Μη τρομάζετε εμάς τους μικρότερους :-s
Εννοείται νομίζω ότι δεν μιλάω σοβαρά…
Όχι ρε συ, με εξαίρεση τα μπριζολίδια βροντοσαύρου όλα τα άλλα τα αποφεύγεις εύκολα(αφρό ξυρίσματος αγοράζεις και όσο για τα ρούχα έχεις τα δικά σου, σιγά μη φορέσεις αυτή την ελεεινή στολή εξόδου). Όσον αφορά το φαγητό καλό είναι να βλέπεις αν το τρώει και ο μάγειρας αλλιώς υπάρχουν και σουβλατζίδικα, πιτσαρίες και τα σχετικά(υποτίθεται ότι απαγορεύεται αλλά τα σουβλατζίδικα τέτοιων περιοχών από φαντάρους ζουν).
Α καλά, τότε πάω πάσο.
Άιντε άιντε… Καταργήθηκε η στολή εξόδου ωρέ αδέρφια με την ελεεινή τυρόπιτα τώρα παίζει χακοστολή σαν τις άλλες απλά έχει και μια Ελληνική σημαιούλα εις τον μπρατσέτο!:lol:
yeah
κυκλοφορας και με τις αρβυλαρες
και το παιζεις μεταλας πιο ανετα!!! :lol: :lol: :lol:
Έτοιμος για το επόμενο tour του Cavalera.
Άδεια ορκομωσίας.
3 μέρες όταν σε ναυτικά, αεορπορίες δίνουν 7-10.
Εντυπώσεις από Θήβα οσονούπω.
απο τις μεγαλες αδικιες
3 μερες στρατος ξηρας που τρως ολο το πηξιμο
και μια βδομαδα και ναυτικο και αεροπορια που τα ξυνεις!!!
Aφού όλοι ξέρουμε που ξεκινάει ο στρατός…
Μετά από 12 μέρες φανταριλίκι ο στρατιώτης έρευνας και πληροφορικής ChrisP αναφέρει από την 2η μοίρα, Β’ πυροβολαρχί(δι)α.
Τι μου την σπάει στο στρατό:
- Ότι γενικώς χάνουμε το χρόνο μας μην κάνοντας οτιδήποτε δημιουργικό (πχ. πρόβες για την τελετή ορκομωσίας - bullshit!! :thumpdown: )
- To κάθε (βλαχαδερό και μη) 20χρονο ανθρωπάκι που επειδή φοίτησε σε μια σχολή του κώλου κι έγινε λοχίας νομίζει ότι μπορεί να μας διατάζει (αλήθεια γιατί το 75% των λοχιών είναι κάτω του 1.75 ύψος?) και να βγάζει τα κόμπλεξ του πάνω μας.
- Το κάθε (βλαχαδερό και μη) στρατόκαβλο φανταράκι που σου τη λέει αν δεν εκτελείς σωστά ένα παράγγελμα λες και τον νοιάζει εκείνον τι κάνω εγώ.
- Ασκήσεις με ντάλα ήλιο παρότι υπάρχει σκιά.
- 6 (τούρκικες) χέστρες για 200 άτομα. Φυσικά καθαρίζουμε εμείς, φυσικά οι αξιωματικοί έχουν κανονικό WC.
- Βρώμικα εστιατόρια. Τα δοχεία που βάζουν μέσα τα μαχαιροπήρουνα είχαν πιάσει μούχλα.
- Είναι 3ήμερο 15άυγουστου. Έχεις ελεύθερο χρόνο αλλά: απαγορέυεται να πας πιο μακρια από 50 μέτρα από το θάλαμό σου, το (και καλά) ΚΨΜ δεν έχει τηλεόραση με αποτέλεσμα η βαρεμάρα να φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.
- Δεν υπάρχει πόσιμο νερό με αποτέλεσμα να το πληρώνουμε.
edit:
- Δεν έχει κέτσαπ μαζί με τις φακές!
Αν θυμηθώ κι άλλα θα επανέλθω.
Τι μου αρέσει στο στρατό:
- Το ότι “ανακάλυψα” ενδελεχώς τη δισκάρα που λέγεται A Night At The Opera, Kαθώς και τους Queen γενικότερα.
- Η λοχίας Μπουρσιάνη.
Έχεις απόλυτο δίκιο ChrisP…Εγω θα μπω ναυτικό στις 4 Σεπτέμβρη κ δεν μπορώ να μιλήσω και επειδή δεν έχω μπει ακόμα και επειδή μπαίνω σε καλύτερο σώμα σαφέστατα…απλά θεωρώ πως δεν πρέπει να δίνουμε κ πολύ βάση στο κόμπλεξ του καθενός…είναι κάτι που αναγκαστικά το τρώμε στην μάπα κ επειδή είναι η μικρή μας καθημερινότητα εκεί όλες αυτές οι παπαριές μεγενθύνονται εκεί…Μην δίνεις σημασία κ σε πολλά εκεί…σου ξαναλέω πάντως πως ακόμα δεν έχω μπει κ λόγω νατικού είμαι σε καλύτερη μοίρα κ ίσως τα λέω αυτά λόγω καλύτερης ψυχολογίας…δεν ξέρω…ελπιζω να μην με έκανες εχθρό σου μετά απο αυτό το ποστ!
Πλακα πλακα αυτο ειναι το μονο καλο γενικα απο πλευρας υγειινης(Οι τουρκικες χεστρες εννοω).Με κανονικες θα πρεπε να κανεις ακροβατικα στο χεσιμο ξερω γω.
Η 2η μοίρα ήταν για εκπαιδευόμενους οδηγούς. Την αλλάξαν? Ο τότε ταγματάρχης(πιθανόν αντισυνταγματάρχης τώρα) Ζέρβας υπάρχει ακόμα? Ένας βλάκας λοχαγός με το επώνυμο επίσκοπος υπάρχει και αυτός ακόμα? Αν ναι πρόσεχε τους. Είναι πολύ μεγάλοι μ@@@ες.
Είχαμε και μεις ορισμένες λοχίες άλλο πράμα… 8)
Πρέπει να την άλλαξαν γιατί κι εγώ για οδηγούς ήξερα ότι ήταν.
Κανένα από τα ονόματα που λες δεν ξέρω, ο λοχαγός και ο διοικητής φαίνονται αρκετά καλά άτομα προς το παρόν.
Εννοείται ότι τους γράφω όλους στα @@ μου και φροντίζω να περνάω όσο πιο απαρατήρητος γίνεται. Αν μπώ και Σώμα Έρευνας Πληροφορικής δε, όλα θα είναι μια χαρά.
Εσύ που θα πας Ναυτικό πάντως φρόντισε αν μπορείς μετά την εκπαίδευση (στον Πόρο λογικά) να μην πας στον Παλάσκα (Σκαραμαγκάς). Είναι από τα χειρότερα στρατόπεδα του Ναυτικού, εκτός φυσικά αν έχεις χοντρό βύσμα οπότε δε σε νοιάζει όπου και να πας.
Καλά μη φαντάζεσαι ότι είναι και κάτι τρομερό, απλά μέσα στον αρχιδόκαμπο τα στάνταρ πέφτουν.
Που να δεις παραμεθόριο αν πας και είσαι καιρό μακριά απο σπίτι και χωρίς πολλές δυνατότητες εξόδου πως θα πέσουν τα στάνταρ… Ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου (και ανατριχιάζω στη σκέψη) να κάνω διάφορων ειδών σκέψεις για μια λοχία που είχαμε… η οποία ήταν χειρότερη και απο ξινισμένο γάλα!
Ιστοριούλα: Η ίδια λοχίας ήταν πονηρή όμως… Σε κάποια φάση, μια νύχτα, την πέτυχε ένας φαντάρος να κρυφοκοιτάζει μέσα στον θάλαμο των φαντάρων, ενώ εκείνοι ήταν με τα σώβρακα και ντύνονταν!!!
Είμαι ενημερωμένος τι να αποφύγω…Παλάσκα παρουσιαζόμαστε κ για να μείνεις εκεί πρέπει να πάρεις ειδικότητα οδηγοος που ειναι κ η χειρότερη…αν δεν εμφανίσεις δίπλωμα δεν έχεις πρόβλημα…Θα ήθελα παραμεθώριο σε νησί γιατί εκεί παίζει με off σε φάση 5-5 ή 10-8…καλά κάνεις πάντως και είσαι αδιάφορος…Υπομονή θέλει κ μακάρι να καβατζωθείς εκεί που θες…Πάντως όντως η άδεια ορκωμοσίας είναι μία απο τις μεγαλύτερες αδικίες για πεζικό…
Δεν είναι μόνο οδηγοί στον Παλάσκα.
Επειδή έχω κολλητό εκεί αυτή τη στιγμή (παρουσιάστηκε Μάιο), μετά την εκπαίδευση στον Πόρο πήραν πάλι μετάθεση για Παλάσκα κάπου 500-600 άτομα και από αυτούς λόγω βυσμάτων έχουν μείνει για υπηρεσίες πολύ λιγότεροι. Είναι μια μέσα μία έξω βέβαια, αλλά βαράνε δύο 4ωρα σκοπιά τη μέρα και κάνουν και τις αγγαρείες στα μαγειρία και τα εστιατόρια. Απόφυγέ το πάση θυσία.
Ενδιαφέρον…μάλλον δεν ήμουν κ τόσο καλά ενημερωμένος…Νομίζω θα την πετύχω την μετάθεση γιατί το βύσμα είναι μέσω πολύ προσωπικής γνωριμίας…θα δείξει…Πάντως Ναυτικό βάζουν και βύσμα για να πάνε Πόρο προπέιδευση κ όχι Πάλασκα…Γενικώς βάζουν για τα πάντα…Εγω την μετάθεση θέλω να παλέψω…για τα άλλα δεν με νοιάζει…οπότε τις 15 μέρες την προπαίδευση μου στο Παλάσκα λογικα θα τις φάω και θα δω απο πρώτο χέρι τι παίζει εκεί…
Άχου, δε με καταλαβαίνεις.
Στον Πόρο γίνεται η προπαίδευση όντως. Όσοι παρουσιάστηκαν Παλάσκα τον Μάιο, πήγαν την επόμενη κ την μεθεπόμενη μέρα Πόρο. Μετά όμως αρκετοί από αυτούς αλλά και άλλοι πήραν πρώτη μετάθεση για Παλάσκα. Από αυτούς όσοι μείναν τρώνε αγγούρι.
Πάντως αν θες να πας σε νησί, μάλλον θα το καταφέρεις αφού οι περισσότεροι προτιμούν να μείνουν λεκανοπέδιο.