ΜΚ/ΤΠ στην Ορεστιάδα επίστρατος. Εμάς μας έγραφαν στα παπάρια τους (όπως και εμείς) αλλά άμα πάτε φαντάρια εκεί δε θα περάσετε και πολύ καλά! ΨΩΛΟΚΡΥΟ και γενικά δεν είναι και πολύ καλά! Αλλά τουλάχιστον τους πάει 1/1 και έχει και εποπίνες
Αστάλδε για πες λίγο, γιατί ξαναπήγες;
Ημουν στο 502 μκτπ πριν καποια χρονια…μαζι με το 616 τα πιο μαυρα εκει πανω (τοτε τουλαχιστον)…
3 μηνες περασα Ορεστιαδα (Καβυλη), με εσωσε η μεταθεση 8μηνου που με εφερε Αθηνα
Επειδη πετυχα Ιανουαριο/Φεβρουαριο/Μαρτιο εκει, το κρυο ηταν περα απο καθε φαντασια, σκοτωνε και μαμουθ. Οταν χτυπαγε κατι -10 καναμε σκοπιες της μιας ωρας ανα 3 ωρες (και οχι 2 ωρες ανα εξι). Μαρτιο μηνα και ενω ετοιμαζομασταν για σκηνακια εριξε μισο μετρο χιονι και ενω βγηκαμε για σκηνακια και ειχαμε στησει το ολο σκηνικο το βραδυ γυρισαμε στο στρατοπεδο με εντολη της Ταξιαρχιας γιατι θα ψοφουσε κανεις…
Πολυ τρεξιμο στο στρατοπεδο, πολυ κουραση, πολλες φωνες, αναφορες μεσα στο κρυο, συναγερμοι κτλ. Πορειες χιλιομετρων μεσα στις λασπες κτλ. Ευτυχως μας πηγαινε 2 μεσα 1 εξω + οτι εγω προσωπικα επειδη ημουν οδηγος στην ειδικοτητα οταν ειχαμε εκπαιδευση ειδικοτητας, αντι να αρματωνομαι τα οπλα και τα κρανη, καβλαντιζα με καναδεζες και steyr στη λασπη:p
Κατα τ’αλλα αγγουρι, βολες σχεδον καθε εβδομαδα, ασσοι γιναμε στο σημαδι και κατι απιστευτες αγγαρειες σε γειτονικο παρατημενο στρατοπεδο. Απιστευτο τριμηνο… μετα ηρθα στην ΑΣΔΕΝ στον Καρεα και ενοιωθα λες και ημουν σε Holiday Inn
ΥΓ. Το 502 που λεει ο maglarsf8 ηταν στο ιδιο στρατοπεδο με εμας. Αυτοι και αν τραβαγαν λουκι… τους βλεπαμε και παιρναμε κουραγιο lol
τι παιζει με τους επιστρατους και τους καλουν τοσο νωρις,πηραν φιλο μου που απολυθηκε μαζι μου περσι τον Ιουλιο.Αλλα αυτον τον πηραν για 1 μερα(τι 1 μερα,5 ωρες εκατσε,και δεν εκαναν τιποτα,ουτε παραλλαγη βαλανε)
Τα ΜΚ γενικά πρέπει να είναι λίγο πακέτο, και για Λήμνο το ίδιο θυμάμαι.
Τρέμω στην ιδέα να με καλέσουν επίστρατο (μέχρι τι ηλικία καλούν; ) και να συμπέσει με συναυλία Metallica! Δεν θα πάω καν! 8O
Αστα…αυτα που λες 5 μηνες. Βεβαια μετα το τριμηνο ειχες συνηθισει πλεον και τα παντα γινονταν αυτοματα.
Εσείς που ήσασταν στην 3η Ταξιαρχία στην Καβύλη, θυμάστε πως λεγόταν η αποθήκη πυρομαχικών κανα δεκάλεπτο έξω από το στρατόπεδο;
Ποιο τριμηνο? Εγω ειχα γινει “war machine” (:p) μεσα σε μια εβδομαδα. Με το που αναρτηθηκαν οι μεταθεσεις των 8μηνων και ηξερα οτι την ταδε ημερομηνια φευγω για Αθηνα, ηρεμησα και το πηρα αποφαση. Ενω οσο ημουν στο κεντρο με ειχε πιασει απιστευτη μιζερια και γκρινια, στην Καβυλη, αν και πολυ πιο δυσκολες συνθηκες, ημουν εντελως αναισθητος
ΥΓ. Country Joe, το ΣΑΚ λες? Ε ρε περιπολα εκει με χιονι και λασπη, 2 γυρες με περιπου 30 υπογραφες η καθε μια lool
Με κάλεσαν επίστρατο 13 με 19 αλλά μας διώξαν στις 16!
Ε και το να μη πας θέλει διαδικασία και βαριόμουν το τρέξιμο! Αλλιώς πλερώνεις!
χαχα ναι το ειπα γιατι ενω στην αρχη ηταν ιουλιος -αυγουστος κ επρεπε να την παλεψεις με κουνουπια (απιστευτες ποσοτητες κ δραστικοτητα),ζεστη κτλ μετα που μπηκε φθινοπωρο χειμωνας ειδαμε τα καλυτερα:)
country για την αποθηκη που λες δεν θυμαμαι αν εννοεις λιγο εξω σε ενα μερος με καποια τολ κτλ μια φορα να χα παει