Στράτευση και στρατός

Βασικά λέγεται Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (γνωστός και ως ΠΑΟ), αλλά στην ουσία είναι και θα παραμείνει βάζελος :stuck_out_tongue:

ΠΟΑ λέγεται.

ήθελα να με έβλεπα από μια γωνιά που γκάριζα το eternal champion σε σκοπέτο 4-6 πάνω στο βουνά της χίου, σε ηρωικό φυλάκιο όπου υπηρχαν 4 άτομα,2 κουκέτες,ένα ψυγείο,ένα τραπέζι και 2 καρέκλες (προσέξατε την έλλειψη αναφοράς σε τουαλέτα ή οτιδήποτε που να μπορεί να έχει νερό :roll: )

ελα μωρε στα βουνα ησουνα, τι να την κανεις την τουαλετα, εχεις την φυση…
και για νερακι σιγα, λιωνεις λιγο χιονι στην τελικη… αν ειχε φυσικα…

Σωστός και η πρώτη του φανέλα ήταν ρόζ…εξού και το γνωστό σύνθημα:D

Καλα, κοροιδευετε εσεις, αλλα ηρθε η σειρα μου να παρω πρωταθλημα φετος. Αλλαξε η κυβερνηση, ετοιμαστειτε.

παει κω ο αδερφος μου αυριο
εχει κανεις εμπειρια απο κει;;
απο τα λιγα που βρηκα στον ιντερνετ προβλεπω να τρωει τρελο χουνερι :stuck_out_tongue:

Κω ήταν ο ξάδερφος μου. Μπήκε καλοκαιράκι κι όλας. Αν εξαιρέσεις ότι όσο ήταν μέσα έπηζε με υπηρεσίες κλπ, 2-3 φορές τη βδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο από τα μπιτσόμπαρα του νησιού, αγκαλιά με κάτι Γερμανίδες :stuck_out_tongue:

Τόσο πολύ είχε συνηθίσει στον αρχιδόκαμπο του στρατού?

και ο Γρακχος Κω παει, 80κατι-δεν θυμαμε μοναδα, ειδικοτητα ‘γραφιας’:razz:

οπωτε \μ/

Kω πηγα εγω και περασα τζαμι
80 ΕΑΝΕΘ

Kρισπ με τοσες γνωσεις που απεκτησες μεσα στο στρατο σε βλεπω για υπουργο εθνικης αμυνης.Ξερεις τα παντα ολα!!!

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΑΣ ρε μαλάκα, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΑΣ. [-X

Κατά τ’ άλλα μάλλον ναι, \μ/. Σήμερα δηλαδή μας φέρανε εδώ πέρα, στο 80 ΤΑΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, aka 80ΤΥΠΕΘ (ακόμα και με τον τίτλο χύνεις), και οι πρώτες εντυπώσεις είναι… ντάξει. Βέβαια ΟΚ, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι μετά το γαμω547 οποιοδήποτε άλλο στρατόπεδο θα μου φαινόταν κατασκήνωση, και συν τοις άλλοις κρατάω και μια πισινή γιατί όπως και να χει Σάββατο μας έκατσε και ήρθαμε, αλλά τί να σας πω, οι οιωνοί είναι σούπερ. Από τους ανώτερους που (επιτέλους) φαίνονται όλοι μέχρι τώρα γαμώ τους ανθρώπους (ειδικά ο διοικητής) μέχρι τους παλιούς που τους έχουμε κόψει cool, και από το φαγητό μέχρι τις γενικότερες συνθήκες διαβίωσης, όλα δείχνουν ότι βαίνουμε προς ζωάρα, τουλάχιστον από Πάσχα και μετά. Αφήστε που και τα υπόλοιπα παιδιά της σειράς μου, Αθηναίοι οι περισσότεροι, που ήρθαν κι αυτοί εδώ με μετάθεση (άλλοι δέκα εκτός από μένα), φαίνονται γαμώ τα άτομα, ντάξει, όλα κομπλέ προς το παρόν και με έχει πλημμυρίσει μια αισιοδοξία άλλο πράμα, καμία σχέση σαν πρώτη μέρα με τη σκατοδιάθεση που είχα ήδη από τις πρώτες ώρες στο Ρέθυμνο.

Πάμε μωρή Κω!

Στρατιωτικό ημερολόγιο Γράκχου. Γουστάρωωωωωωωωωωω! :smiley:

Έτσι πρέπει ρε ποντίκι!

βρε εχει χάσει το ενδιαφέρον για ζωή λέμε…να του λες για την δισκαρα των orange goblin και για το live τους στη λαρισα, και να απαξιει.!!!
καταραμένα ελληνικά στρατα .!!!

Ως γνωστόν υπάρχει και ΤΕΘ, γνωστό και ως ΤΑΓΜΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. Δε νομίζω να σας τιμά να είστε το Τάγμα Υποστήριξης. :stuck_out_tongue:

Ετσι πρεπει χαλαρος και με αισιοδοξια. Οταν ειχα μπει εγω ολα φαινονταν κομπλε… Και οι αξιωματικοι που ηταν ολοι τους γαματοι (το διοικητη και το λοχαγο μου μεχρι και στο fb τους εχω :lol:) και οι παλιοι. Βεβαια αποδειχτηκε πως η σειρα μου ειχε πιο πολλους μαλακες απο τους παλιους μας που περιμενα να ειναι ζωα, αλλα και παλι ολο και καποιον ok θα βρεις και θα περασεις καλα οσο και να γαμηθει το πραμα. Μετα θα γελας. Σου εκατσε και καλη ειδικοτητα οποτε κλαην.

Αμα μου λεγανε να ξαναπαω στο ιδιο στρατοπεδο με τη ιδια παρεα τωρα, χαλαρα θα ξαναπηγαινα για το χαβαλε :stuck_out_tongue:

ΥΠ εισαι ρε? ενταξει ζωαρα! ειναι καλα Κω. θα εισαι και παλιος το καλοκαιρι και θα εισαι συνεχεια για μπανακια.

Είστε όλοι σας αγαπούληδες, τενκ γιου.

Εν τω μεταξύ σήμερα με πήγανε σε φυλάκιο ρε! Τί να πω, όσο πάει και καλύτερα! :lol:
Σήμερα άρχισε και το ΣΠΕΝ, αλλά ντάξει, αυτή τη φορά δε μασάω. Δεν είναι μόνο ότι είμαι υποψιασμένος, είμαι και σε σχετικά καλό επίπεδο. Εδώ υπάρχουν παιδιά απ’ τη σειρά μου που ήρθαν από άλλα στρατόπεδα και δεν ξέρουν να κάνουν ούτε οπλασκήσεις ξέρω γω, δεν τους τα μαθε κανείς αυτά. Τελικά έχει και τα καλά του το να κάνεις εκπαίδευση στο γαμω547, λολ.

Όσο για το “Τάγμα Εφιαλτικής Θητείας”, ντάξει τί να σε πω ρε Red Rum, στα παιδιά που είναι εκεί πέρα συμπαραστέκομαι ηθικά νοερώ τω τρόπω, τους “υποστηρίζω” γενικώς, ε ξέρω γω τί άλλο να κάνω ο έρμος :p, δε φταίω γω που μου κατσε τέτοια μετάθεση. Btw είχε πλάκα που σήμερα στο φυλάκιο με ρωτούσανε τί βύσμα έχω και γω να προσπαθώ να τους πείσω ότι δεν έχω τίποτα. :lol:

έντιτ
Α! Και κάτι ακόμα ρε σεις γιατί θέλω γνώμες για κάτι. Εγώ δικαιούμαι 8μηνο και απ’ όσο ξέρω δεύτερη μετάθεση κοντά στον τόπο διαμονής μου στο πεντάμηνο ή κάτι τέτοιο. Το θέμα τώρα είναι ότι εμένα τόπος διαμονής μου είναι η Αθήνα. Μήπως δε με συμφέρει κάτι τέτοιο όμως απ’ την άποψη ότι στα στρατόπεδα της Αθήνας είναι μαζεμένα τα χειρότερα κωλοβύσματα της χώρας; Μήπως δηλαδή πάω Αθήνα λελέ και την πατήσω γιατί θα με χώνουν συνέχεια τα τσατσόνια και από κει που θα περίμενα ήσυχος κι ωραίος την απόλυσή μου θα πήξω; Υπάρχει τρόπος να πάω με δεύτερη μετάθεση στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο που είναι ο τόπος καταγωγής μου (και επαλαμβάνω εννοώ τρόπο που να μην περιλαμβάνει βύσματα και τέτοια ε, μην πάρω τέτοιες απαντήσεις); Γιατί πρέπει να σας πω ότι αν έχω να επιλέξω ανάμεσα στην Κω και μια τέτοια κατάσταση όπως περιέγραψα παραπάνω, προτιμώ χίλιες φορές να κάτσω εδώ μέχρι το τέλος κι ας μην είμαι κοντά στο σπίτι μου κτλ.