Στράτευση και στρατός

Αντε παλι να τα μας…

Είμαι στα Γιαννιτσά, στην μονάδα 162 βαρέως πυροβολικού από τις 22.
Σήμερα έχουμε ολοήμερη έξοδο, οπότε όλοι γύρισαν Θεσσαλονίκη (το 90% είναι από δω) και το υπόλοιπο από κοντινές περιοχές επίσης.
Χαλαρά μέχρι στιγμής, από βδομάδα με παρελάσεις και τέτοιες πίπες θα μας ζορίσουν ΙΣΩΣ. Κατασκήνωση με λίγη προσοχή παραπάνω.
Το φαί καλό, αλλά Τετάρτη ΚΑΙ Παρασκευή όσπρια είναι οδυνηρό.
Οι αγγαρείες δεν με ενοχλούν από άποψη διαταγής, αλλά είναι εκνευριστικό να χεις τις τουαλέτες και την ώρα που τις κάνεις να μπαίνουν όλοι μέσα και να τα κάνουν σκατά. Και μετά από λίγες ώρες να είναι στην αρχική κατάσταση.
Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου μέχρι στιγμής είναι οι ερεθισμοί στο λαιμό μου από τα ξυρίσματα.

καλα ολοι μας το ειχαμε αυτο. στην βιασυνη το πρωι το παθαινεις, αλλα αν σε βολευει ξυρισου το βραδυ με την ησυχια σου, αναλογα βεβαια και πως θα εισαι το πρωι γιατι δεν θελεουν και πολυ οι γνωστοι να ριξουν καμια…
καλη συνεχεια.

ασε μουστακι επισης, μετραει 8)

:lol::lol::lol:

ειχες αφησει? στειλε φωτο να σε καμαρωσουμε…:stuck_out_tongue:

σκορτζ με μουστακι.
αχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχ
αχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααχχααχαχχααχαχ

εγώ πάντως το μόνο που δεν είχα σιχαθεί στο στρατό μέχρι να απολυθώ ήταν τα όσπρια (εκτός αν ήταν κονσέρβα που έπαιζε και αυτό). Η φασολάδα γαμάει ρε.

Καλά αν αφήσω μουστάκι θα γελάει η πλάση.
Η φασολάδα μου αρέσει πολύ Παναγιώτη, απλά να τρως Τετάρτη ΚΑΙ Παρασκευή, έ πάει πολύ :stuck_out_tongue:

κυριακη βραδυ παιζει ακομα η σιχαμερη ομελετα?

shit, ήθελα να το σβήσω από τη μνήμη αυτό

xaxaxaxaxax

Επικό το βίντεο Παναγιώτη! :stuck_out_tongue:

Παιδιά να σας πω κι εγώ που ήμουν μάγειρας!Τα όσπρια ήταν τα καλύτερα,εύκολο να τα φτάξεις νόστιμα αλλά πολλοί δεν τα τρώγανε.

Η ομελέτα ήταν δράμα,μια άψητη αηδία κάθε φορά…Θυμάμαι η Λουίζα πάντως την ξέσκιζε(ένα από τα σκυλιά :p)!

αχαχχαχαχαχαχαχααχ τι υπερεπος ειναι αυτο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΝΑΚΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

σχετικά με το βίντεο, αυτό που λέει ο σεφερλής πάντως είναι σωστό: να διαλύσουμε στρατό και πατρίδα και να πλακώνουμε ο ένας τον άλλον με μολότωφ! Χωρίς το ερωτηματικό δηλαδή, μια χαρά μου ακούγεται.

Όσον αφορά στην φασολάδα, ήταν το μόνο φαγητό που η γεύση του δεν εξαρτάτο από τον μάγειρα. Όλοι την κάνανε ίδια, και για αυτό ήταν σταθερή αξία. Στο κοτόπουλο πχ, ήσουν έρμαιο των πειραματικών διαθέσεων του εκάστοτε μάγειρα: άλλος το γάμαγε με μια πράσινη σάλτσα που ήταν σαν μύξα, άλλος το έψηνε μέχρι να γίνει κάρβουνο κλπ κλπ.

Έπρεπε να σου μαγειρεύω εγώ ρε,κοτόπουλο σπεσιαλιτέ παρακαλώ!

Τι πράσινη σάλτσα ρε???

ε ακόμα δεν ξέρω τι σκατά ήταν αυτό που έβαζε. Ήταν μια πράσινη σάλτσα που το μέλλον θα δείξει αν το στομάχι μας είναι στην θέση του.

χαχαχαχαχαχαχαχα,καλή τύχη!:stuck_out_tongue:

ειναι στη rom !!! :lol::lol: πως να σβηστει τετοια αηδια απο το μυαλο ρε συ!!!

Στη Θήβα πάντως είχαμε έναν μάγειρα (από τους παλιούς) που έκανε και γαμώ τα κοκκινιστά κοτόπουλα. Οπουδήποτε αλλού βέβαια ήταν από απλώς ανεκτό έως άθλιο.

Χρήστο, έκανες μόνο Κύμη ή πρόλαβες την τράμπα με Αιγάλεω;