Στράτευση και στρατός

Γαμημένος στρατός!
100 ευρώ μου έφυγαν για αγορά υλικού!

Μην είσαι τσιγκούνης. Υπερ πάντων η πατρίς!

Καλή υπομονή ρε…

8O O Χριστός και η μάνα του!
:o τι αγορά υλικού? νόμιζα ότι στα δίνουν αυτά, δε τα αγοράζεις μόνος σου.:o
δλδ, δε φτάνει που δεν πληρωνονται οι αμοιροι φαντάροι, πληρώνουν κι απο πάνω.
Εφιαλτικό8O :stuck_out_tongue:

Σου δίνουν κι αυτοί, αλλά χρειάζεται έξτρα υλικό.
Και ακόμα δεν έχω πάρει ξυράφια, αφρούς κτλ.

Σημερα βγηκε επιτελους η αναβολη μου μεχρι τον δεκεμβρη, μεχρι να παρω τα χαρτια απο το πανεπιστημιο έξω.

Ήμουν λιποτακτης εδω και 8 μερες :oops:

Κωλόχαρτα μην ξεχάσεις. Το πιο σημαντικό…

Και κυρίως πολλά μα πολλά λουκέτα. Μην αφήνεις τίποτα έτσι χύμα γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να στο βουτήξουν πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις πρόταση από την άλλη πλευρά. Επίσης πολλές χακί κάλτσες θα σου χρειαστούν μιας και πολλές φορές μπορεί να μην έχεις χρόνο να πλύνεις ρούχα. Από ξυράφάκια πάρε κάποια καλή ξυριστική(Mach 3 και πάνω) μιας και θα χρειαστεί να ξυρίζεσαι πολύ γρήγορα και άμα πάρεις τίποτα φτηνιάρικα Bic θα σακατευτείς, επίσης καλό αφρό για να μη σου γα@@@ει το δέρμα από το πολύ ξύρισμα. Νομίζω ότι πάνω κάτω αυτά χρειάζεσαι σε πρώτη φάση. Αλήθεια που παρουσιάζεσαι?

http://www.thiteia.gr/

ένα πολύ χρήσιμο site για την στράτευση. άντε και καλή θητεία παιδιά

Θήβα παρουσιάζομαι.
Παιδιά αν πάρω όλα αυτά που λέτε θα θέλω τρεις σάκους.

Και εγώ εκεί παρουσιάστηκα. Τρίτη μοίρα η καλύτερη, εγώ ήμουν στην τέταρτη που ήταν και αυτή αρκετά καλή. Πάντως εγώ αυτά που σου πρότεινα είναι τα βασικά. Άντε καλή θητεία.

Δεν ξέρω αν τα απαγορεύουν πλέον παντού (κάτι κάγκουρες στην Τρίπολη τα απαγόρευαν απ’ ότι είχα διαβάσει σε ένα άρθρο στην Ελευθεροτυπία) αλλά μην ξεχάσεις μωρομάντηλα!!! Θα με θυμηθείς!!!

Λοίπον, αυτα που σου λένε οι συνέλληνες είναι πολυ σοφά, δηλαδη ξυραφάκια, καλο αφρό κτλ…

Αλλά, αλλά λέω, να μην ξεχάσεις να πάρεις όπως και δίποτε, πάτους για τα άρβιλα και βελόνα με χακι κλώστη. Αυτα πιστε’υω είναι πολύ σημαντικά.

Και mp3 να πάρεις, καλύτερο σύντροφος!

Καλή θητεία Χρήστο, καλά κουράγια!:slight_smile:

Σε φίλο μου στο ναυτικό (παρουσιάστηκε Σκαραμαγκά νομίζω, δεν θυμάμαι) του τα πήραν γιατί, λέει, τα πετάνε στις τουαλέτες κ βουλώνουν τα λούκια. :lol: :lol:

Πήρα πάτους.
Στο ράψιμο δεν είμαι καλός. :stuck_out_tongue:

Τhanks ρε, όλα καλά θα πάνε, χαβαλές κ έτσι.
Θα πάρω mp3 άυριο, μέχρι τώρα με discman την έβγαζα, αλλά πιάνει πολύ χώρο.

θα σου κόψουν τα κουμπιά απο το χιτώνιο και θα σου πουν, σε 5 λεπτά να τα έχεις ράψεί. Τι θα κάνεις? Θα τρέχεις κανα ΚΨΜ να αγοράσεις, ή θα πείς δεν τα πάω καλα με το ράψιμο ? :frowning:

Αγόρασε και πάρε μαζί σου !!! Κανε καμια πρόβα στο σπίτι σε κανα κουμπι !! :slight_smile: :wink:

Ακου και έναν παλέουρα !! :roll:

Τα χρηματα,καρτες,κινητα κ γενικα αντικειμενα αξιας κλπ που τα βαζουμε για να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας μπας και τα κλεψουν? Στον στρατιωτικο σακο οπου θα τον κλειδωνεις πχ ,ξερω γω μαζι στον υπνο σου κ κατω απτο μαξιλαρι…:lol: :stuck_out_tongue: Επισης με το πλυσιμο ρουχων τι γινεται,τα πλενουμε κανονικα εμεις?:-k

Αντε να δουμε τι θα γινει…8) :stuck_out_tongue:

Όσοι φίλοι μου πήγαν μόλις έπαιρναν διανυκτέρευση ή έξοδο τα έστελναν στις μανάδες τους τα άπλυτα.

μωρομαντηλα!!!

απο τις μεγαλυτερες εφευρεσεις του ανθρωπου!!!

Θα μας λειψεις ρε κωλογαυρε.
Σ’αγαπαμε.

Υποσχεθηκες αρχες Σεπτεμβρη θα ανεβεις ε.Θα το τηρησεις.
Καλο κουραγιο ρε ψαρακλα :slight_smile: