Που χρειαζονται τα μωρομαντηλα?:-s
Ναι αυτό είναι αλήθεια. Τα μωρομάντηλα διαλύονται πολύ δύσκολα και επειδή κυκλοφορούν πολλοί κάφροι που τα πετάνε μέσα (αλήθεια μέσα τα πετάνε και στο σπίτι τους???) άρχισαν να τα απαγορεύουν αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του ανθρώπου όπως είπε και ο signal-05!
Το θέμα είναι μέχρι να ορκιστείς. Άμα είσαι βρωμύλος θα την βγάλεις με 5 βρακιά και 2 κάλτσες και θα κουβαλάς σαν τον μ@λ@κ@ μετά στη μάνα σου. Συνήθως στα κέντρα έχει πλυντήρια οπού μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου κ 1 κ 2 κ 10 φορές… Τώρα άμα είσαι στο… ναυτικό ή 2 βήματα από το σπίτι σου τα πας στη μάνα σου και ησυχάζεις.
ΥΓ : Το ράψιμο σώζει ζωές!!
καλη θητεια χρηστο…!!!
και μην μασησεις τιποτα απο αυτους τους στερημενους…
κοιτα να προσαρμοστεις τον πρωτο καιρο και μετα οπως εχει πει και ενας σοφος, " οτι δεν μπορεις να αποφυγεις κατσε και απολαυσε το…"…
- Έχει υπηρετήσει κανένας εδώ σε Έρευνα Πληροφορικής? Τι παίζει?
- Το άγχος μου είναι ένα και μοναδικό. Να δω τον Θρύλο Τετάρτη βράδυ!
-
Παίζει βύσμα. Άλλα όπως είναι όλος ο στρατός έτσι και εκεί παίζει τύχη. Μπορει να σε πάει καλά η υπηρεσία, μπορεί όμως όχι συν το γεγονός ότι μπορεί να έχεις πολύ δουλειά (αν είσαι σε μεγάλο συγκρότημα) πρέπει να πηγαίνεις στα γραφεία του κάθε πικραμένου, στο υπασπιστήριο (1 πόρτα απ’ τον στρατέγκο :lol:) (όπου στους διαδρόμους αν βρεις μεγάλο κεφάλι χτυπάς τις προσοχές σου,ε! ) ή τέλος πάντων όπου υπάρχει πρόβλημα. Το χειρότερο είναι να σε πάει καλά η υπηρεσία σαν ΓΕΠ αλλά να ανήκεις στον λόχο στρατηγείου και να χτυπάς και το σκοπετάκι σου το βράδυ και να καταλήγεις να βγαίνεις μόνο με υπηρεσιακό…#-o
-
Να μην πω αδύνατο να πω σχεδόν αδύνατο??? Νομίζω ότι μέχρι την ορκωμοσία πρέπει να ξεχάσεις την τηλεόραση…
Eίσαι γραφικός…
Βασικά αν σου πουν να μπεις σε γραφείο και έχεις την επιλογή να μπεις ή να μη μπεις, μάθε πρώτα αν μπορείς εκ των έσω τι παίζει με το γραφείο γιατί οι περισσότεροι που δεν είναι μέσα έχουν την εντύπωση ότι εσύ θα κάθεσαι με τη φράπα και θα σέρνεις το κουφάρι σου από καρέκλα σε καρέκλα ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να φας χώσιμο και ευθύνες. Εγώ ήμουν πρώτο γραφείο και είχα πήξει από γραφείο σε σκοπιά και απο εκεί πάλι γραφείο και είχα και τον κάθε βλαμμένο να με λέει βίζμα και να με κοιτάζει με στραβό μάτι. Άσε που όλοι θα νομίζουν ότι εκεί μέσα μπορείς να κάνεις τα πάντα και θα σε πρίζουν για χάρες.
μαρεισει οπως τα λες.μιλαμε για τρομερη εκφραστικοτητα.
Same here.
Ήμουν στο 1ο Γραφείο στην πρώτη μεάθεση και τώρα είμαι στο 2ο Επιτελικό, πήρα και προαγωγή :lol: #-o
Όσο αφορά τις αγορές, μια ακόμα χρήσιμη πρόταση για τους επίδοξους φαντάρους. Που λέτε, μου είχε φανεί απίστευτα χρήσιμο σε όλη τη διάρκεια της θητείας ένα γυαλιστικό/βαφή για τις αρβύλες camel, απ’ αυτά που πουλάνε στα σούπερμαρκετ. Ναι μεν σου δίνουν στον στρατό απο την πρώτη μέρα ένα κουτάκι, αλλά προσωπικά δε το χρησιμοποίησα ποτέ, το βρήκα δύσχρηστο. Σε αντίθεση με τα camel που χωρίς πολλή διαδικασία, τσακ μπαμ, τα περνάς απο πάνω και οι μαύρες αρβύλες γυαλίζουν σαν τον ήλιο! (αυτό το γρήγορο της υπόθεσης είναι ο,τι πρέπει για αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις και παρόμοια σκηνικά!)
(αν έκανα διαφήμιση θα ήμουν καλός λέτε???) #-o
Πέραν αυτού, τα υπόλοιπα βασικά για αρχή (λουκέτα, μωρομάντιλα, χαρτί τουαλέτας, είδη μπάνιου και προσωπικής υγιεινής φυσικά, κανένα βιβλίο και mp3) νομίζω αναφέρθηκαν ήδη.
Να πάρω κατι βιβλία του Ένγκελς και του Μαρξ που θέλω να διαβάσω, λέτε? :lol:
Μη το γελάς. Εγώ έκανα μερικές πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις με φαντάρους πάνω σε τέτοια θέματα εκεί που ήμουν… Και απο βιβλία, όσο πέρναγε ο καιρός και ξεψάρωνα, έπαιρνα απ’ όλα τα καλά… 8)
Το είχα προτείνει και στο αντίστοιχο topic για τα βιβλία οπότε θα σου το προτείνω και εδώ μιας και για το φανταρηλίκι είναι τέλειο. Πάρε και διάβασε σα φαντάρος το “Ο καλός στρατιώτης Σβέικ” του Yaroslav Hasek. Κατά προτίμηση στη διάρκεια της θητείας σου στην παραμεθώριο(ιδανικός τόπος για αυτή την ανάγνωση ο Έβρος κατά τη διάρκεια του χειμώνα). Εγώ προσωπικά συνδύασα πολύ εποικοδομητικά τη λογοτεχνική ανάγνωση κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Ειδικά αν υπηρετήσεις και σε κάποιο φυλάκιο είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία. Για περισσότερες λεπτομέρειες πάντως σχετικά με το βιβλίο πήγαινε στο αντίστοιχο topic.
Παντόφλες χρειάζονται?
Για μπάνιο πώς πάμε?
Απαραίτητες οι παντόφλες. Βασικά δίνουν απο κει σαγιονάρες με αρχικά Ε.Σ.!
Τι πήρες με τα 100 ευρά?
Τιποτα δεν χρειάζεται, όλα σου τα παρέχει η μαμα πατρίδα. Βέβαια στα κρατάει απο το μισθό σου και για αυτό παίρνεις 980 δραχ. στο χέρι απο 120.000 δρχ που ήταν ο βασικος μισθός, αλλά σου δίνει και παντόφλες, και ρουχαλάκια για τη βόλτα σου, και αθλητικά (ελβιέλες), και σαπουνάδα για το ξύρισμα, και σε ταίζει κάθε μέρα 3 φορές με τα πιο αγνά υλικά.
Μπουρνούζι μόνο δεν δίνουν…
Δίνουν πετσέτα.
Ναι αλλά είναι τρελο γέλιο να βλέπους μερικούς να κυκλοφορούν με τα μπουρνουζάκια τους λες και είναι σε spa. Ειδικά αμά τα μπάνια είναι σε άλλο κτίριο απο τους θαλάμους, όπως ήταν στη Λαμία…
Ε καλά τα μπριζολίδια βροντοσαύρου που παρέγγελνε και ο Fred Flintstone δεν τα λες και “πιο αγνά υλικά”. Αν εννοείς σαπουνάδα για το ξύρισμα το σαπούνι τους και δεν έπαιρνες και δικό σου αφρό ταυτόχρονα, απορώ αν έχεις ακόμα πρόσωπο ή αν έφυγε μαζί με το σαπούνι γιατί εμένα αφρό δεν μου έδωσαν. Αν εκδοθεί στο Internet φωτογραφία με τα “ρουχαλάκια για τη βόλτα”(προφανώς εννοείς τη στολή εξόδου) είναι σοβαρός λόγος να μην ξαναβρείς γκόμενα σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Κατά τάλλα είναι εντάξει.