ειμαι ενα βήμα πριν κλάψω…
είμαι 4 έξω 1 μέσα. πως σας φαίνεται αυτο?
Εκτός από ανορθόγραφο, λίγο εξοργιστικό. Πού, αν επιτρέπεται;
Αυλώνα Ιλη Σ/Σ
Παράδεισος ο Αυλώνας γενικά, αναπολούμε ήδη τις δύο εβδομάδες “εκπαίδευσης”…
Ισχυει. Ζωάρα το μέρος δεν υπάρχει. Τέτοια χαλαροτητα δεν θα την φανταζόμουν καν.
Ντάξει μωρέ, καλές είναι και οι σκοπιές.
Τι καλύτερο από το να ξυπνάς 3.55 για να φυλάξεις το 4-6 και μετά στις 6.30 να έχει εγερτήριο?
Ξεχνάς την πρωινή φρουρά στις 6 15.
Καλη φας, εμεις ξυπνουσαμε 2 για να ειμαστε 2.30 στο διοικητηριο, να μας παρει ο δεκανεας αλλαγης για να κανουμε το κυκλο του στρατοπεδου ολες οι σκοπιες, για το πρωινο 3-6(oλες οι ενοπλες υπηρεσιες ηταν 2 τριωρα, ενω οι αοπλες 2 τριωρα και ενα διωρο στο ενδιαμεσο 00.00-06.00) και στα καπακια η φρουρα των 6.10:)
Καλά κρασά ψαρούκλες μου, εμείς στον Καρέα κάναμε τα σ/κ τέσσερα 3-ωρα σκοπέτα για να καταφέρνουμε να έχουμε 1-2 εξοδούχους.
και στις 6:45 γραφείο.
κερδίζω…λαγος εβρου…5 άτομα, 5 μήνες, καμία έξοδο…
με [B]ΟΛΕΣ[/B] τις δουλειές που εχει ενα τάγμα…17 στελέχη σε φώναζαν απο κάθε γωνιά να πας να κάνεις τα πάντα…δουλειά στα 47 άρματα? συντήρηση στα 30+ τζιπ? λάδωμα 600+ όπλων? τροποποίηση οχημάτων για τους ολυμπιακούς? τακτοποίηση αποθήκης με υλικό που είναι πάνω απο 4000 αντικείμενα??, σκοπιές χωρίς…σκοπιά, ενώ όλος ο εβρος κάνει 1 ώρα, εμείς 2ωρα+ ?, βοήθεια σε άλλα τάγματα σε εργασίες(!!) ???
Ελάτε να μοιραστούμε τις “πιο_ηλίθια_αγγαρεία_δεν_μπορούσαν_να_σκεφτούν” εμπειρίες μας.
==> Σφράγιζμα κιβωτίων στρατιωτικού υλικού με πλαστική χοντρή ταινία την οποία στερεώναμε με μεταλλικό σύρμα χρησιμοποιώντας πένσες.
Mια περιοδο θυμαμαι ειχαμε συγχωνευσει λοχια υπηρεσιας (οργανο) με δεκανεα αλλαγης ΚΑΙ σκοπια για να μπορουμε να εχουμε εξοδουχους. Με τοσα μαγειρεματα που ειχαμε κανει στις υπηρεσιες, ειχαμε παραπονα απο κατι βαθμοφορους που υποτιθεται δεν πρεπει να κανουν σκοπιες, και ειδε ο στρατοπεδαρχης τις τραμπες που καναμε στα προγραμματα και μας πηρε και μας σηκωσε. Για κανα διμηνο περιπου βγαζαμε 1 εξοδουχο…
Πριν τη βολη πυροβολικου μας ειχανε φερει 4 κουτες γεματες ωτοασπιδες χυμα (μαλλον χρησιμοποιημενες θα ηταν… γιακ…) και μας ειχανε βαλει να τις ξεδιαλεγουμε αναλογα με το χρωμα και να τις συσκευαζουμε. 2 ατομα αυτο.
Το πιο βαρετο που ειχαμε κανει ηταν οταν μας ειχανε βαλει να βοηθησουμε τους διαβιβαστες με το υλικο τους και επρεπε να ξετυλιξουμε τις πομπινες (καμια 15αρια απο τις μεγαλες) με τα καλωδια για τα τηλεφωνα που εχουνε, να ξεμπλεξουμε το καλωδιο και στα σημεια που ηταν χαλασμενο να κοψουμε και να ραψουμε, και μετα να τα ξανατυλιξουμε. Δεν ενιωθα το χερι μου απο το γυρισμα της μανιβελας για το τυλιγμα. Μιλαμε για χιλιομετρα καλωδιου, no kidding.
ηλίθια παρέλαση μέσα στο στρατόπεδο, τραγουδώντας συνθήματα για τον μεγα αλεξανδρο, με διαταγή ενός λοχαγού που είχε δυο καθαιρέσεις βαθμού, για βίαιη συμπεριφορά…
σταμάτησε μόνο όταν πήρα το θάρρος μέσα στον όχλο να πω με καυλωτικη(για αυτόν) φωνή: [B]ΔΕΝ.ΛΕΜΕ.ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΜΕΤΑ.ΤΗΝ.ΠΤΩΣΗ.ΤΗΣ.ΣΗΜΑΙΑΣ. [/B]
και το πίστεψε.! :lol:
δεν εχω ξαναδεχτει τόσα πολλά μπράβο απο τόσους ανθρώπους
ξεχορτάριασμα μέσα στον ιουλιο, μιας τεράστιας έκτασης στο πολυκαστρο κιλκις με τα…ΧΕΡΙΑ.!!! γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε που είναι τα εργαλεία.
δεν λέμε για κατι χορταράκια…
καλαματα κεντρο,μια φορα δεν ειχαμε τι να κανουμε κ ειχαμε αραξει μπροστα απο το λοχο με τσιγαρο κ καφε κ μας εβαλαν να γυρισουμε το προαυλιο κ να βαλουμε ολες τις πετρες σε κυκλους γυρω απο καθε δεντρο…
Πρωτοφανές!
πρωτοφανες ξεπρωτοφανες, εμενα μια φορα μου ετυχε…
Καλυτερα γιωτάς και τρελός παρά τέτοιες καφρίλες δίχως νόημα
γνώθι σαυτόν