Οταν με είχαν ρωτησει θρησκευμα είχα δώσει άθρησκος… και ορκιζεσαι ξεχωριστα…
Ρε συ πως και δεν ξέρεις ακόμα που θα πας; Ένα παληκάρι εδώ που παίζουμε μπάλα παρέα και είναι σειρά σου (αλλά μπήκε Ναύπλιο) ξέρει ήδη πως θα πάει ΕΛΔΥΚ.
Σίγουρος τρόπος για να “στοχοποιηθείς” πάντως, άσχετα από τα “πολιτικά φρονήματα” που έγραψες πιό πάνω που δεν είναι και απαραίτητο να τα ξέρουν και δεν ξέρω και πόσο “παίζουν” σήμερα…
Δεν ζούμε στη δεκαετία του '50. Η εντύπωση μου είναι πως παίζουν αντίστροφα, δεν θα σε βάλουν σε κάποια θέση “εμπιστισύνης” αλλά δεν θα μεριμνήσουν και ιδιαίτερα για να πας στον Έβρο ή όπου αλλού θεωρείται δυσμενής μετάθεση. Εκτός και αν τους έχεις μπεί τόσο στο μάτι που να σε στείλουν σε “κεντρο ανεπιθυμήτων” όπου συνήθως πάνε πρεζάκια και μουσουλμάνους.
Για το “κομμουνιστής” πάντως θυμίζω και την διήγηση του Τσίπρα που είπε πως όταν έμαθαν πως ήταν σε ψηφοδέλτιο του συνασπισμού τον πήγαν στο πεντάγωνο και τον είχαν στα ώπα-ώπα.
Περισσότερο σχέσεις ισχύος παίζουν στο βυσμάτωμα σήμερα παρά πολιτικές τάσεις. Και σε αυτές τις σχέσεις ισχύος η εκκλησία παραμένει ισχυρότατος παίχτης. Μητροπολίτης ως βύσμα μετράει πάνω από απλό βουλευτή. Στανταράκι, γνωρίζω περιπτώσεις…:roll:#-o
Ο Γράκχος δεν έχει να φοβάται τίποτα, ως Κρητικός όπου και να πάει σίγουρα θα βρεί Κρητικούς μονιμάδες που θα είναι εντάξει μαζί του!
o Γρακχος ως 8μηνος παιζει αρκετα να μεινει κρητη…Χανια μερια ειδικα…at least απο την ΕΣΣΟ μου, σχεδον ολοι οι κρητικοι 8μηνοι μειναν κατω…οι λιγοι που εφυγαν ηταν αυτοι που δεν ειχαν ουτε ενα μικρο βυσματακι να τους αφησει εστω στο νησι-ανεξαρτητου στρατοπεδου και εκει ειναι που παιζει ο Γρακχος να την φαει και να παει μακρυα…αλλα σε ενα τριμηνο το πολυ παλι πισω θαναι, σιγουρα!
εμενα στο στρατο πιο πολυ με στοχοποιουσε το μουστακι παντως, παρα το οτι διαβασα απο ‘ΠΡΙΝ’ μέχρι ‘αναρχη ηθικη’ φορα στο κυμα μεσα στο επιλοχαδικο:p
ναι, βεβαια εισαι και νιουφις τωρα οπωτε κλαιν μαιν κιολας, δεν μπορει κανεις να σε αγγιξει…αλλα αμα σε πανε σε καμια μοναδα ζορικη οπως του 547 και ενταχθεις κανονικα εκει σε λοχο, κανε τον ‘σταρχιδιαμου’ και θα φας πολυ καλα:D(εγγυημενα)
(και γω σαν επιλοχιας ειχα κανα δυο τετοιους οταν μπηκε η νεα σειρα…φιδιαζανε, κρυβοντουσαν, προσπαθουσαν να αποφυγουν τα παντα, δεν καναν καθαριοτητες και εμεις πηζαμε οπως πηζαμε και οταν πρωτομπηκαμε+απολυομασταν σε ενα 2μηνο οπωτε ηταν ψιλοκαταντια να σκουπιζει τις χεστρες ο δικος μου…με ενα πολυ ομορφο σερι 3-6 σκοπετο επι 3 μερουλες και μεσα μερικα ΣΚ στρωσαν χαρακτηρα)
Εννοειτε βεβαια πως στους σκατοκεφαλους καυλωμενους μαλακες που μπηκαν στρατο και νομισαν οτι τους χρισαν στρατηγους για να βγαλουν οτι κομπλεξ ειχαν πανω στους νεους, εκει οχι μονο στα @@ σου αλλα σφαλιαρες ακομα!
[COLOR=“Red”](και γαμοσυρης απο τα γεννοφασκια σου λοιπον:p)[/COLOR]
Φυσικά δεν ήταν ευχή στον ευσεβή γέροντα Γράκχο ο έβρος, αλλά υπόθεση. Πάντως λίγο πολύ ισχύει κι αυτό που λέει ο Μule. Ξέρω κάποιον που είχε μπει στο κέντρο και με τη μία κράτησε μαχητική στάση για τις άθλιες συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης και σήκωσε όλο το στρατόπεδο στο πόδι. Ήξεραν τι καπνό φουμάρει πολιτικά και από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε, και ίσως και από την πρότερη δράση του έξω. Ε, τον έστειλαν ΓΕΣ κατευθείαν, γιατί σου λέει αν τον έχεις σε καναν Έβρο θα κάνει περισσότερη ζημιά ξυπνώντας κόσμο για τα χάλια του ΕΣ, παρά μέσα στο αρχηγείο δίπλα στα βύσματα.
Εύχομαι στον τίμιο Γράκχοντα να μείνει στη λεβεντομάνα Κρήτη λοιπόν.
Μόνο γέλιο για την ιστορία του Isis και την τίμια στραβή κεφάλα του.
Για τα ΕΛΔΥΚ επιλέγονται στο κέντρο αυτοί που θα πάνε,έτσι έγινε και σε μας πέρυσι.Οι άλλοι όμως έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει η άδεια και να γυρίσουμε για να μάθουμε που πάμε.
Είναι απλό, μόνο όσοι πάνε ΕΛΔΥΚ το ξέρουν ήδη όπως είπε και ο Χοπέτος, σ’ αυτούς ανακοινώθηκε από την τρίτη αν θυμάμαι καλά βδομάδα, οι υπόλοιποι περιμένουν να μάθουν τις μεταθέσεις τους μετά την άδεια ορκωμοσίας. Εννοείται ότι εξαιρούνται τα βαρβάτα βύσματα που ξέρουν πού θα κάνουν τη “θητεία” τους από πριν μπουν καν, και εννοείται επίσης ότι σ’ αυτούς δεν περιλαμβάνονται τα “ταπεινά” ή κατά φαντασίαν βύσματα που έχοντας άνθρωπο σ’ ένα πολιτικό ψωρογραφείο και τίποτα παραπάνω ή κάτι τέτοιο νομίζουν ότι έχουν εξασφαλισμένη παραμονή στην Κρήτη - αυτούς την Τετάρτη τους περιμένουν μάλλον δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως περιέγραφε γλαφυρά τις προάλλες ο Καψιμιτζής, λέγοντας ότι στην ΕΣΣΟ του “το 80% νόμιζε ότι θα μείνει Ρέθυμνο κι ένα άλλο 20% νόμιζε ότι θα πάει Ηράκλειο ή Χανιά - ε, τελικά σχεδόν όλοι πήγαν νησιά και γενικά παραμεθόριο” (λολ). Νομίζω δηλαδή ότι στην Κρήτη θα μείνουν εξ’ αρχής λίγοι, και μάλιστα δε νομίζω να είναι όλοι βύσματα - και οι πλέον μάχιμοι Ι1 όπως έχει δείξει η εμπειρία έχουν “ελπίδες” να κάτσουν Ρέθυμνο, όπου βέβαια τους περιμένει πούυυυυτσα στο ΣΠΕΝ…
Αν σου πω τώρα ότι δεν έχω καμία όρεξη να πάω σε κάποιο μακρινό νησί και να πέσω σε κάποιον άξεστο Μυλοτοπαμίτη καραβανά…
Αυτό μου το χαν πει κι άλλοι και στην αρχή μου φαινόταν τίγκα ραδιοαρβυλιά… λες τελικά να γίνει έτσι; Πάντως απ’ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω Κρήτη κατ’ ευθείαν, κάτι το οποίο βέβαια δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί και ως ενδεχόμενο - είπαμε, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα είναι εκεί που θα πάμε και όχι πρωτίστως το πού θα είναι.
Εγώ πάλι έχω βάλει Ριζοσπάστη μέσα, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός, ενώ το πρωί της Παρασκευής είχα σαλτάρει και τραγουδούσα τη “Διεθνή” στον προθάλαμο, χωρίς και πάλι να προκληθεί κάποια αντίδραση - όπως εύστοχα σχολίασε μια σειρά μου, συνθαλαμιζόμενος, “παίζει να μην ξέρουν τί είναι”.
Μη με λες γαμοσύρη ρε μαλάκα, δε φίδιασα με ιδία πρωτοβουλία όπως ξεκαθάρισα! Εσύ δηλαδή αν σου λέγανε “πήγαινε εκεί πέρα” θα απαντούσες “όχι θα κάτσω εδώ να κάνω ηρωική Καλλιόπη με τις σειρές μου”; Ναι, καλά. Γενικά δε φιδιάζω δια πάσαν νόσον και αφορμήν - και τις σειρές πάντα τις βοηθάω όταν έρχεται η ώρα της συλλογικής αγγαρείας. Α και εννοείται ότι κι εγώ σκοπεύω να τρελάνω την κατηγορία των ανώτερων που ανέφερες και όχι αυτούς που θα δίνουν λογικές - στο μέτρο του δυνατού - εντολές.
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Κι εγώ το βλέπω δύσκολο να μου κάτσει “δυσμενής μετάθεση”.
πωτομπούστη, τώρα που μπήκες φαντάρος δε γίνεται τα σεντόνια να τα διπλώνεις κάτω από τον υποφάκελλο ή να τ’αφήνεις στο φοριαμό;
πάρε δω κατάσταση δηλαδή.
[SPOILER]<3<3<3<3[/SPOILER]
^ :lol:
:lol: Θα σε πιστέψω! Αυτό που λέω απλά είναι πως ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις ανεκμετάλευτη την ευκαιρία που σου δίνει το να ξεκινάει κάποιος με θετική προδιάθεση απέναντι σου!
:lol:
Εγώ στο κέντρο είχα από κάτω έναν που σε αντίστοιχη φάση με εσένα άρχισε να τραγουδάει “σύλλογος μεγάλος”! Αλλά το τραγουδούσε με μία απίστευτη μπάσα φωνή και με έναν περίεργο στόμφο…
“Φλώροι βάζελοι, δεν βγάζεις άκρη” ήταν η πρώτη μου σκέψη.
Στη συνέχεια έμαθα πως το παληκαράκι ήταν ψάλτης με σπουδές βυζαντινής μουσικής και περίμενε μόλις τελειώσει να χειροτονηθεί παπάς!
Είναι αλήθεια πως στον στρατό γνωρίζεις κόσμο που δεν παίζει να γνώριζες ποτέ στην κανονική ζωή σου και αυτό είναι αν μη τι άλλο εμπειρία!
:lol:
Στο κωλο547 δεν έχουμε καν φοριαμούς ρε (true story).
[SPOILER]Αχ αγάπη μου <3 <3 <3[/SPOILER]
δηλαδη ρε Γρακ μπηκες φανταρος και τωρα ποσταρεις μονο εδω ? τς τς τς… ευκολη θητεια ευχομαι, και να μην πεσεις σε στρατοκαυλους ανωτερους… νομιζω ειναι η καλυτερη ευχη που μπορω να δωσω γιαυτην την κωλοπεριοδο…
παρε κ αυτο για κουραγιο !
του τα’πα τα περι μουσικης
σκοπια, τζακετ, ψωλοκρυο και
http://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs
[B]μονο![/B]
Τα περί Bathory ισχύουν 100%
Αν και προσωπικά ήμουν τυχερός και γενικά έπεσα σε άτομα οκ για σκοπιά, οπότε δεν άκουσα τόσο πολύ μουσική ή βάζαμε Θανάση στο ηχείο, γιατί fan του Quorthon δεν βρήκα είναι η αλήθεια.
Έχω κάνει αναγνώριση σε ΑΥΔΜ ακούγοντας “Awaken The Guardian”. \M/
Εγώ ακούγοντας ένα αεκ-ολυμπιακός και μας ρώτησε κιόλας πόσο είναι το ματς
εγω με κολλητό σε κρυφή σκοπιά σε πύλη να ακούμε εναλλάξ κομμάτια πανουση/αποσπάσματα λεβεντη και να πεθαίνουμε στο γέλιο.
σε ερώτηση εξαγριωμένου υπεύθυνου πύλης, πόσοι είσαστε εκεί απαντήσαμε και οι δυο ταυτόχρονα : [B]ενας![/B]
μετά μας κυνήγησαν
εχω κανει καμερες και στο διπλα δωματιο με ΑΥΔΜ να πιανουμε συζητηση περι μεταλ και μετα απο 15 λεπτα φερνει ηλεκτρικη κιθαρα απο αμαξι και να προσπαθουμε ολο το τριωρο να βγαλουμε το master of puppets \m/
ο πιο “σκληρός” που γνώρισα ήταν ένας ταγματάρχης που άκουγε muse και radiohead
Εμάς ο πιο σκληρός ήταν ένας δόκιμος αξιωματικός που άκουγε “death metal μπάντες όπως οι ALICE IN CHAINS”. :lol:
Εθνικιστής και βάζελος, τι περιμένει κανείς…
Παναθηναϊκος γαμωτο, Παναθηναϊκος λεγεται
=p