Εμένα δεν μου έδωσαν καμία φοιτητική παρόλο που τους πήγα και βεβαιώσεις και αναγκάστηκα να τις πάρω ως κανονικές…
Μετά όμως πήρα το αίμα μου πίσω
Εμένα δεν μου έδωσαν καμία φοιτητική παρόλο που τους πήγα και βεβαιώσεις και αναγκάστηκα να τις πάρω ως κανονικές…
Μετά όμως πήρα το αίμα μου πίσω
Κορινθο που περναω σπεν, δινουν μονο ημερησιες φοιτητικες κι γι’ αυτες πρεπει να γλυψεις παπαρι.
Scourge Of God να κανεις παρεα με εναν Θανο Σαγια.
επισης γαμω τον στρατο σας.
Ποιος είναι τούτος;
Ο λοχαγός μου ενέκρινε την άδεια μετά τα ΣΠΕΝ, που τελειώνουν στις 3 (ζήτησα 8-18). Αλλά δεν νομίζω να την δώσει ο απίστευτα στρατόκαυλος και καμία σχέση με το “φανταροπατέρας” διοικητής. Ξεκάθαρα είπε χθες ότι είναι πρόβλημα του καθενός όποιου μπήκε στον στρατό χωρίς να τελειώσει τις σπουδές του και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει άδεια όταν η μονάδα έχει εργασίες και εκπαιδεύσεις (μετά τα ΣΠΕΝ αρχίζει η ειδικότητα).
Μεταλλόμπασο στη μπάντα τής Μοίρας και ζωάρα στο σπίτι \m/
τελη μαρτη παιρνω μεταθεση απο σαμοθρακη και ηρθε η ωρα να φτιαξω φρουρα προτιμησης…
με τα μορια που παιρνω απο σαμοθρακη δικαιουμαι να ερθω αθηνα και 99% στην πρωτη μου επιλογη (η σαμοθρακη εχει τα περισσοτερα μορια σε ολη την ελλαδα)…
για πειτε καμια προταση που ειναι καλα εδω στην αθηνα???
(μου προτειναν γραφειο στην ευελπιδων (στην βαρη)- υπευθυνο για τους σημαιοστολισμους - ξερετε τι παιζει εκει? )
στην ευελπίδων απότι ήξερα από φίλο που ειχαμε μπεί μαζί το 2010 ήταν σαν κανονική δουλειά.δευτερα-παρασκευή 6-14 έκανε σκοπιά ή οτι άλλο τον βαλουν να κάνει και μετα σπίτι.τις πιο πολλές φορες είχε και ΣΚ off.
είχε πάει γνωστός μου, καθαρίστρια για τους εύελπεις γίνεσαι εκεί.
καλά είναι κατεχάκη, δεν θυμάμαι πιο στρατόπεδο είναι
τούφα είναι και στεαμχ δίπλα στο μπατμιγκτον (όμως παίζει να πηγαίνουν μηχανικάριοι εκεί μόνο)
και ένα άλλο στην μεσογείων παίζει να είναι καλό το οποίο πάλι δεν θυμάμαι ποιο είναι
ΜΥ ΥΠΕΘΑ είναι το top πάντως.
σου βάζω δύσκολα μάλλον ;p
Έχω κάνει 3 βδομάδες εκεί. Ήταν και καλοκαιράκι, πεταγόμουν στα βλάχικα και στο γιαμπανάκι… ζωάρα :Ρ
Γενικά οι εύελπεις κάνουν σκοπιές, οι φαντάροι μόνο τα πρωινά που έχουν μαθήματα. Αν δεν έχεις πόστο γίνεσαι λίγο η καθαρίστριά τους αλλά είσαι σχεδόν συνέχεια έξω. Διαφορετικά σε πάει ανάλογα με το πόστο σου. Όπως και να 'χει, παρόλο που είναι καπως προβλεπόμενα είναι μια χαρά.
Κ.Ε.ΤΕ.Σ. (κέντρο έρευνας τεχνολογίας στρατού)
Και εκεί έχω κάνει 3-4 βδομάδες. Μια χαρά, ηρεμία και χαλαρότητα. Καθαρίζει το μυαλό σου χεχ.
ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ απο Πενταγωνο,ΜΗΝ πας ΓΕΣ !
Και 401 ειναι καλα.
Μενιδι και Ρουφ (παραδοξως) μετρια,Μεγαρα ουτε να το σκεφτεσαι.Αυτα για τους ενοπλους παντα.
το Τ/ΓΕΣ είναι σκατά όντως.είναι και εκει βύσματα, αλλά ΜΥ ΥΠΕΘΑ και Τ/ΓΕΕΘΑ είναι τα πιο μεγάλα βύσματα και τρώνε λούτσα οι φαντάροι του ΓΕΣ.
Ακριβώς όπως τα λέει. Δεν είναι σκατά τελείως το Τ/ΓΕΣ, εξαρτάται που θα πέσεις. Εγώ πχ που δεν είχα βύσμα ήμουν 7-5 σε γραφείο, και μετά υπηρεσία. Άλλοι, που ήταν σε άλλους λόχους κάνανε μόνο υπηρεσίες και δεν είχαν γραφεία. Αυτοί που είχαν βύσματα παίζαν μόνο σε γραφείο και μετά έξοδο.
ΜΥ ΥΠΕΘΑ μόνο βύσματα από Μητροπολίτη και πάνω.
ΑΣΔΕΝ να πας και ακόμα καλύτερα δίπλα, στο 482 ΤΔΒ.
Αν τα πραγμάτα είναι όπως ήταν το 2009, μπορεί να σε πηγαίνει 5/6 μέσα - 1 έξω, αλλά η θέα από τη σκοπιά πυρομαχικών είναι ανυπέρβλητη :!:
Πω γυρνάω σήμερα μετά από 11ημερη άδεια. Σε λίγο καιρό θα μαι εδώ Θεσνίκη, μπορούσα εξαρχής να μαι γιατί έχω βύσμα αλλά προτίμησα ένα διάλειμμα από την πόλη.
Θα γράψω περισσότερα κάποια στιγμή που δεν θα βαριέμαι για τους 3 μήνες στρατού που κλείνω με το καλό μεθαύριο.
Μόλις σήμερα τέλειωσα εκπαίδευση στο 547 αερομεταφερόμενο ΤΠ Ρεθύμνου και αρχίζει η πρώτη (τετραήμερη) άδεια. Ζωάρα \m/
Post pics or it didn’t happen :!:
^^ Κι έλεγα πού χάθηκε ο γέρος…
Καλά σου 'κατσε ε?
με κινδυνο να μην μου ξαναμιλησει ποτε δεν ποσταρω, αλλα επιβεβαιωνω:
ηταν ΑΞΙΟΣ!
Tι εννοείς, άξιος να υπερασπιστεί το σύνταγμα της πατρίδας του με την τελευταία ρανίδα του αίματός του?
XAXAXAXA!
^ Ε και καλά τώρα, ξέρεις :roll:
Κατά τ’ άλλα ό,τι έχετε ακούσει για το 547, έχει ποστάρει εδώ η Lupin κτλ., είναι αλήθεια. Avoid. Και το λέω εγώ που υπήρξα εκεί ένα απλό πουστόνεο.
για σένα είναι η ζωή…τρως τσάμπα,κοιμάσαι τσάμπα…τι άλλο θες??? ε??? τι άλλο???