Στράτευση και στρατός

Ρε μαλάκα Γράκχο Ρέθυμνο είσαι;;

Σωστόστ.
Πάμε και το άλλο τώρα:
“ΡΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΑ ΝΑΟΥΜ”

Ήμουν. Την άλλη βδομάδα θα φύγω κύριε, θα πάω αλλού.

που σε στείλανε?

αχαχαχ πουστονεο θειο πηξε

Στον Έβρο να χτίζει τον φράχτη… :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω ακόμα πού θα πάω ρε μαλάκες, δεν είμαι κωλόβυσμα εγώ. Την άλλη βδομάδα θα δείξει η νεκροψία. Εννοείται ότι ελπίζω σε κάνα ήσυχο νησάκι να μη μου πρήζουν τ’ αρχίδια. Θα δούμε.

Μαλάκα Γράκχε, έλεγα ότι έπαθες κάτι, τόσο καιρό μακριά από το φόρουμ…
Τώρα λέω ότι έπαθε κάτι ο στρατός…

[SPOILER]Άμα θες ήσυχο νησί, τέτοια εποχή το Λαγονήσι είναι ότι πρέπει…:p[/SPOILER]

Θες ήσυχο νησί? Το ΓΕΣ θα σε περιλάβει με μια ήσυχη Λήμνο.

Επειδή όμως είσαι και παιδί υψηλού φρονήματος, πόνταρε στα “μαγευτικά θέρετρα” Ρίζια, Καβίλι ή Πλάτη, και αν δε σου κάτσουν θα είσαι ικανοποιημένος με ό,τι άλλο.

Γράκχε, για ήσυχο νησί αποτελεί εγγύηση το Καστελόριζο (τουλάχιστον όταν είχα πάει ήταν πολύ χαλαρά και όλες οι εκπαιδεύσεις στη Ρόδο με τις πανέμορφες Ροδίτισες - ντόπιες ή εισαγώμενες :wink: ). Είχα ακούσει και για Τήλο καλά λόγια. Και από Κρήτη στέλνουν πολλούς στα 12νησα (είχαμε πήξει στους κρητικούς και στις ρακές…)
Τώρα αν σου κάτσει Έβρος ή Λήμνος… καλά να πέρασεις :lol:
Αν πας Κω, πες μου να ειδοποιήσω έναν ξαδερφό μου να σε τρέξει για τα καλά 8)

προεδρικη φρουρα σου ευχομαι :’)

Είσαι σκληρός…

Τώρα μου ΄ρθε η εικόνα… ο Γράκχος σκοπιά στον άγνωστο στρατιώτη και δίπλα διαδήλωση του ΠΑΜΕ :roll: :stuck_out_tongue:

Έλα ρε και είχα αρχίσει να ανησυχώ που χάθηκες… :slight_smile:

Καλή και ήσυχη θητεία σου εύχομαι, αδειούχος στη Μαλακάσα την 1η Ιουλίου και καλός πολίτης!8)

κοιτα επειδη εισαι απο κρητη και παρουσιαστηκες και κει, παιζεις δυνατα για κατι ροδο, χιο, σαμο ή κω. εβρο χλωμο αλλα οχι απιθανο. οντως τα θερετρα που λεει ο red rum ειναι κατι παραπανω απο μαγευτικα…
οπως και να’χει καλη θητεια νεουδακι… :slight_smile:

γκρακχε ποστ πιξ οφ υπερθεϊκες παραλαγες.

Ευχαριστώ για τις “ευχές” για Έβρο και Λήμνο ρε. Να στε καλά. Συγκινητικοί οι φορουμοφίλοι μου, α, δε μπορώ να πω :evil:

Χωρίς πλάκα τώρα, θενξ, θα βαράω σκοπιές όπου πάω τέλος πάντων και θα σας σκέφτομαι.

Σάμη, εννοείται ότι σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για Ρόδο.

Νομίστερε, [I]δεν προβλέπεται[/I] =Ρ

ΝΕΟΟΟΟΟΟ
ΝΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΕΟΟΟΟΟΟ
ΝΕΟΟΟΟΟΟ

Δεν κρατηθηκα. :roll: Και λεω που χαθηκε αυτος τοσο καιρο. Καλη μεταθεση οπου πας.

Eεεεε για κανα Εβρο σε βλέπω… Είχα δηλώσει άθεος και όλοι μου λέγαν ότι θα με στείλουν Εβρο γιαυτό το λόγο. Αστικός μύθος; Δε ξέρω, αλλά Εβρο κατέληξα… :stuck_out_tongue:
Πάντως στην μονάδα μου ήταν πάρα πολλά παιδιά κομμουνιστές. Αστικός μύθος και αυτός; Δε ξέρω… :roll:

Α καλά Καγκελάρη ζω για τη στιγμή που κάποιος “παλαίουρας” θα με “διατάξει” αυτό το πράγμα ε. Η “προθυμία” που θα δει θα τον απογοητεύσει τα μάλα. Όπως μια φορά που ένας εκπαιδευτής έψαχνε κάποιον να πάει ΓΡΗΓΟΡΑ στα ιατρεία (τα οποία btw στο 547 είναι στο τέλος μιας μεγάααλης ανηφόρας) για να περιλάβει το βιβλίο ασθενών που ένας άλλος εκπαιδευτής είχε ξεχάσει εκεί, και διάλεξε… εμένα. Ε, η καλύτερή μου. Πήγα πραγματικά με το πάσο μου, φίδιασα μια χαρά (αν θυμάμαι καλά οι υπόλοιποι είχαν να κάνουν καθαριότητα, χαρ χαρ) και όταν γύρισα μετά από κάνα εικοσάλεπτο, τον βρήκα να με περιμένει και να μου λέει “ρε! δε σου είπα σφαίρα ρε;!”, απλά του είπα με απόλυτη φυσικότητα “ε και τί να σου κάνω; εγώ έτσι πάω. Διάλεξες κι εσύ άνθρωπο!” Με στραβοκοίταξε λίγο σα να λεγε από μέσα του “να θυμηθώ να μην τον ξαναστείλω τούτον δω πουθενά γιατί θα μας προλάβει το τέλος του κόσμου” και απ’ έξω του δεν είπε τίποτα :lol:

Για τα υπόλοιπα θενξ ρε.

έντιτ
Isis, να σου πω την αλήθεια το μόνο που δε με χαλάει είναι να βρω σωστό κόσμο εκεί που θα πάω, οπότε κλάην. 8)

Θα βρεις πολύ σωστό κόσμο εκεί, πίστεψε με. Εγώ τουλάχιστον ήμουν τυχερός να έχω πολύ καλούς συντρόφους και δεν θα άλλαζα το πως πέρασα εκεί πάνω, παρά την ταλαιπωρία και το κρύο, με καμία ευνοική μετάθεση.

Εν πάσει περιπτώσει Τετάρτη κοντή γιορτή.
Btw τώρα που το θυμήθηκα, στα κιτάπια τους επιλογή “άθεος” δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι; :smiley: