Δεν έκανα ποτέ Κύμη ή οτιδήποτε τέτοιο, περαστικός ήμουν από το ΠΒ γιατί εκεί έκανε εκπαίδευση η σειρά μου στο Έρευνας κ Πληροφορικής (ασχέτως που ούτε εκεί έμεινα και πήγα τελικά Διαβιβάσεις).
Οι όποιες πληροφορίες μου για Κύμη ήταν από συνάδελφο που απολύθηκε από εκεί τον Νοέμβριο του 2010.
Εβρολίγκα!
Από πάνε Καβύλη δεν είσαι; Κοντά είμαστε
Από Υγειονομικό βρέθηκα Τεθωρακισμένα που λέτε!
221 ΕΜΑ, 3η Ίλη, Πυροβολητής Ασυρματιστής Μεσαίων Αρμάτων, Πλάτη Ορεστιάδας… το τελευταίο στρατόπεδο της Ελλάδας! Πιο πάνω μόνο φυλάκια έχει.
αα καλά χειρότερος. Βέβαια από υπηρεσίες είμαστε 1 μέσα, 5 έξω…αλλά η γαμωαπόσταση…δεν έχεις τι να κάνεις. και παπάρια η ορεστιάδα.τα λεφτά φεύγουν σαν αέρας…
μας ειπαν λεει να παρουσιαστουμε σε κεπ περιοχης συγκεκρημενη μερα τον γεναρη…εχει καμια σχεση αυτο με το αν θα μας καλεσουνε αεροπορια,πεζικο η ναυτικο?το βυσμα για αεροπορια το βαζω οταν θα παω φανταρος?
οχι ρε δεν έχουν καταργήσει το ναυτικό και την αεροπορία
Αυτές είναι φήμες που έλεγαν πριν χρόνια σε όσους ήταν στρατό ξηράς για να τους αναπληρώσουν το ηθικό:D
Αυτό για την κατάργηση είχε ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο πριν 1-2 χρόνια και υποτίθεται θα άρχισε να ισχύει ήδη, ώστε αεροπορία/ναυτικό να είναι μόνο μόνιμοι κλπ, και να αυξηθούν οι κληρωτοί στον στρατό ξηράς. Προφανώς κάτι άλλαξε στην πορεία…
Ξέρεις πόσες ανάγκες για σιτιστές πτηνών υπάρχουν στο ναυτικό?
Ειδικά σε κάτι ΣΔΑΜΜ στην ακριτική Αγία Παρασκευή οι ελλείψεις είναι τρομακτικές και μερικοί κάνουν και ΔΕΥΤΕΡΗ υπηρεσία κάθε μήνα! :eek:
Στα ΣΠΕΝ δύσκολα παίρνεις φοιτητική άδεια έτσι; 10 ξεκινάνε και 1 Φλεβάρη αρχίζει η εξεταστική.
Είμαι στην 156 Α/Κ ΜΜΠ Αλεξανδρούπολης, η μονάδα είναι παπάρι και ο διοικητής στρατόκαυλος και βλαμμένος. Ειλικρινά το κόβω δύσκολο, αλλά διάβασα ότι δικαιούσαι να την ζητήσεις την άδεια.
σε μας κατα τη διαρκεια των ΣΠΕΝ δεν πηρε κανεις τιποτα, αλλα προφανως μπορεις να τη ζητησεις-και να στη δωσουν…βεβαια ειναι θεμα διοικητηγαμωτοσπιτιτους
Οταν ημουν στην Καβυλη Φεβρουαριο 10, φοιτητικη δεν πηρε κανεις, μονο ενας που ηταν να παραδωσει διπλωματικη. Και αυτος υστερα απο πολυ παρακαλεμα, τηλεφωνα του πατερα του στον διοικητη και για 3 μερες μονο.
Εδω στην Αθηνα ομως τον Ιουνιο, πηρα με ανεση 12 μερες φοιτητικη (που μεταφραστηκε σε Aerosmith/Sonisphere/Rammstein… α περασα και 1-2 μαθηματα:p) + 9 κανονικη που δεν ειχα ξοδεψει και αλλες 5 τιμητικη αφου επεστρεψα. Ειχα εξαφανιστει 21+5 μερες απο το στρατοπεδο δλδ με εξαιρεση μια μερα που εκανα μια τελευταια υπηρεσια πριν την τιμητικη. Ε μετα απολυθηκα