Στράτευση και στρατός

λες πως έχασες δύο δουλειές. αν είχες πάει στα 18, θα τις έχανες?

Ναι, γιατι θα σπουδαζα ακομα. :wink:

Βασικα ξεχασατε κατι σημαντικο που ειπε ο zouglau. Οι Κυπριοι εχουν αυτο το συστημα και παρηγαγαν τον Οκκα. Ξανασκεφτειτε το τωρα.

και γω αποτελωντας ενα απο τους σχετικα μεγαλους που πηγανε στρατο
συμφωνω οτι ειναι καλυτερο να πηγαινεις στα 18 σου
1 χρονακι και στα 19 σου ετοιμος να σπουδασεις και να αντιμετωπισεις το μεγαλυτερο πακετο της ζωης
γιατι κακα τα ψεμματα
ο στρατος οπως ειναι ΣΗΜΕΡΑ με ελαχιστες εξαιρεσεις δεν συγκρινεται μπροστα στην κανονικη ζωη

και οσο αφορα τις σπουδες οτι χανεις την επαφη με τα μαθηματα
ετσι και αλλιως την χανεις
αποδεδειγμενα μετα τις πανελληνιες ξεχνας το 90% των γνωσεων που απεκτησες
επισης ποσα ατομα δεν αραζουν μολις μπουν στις σχολες και περναν 1- 2 εξαμηνα ετσι?

επισης καποια πραγματα που ειπωθηκαν για υποταγη και πλυση εγκεφαλου

για πλυση εγκεφαλου προσωπικα δεν συναντησα κατι τετοιο στην θητεια μου
εκτος αν εννοειτε τα 3 ζητω που φωναζεις οταν ορκιζεσαι

για την υποταγη που λετε
απο τη στιγμη που δεν εχεις δικια σου δουλεια
μια ζωη με σκυμμενο το κεφαλι θα εισαι
ο στρατος 1 χρονος ειναι και εχεις και το δικαιωμα να αναφερεις μια αναρμοστη συμπεριφορα
στην δουλεια περνεις ποδι ή σηκωνεσαι και φευγεις.και αμα εχουν περασει τα χρονακια και δεν εχεις τη μαμα και το μπαμπα να σε θρεφει,να δω ποσο ευκολα θα πας να πεις ενα “Παραιτουμαι” ή ενα “αντε γαμησου εσυ και η δουλεια σου”

Oh yeah!

συμφωνώ κ εγώ με σινγκναλ. κ με δριφτερ όλως περιέργως.

gimme 5! 8)

Στο εξωτερικό η Ελλάδα στέλνει ειρηνευτική δύναμη όχι να χτυπάνε απεργούς!

Στρατός και ειρήνη δεν πάνε μαζί νομίζω :wink:

???

Οι νατοικές ειρηνευτικές δυνάμεις είναι σε περιοχές για να βοηθήσουν και όχι για να πολεμήσουν.Δεν έχω πάει για να δω τι κάνουν αλλά από όσο ξέρω δεν εμπλέκονται πουθενά.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Γαμάτο!!

Βλακεια εγραψα :-s οι ειρηνευτικές δυναμεις σκετο…

Τα ειπε ολα ο Signal…Eγω θα συμπληρωνα οτι ο στρατός ειναι οι τελευταίες διακοπές πριν επιβιβαστεις στο πλοιο που λεγεται ζωή…

Eιλικρινά, είδες πουθενά ΝΑΤΟικους να βοηθάνε και να προωθούν την ειρήνη? Εγώ έχω δεί μόνο σφαγές αμάχων σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Κόσοβο, Σερβία…

Ημαρτον, ΝΑΤΟ και ειρηνη…

Η παρανοια συνεχιζεται…

Στα 18 μας μετα απο 2-3 χρονια σουπερ πιεσης με πανελληνιες ολοι θελαμε να ερθει το καλοκαιρι και τα φοιτητικα χρονια ωστε να αραξουμε και λιγο, να δουμε και 5-10 διαφορετικα πραγματα, να “ξεφυγουμε”, να ξενοιασουμε και ολα αυτα. Τωρα ζητατε απο τα 18χρονα αλλον ενα χρονο πιεση (σορι αλλα Ο,ΤΙ και να ειναι ο στρατος πλεον, ελευθερια και ξενοιασια ΔΕΝ ειναι). Go on, ετσι κι αλλιως οπως προειπα δεν εχει νοημα να συζητας αν τη μπουνια θα τη φας στο αριστερο ματι η στο δεξι.

Ο μικροαστισμος ζει και βασιλευει εδω μεσα…χαχαχα…ακριβως αυτο λεω και γω ChrisP, συζηταμε αν θα φαμε την μπουνια στο αριστερο η στο δεξι ματι…

Ωραία τα λέτε… αλλά από τη στιγμή που προς το παρόν δεν φαίνεται να καταργείται ο στρατός, λέμε τι είναι πιο βολικό. Προσωπικά, επειδή τέλειωσα με τον κ…στρατό, ναααα τι θα γίνει από εδώ και τώρα :stuck_out_tongue:
Όπως λένε… κάθε αγόρι γεννιέται με ένα αγγούρι στον κώλο που λέγεται στρατός, και το θέμα είναι πότε και πώς θα το βγάλει… :lol:

είναι αλήθεια τόσο άσχημα? :frowning:

Χαχαχαχα όχι βέβαια! Πλέον ο στρατός είναι σχεδόν κατασκήνωση. Μην ψαρώνεις από τώρα! Εντάξει, έχει λίγο τρέξιμο στην αρχή, θα τρως καμιά ήττα που κ που, αλλά γενικά είναι χαλαρά (ανάλογα και τι μονάδα θα είσαι, δεν συζητάω για ναυτικό/αεροπορία, εκεί ΔΕΝ είναι καν στρατός!). Το μόνο καλό με τον στρατό είναι ότι θα γνωρίσεις αρκετό και διαφορετικό κόσμο, θα κάνεις νέες παρέες κλπ. Ξέρεις τι είναι να παραγγέλνεις σουβλάκια και κρέπες με τα παιδιά, να πηγαίνεις στην πύλη να τα πάρεις (ο τύπος στην πύλη θα είναι δικός σου άνθρωπος βέβαια) και μετά να αράζετε παρέα να σαβουρώνετε, ή, ακόμα καλύτερα το πρώτο μήνα στο κέντρο (Θήβα ήμουν) που τελευταία μέρα πρις τις μεταθέσεις παραγγείλαμε σουβλάκια και μπύρες και τα πήραμε παράνομα με ειδική αποστολή για να μη μας τσακώσουν και κάναμε πάρτυ με μουσική στο θάλαμο…
Γι’ αυτό χαλάρωσε… έχει και πολλές ωραίες στιγμές ο στρατός και πάνω απ’ όλα, θα έχεις πάρα πολύ χρόνο να σκέφτεσαι (στις σκοπιές). Συμβουλή, όταν πας, να μην αφήσεις σχέση πίσω, γιατί το πιο πιθανό να σε αφήσει αυτή :wink: