Καλά τα είπε ο DarthVader. Όσο για τη δουλειά ήθελα να θίξω κάτι “απλό” όπως το τσιγάρο. Άμα πιάσουμε τα οικονομικά…
Darth Vader από αυτά που έγραψες σε άλλα συμφωνώ, σε άλλα έχω σοβαρές ενστάσεις αλλά έχεις γράψει τόσα πολλά που βαριέμαι να τα κάνω quote ένα προς ένα και να απαντάω…
Κι εγώ όταν έκανα τέτοια νούμερα αυτό έκανα, αλλά δεν κοιμόμουν ποτέ στην σκοπιά γιατί αν με έπιαναν να κοιμάμαι, θα έτρωγα 20φ ακατέβατες και πιθανόν στρατοδικείο. Ο Δίκας εκεί και ο Ταξίαρχος είχαν στείλει πολύ κόσμο έτσι. Δεν έπαιζαν. Είχα ήδη πάρει 20φ επειδή με είδαν να κρατάω (όχι να πίνω), κουτάκι μπύρας μέσα στο θάλαμο. Και έριξαν κι άλλες 20φ στο θαλαμοφύλακα γιατί εγώ είχα το κουτάκι μπύρας.
Δηλαδή, εσύ ή κάπνιζες ή κοιμόσουν…“καλή φάση”.
Μπες στο youtube, γεμάτο τέτοια είναι…:lol: :lol: :lol: :lol:
Πού υπηρέτησες, αν επιτρέπεται?
μεγαλυτερες εφευρεσεις
multi-quote
Καλό θα είναι να γράφουν οι γνωρίζοντες και όχι αυτοί που ακούνε ό,τι “φίδι” τους έχουν πει οι γνωστοί που πήγαν και υπηρέτησαν στη Σαλαμίνα για παράδειγμα ή σε κάτι παρόμοιες “παραμεθορίους”.
Τώρα με το 12μηνο δεν είναι τίποτα, μιά χαρά και με το χάιδεμα που κάνουν οι αξιωματικοί στα φαντάρια.
Ο Darth Vader καλά τα είπε…και ο Ναβουχοδονώσορ επίσης.
Χοχο, θα κανω εξαμηνακι κωλοψαρα. \:D/ \:D/ \:D/
Θα φροντίσω να περάσεις “καλά”…
Ας μην ειχα δυο διαολια για αδερφια και ας εκανα και 18μηνο…!
Tα κινητα επιτρεπονται η σου το παιρνουν?
Δεν στο παίρνουν, αλλά πρέπει να προσέχεις.
Υποτίθεται πως πρέπει να το κρατάς κλειστό όσο βρίσκεσαι μέσα στο στρατόπεδο. Με άλλα λόγια επιτρέπεται το κινητό αρκεί να είναι κλειστό. Άμα βρίσκεσαι σε καμιά προβλεπόμενη μονάδα τήρησέ το.
Πριν 2 χρόνια που πήγα Θήβα, επειδή στους θαλάμους δεν είχε πρίζες, μας είχαν βάλει πολύπριζα στο διάδρομο… Είναι ανάλογα το στρατόπεδο (και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από πέρυσι το καλοκαίρι). Γενικά πάρε καλύτερα καμιά παλιά συσκευή αν έχεις.
Θυμάμαι ο υπολοχαγός που είχαμε στη Θήβα, μια μέρα που τον τσαντίσαμε για κάτι, μας λέει (ήταν γενικά αθυρόστομος): “Κανονίστε μην πάρω τα πολύπριζα και μετά θα φορτίζετε τα κινητά σας από τον κώλο σας!” :lol:
Πέρυσι το καλοκαίρι βγήκε η διαταγή πως απαγορεύονται τα κινητά.
Πριν 3 μηνες που προυσιαστηκα μου πηραν το κινητο επειδη ειχε καμερα και εβαλα μεσα ενα αλλο χωρις.Αν δεν εχει καμερα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα
Ναι όντως η διαταγή βγήκε πέρσι το καλοκαίρι. Θα είδε κανά φυντάνι του στρατού κανά βιντεάκι στο youtube και θα ζαλίστηκε. Πειθαρχία ρε
Το πρόβλημα είναι μόνο στο κέντρο εκεί σε ζαλίζουν για τα κινητά αλλά στη μονάδα κανείς δεν νοιάζεται!!!
8 και σήμερα είναι πολλές!!!Νέα Σάντα αντίο για πάντα!!!
Μάχιμος ο νέος!
Έλα μωρέ, τι το θες το κινητό? θα ησυχάσεις και από τη γκόμενά σου…(που καλύτερα να μην έχεις όταν πας).
εγω οταν παρουσιαστηκα ειχα.τωρα δεν ξερω