Στράτευση και στρατός

Σε αυτό δεν είσαι πολύ ενημερωμένος…Δεν πάνε όλοι Πόρο για προπαίδευση…Η ορκομωσία ναι μεν γίνεται στον Πόρο για όλους όμως δεν κάνουν όλοι Πόρο τις πρώτες 15 μέρες…Κάποιοι μένουν Παλάσκα και συνήθως είναι οι μη έχοντες βύσμα παρα μόνο αυτό που τους έβαλε μέσα και τέλος…Σχεδόν πάνω απο τους μισούς πάνε Πόρο οι υπόλοιποι όμως μένουν Παλάσκα για προπαίδευση…δεν λέω μετά την ορκωμοσία όταν παίρνεις ειδικότητα…Ρώτα και το φιλαράκι σου!Σε αυτό ελπίζω κ εγώ ότι όλοι πάνε Σαλαμίνα…υπάρχουν όμως και οι νησιώτες και η εντοπιότητα νομίζω θα παίξει κάποιο ρόλο!

Whatever.
Το νόημα είναι να αποφύγεις μετάθεση στον Παλάσκα. :wink:

Μακάρι…Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι στην κωλοθητεία!

επίσης, σπαστικό με τους φίλους που πάνε στρατό, είναι το πως όταν έχουν άδεια και τους συναντάς, γιατί έχεις τόσο καιρό να τους δεις, στις 12 το βράδυ κοιμούνται όρθιοι και εσύ επιστρέφεις σπίτι και εκείνοι πάνε για ύπνο. Αλλάξτε ρε τα ωράρια στο στρατό! Λες και θα γίνει η επίθεση από τον οχτρό στις 6 τα ξημερώματα, στο εγερτήριο :stuck_out_tongue:

Φωτο. :slight_smile:

Ή λες και αν γίνει επίθεση από τον οχτρό θα πρέπει να είσαι ξυρισμένος λες και θα τον προσβάλεις…

Αν θυμάμαι καλά, σε ερώτηση στρατιωτών “γιατί να ξυριζόμαστε και γιατί να είναι στρωμένα τέλεια τα κρεββάτια κλπ” ένας αξιωματικός είχε πει (προφανώς η πλύση εγκεφάλου από τη σχολή) ότι αν τυχόν ο εχθρός καταλάβει τους θαλάμους, να ξέρει ότι έχει να κάνει με οργανωμένο αντίπαλο κλπ κλπ :lol::lol::lol:
Τι να πεις…

Εμένα 3 μέρες τώρα με έπιανε η νύστα από τις 10.
Μόνο την Κυριακή ξενύχτησα κάπως.

Απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα! :lol: :lol:

Εννοείται ότι εγώ έχω πάρει 2 κινητά, ένα με κάμερα κι ένα χωρίς.

Εγω τη γλιτωσα οταν πηγαινα ευτυχως.

μου φαινεται θα την κανω για εξω μονιμα να γλυτωσω την μαλακια… και μετα τα 35 οποτε γυρισω με 4000 ξεπληρωνεις την θητεια…:stuck_out_tongue:

Και άμα γίνει πόλεμος φύγαμε για Αυστραλία.

κι αν είναι με την Αυστραλία ο πόλεμος?

για να καταλάβουμε το νησί και να δούμε επιτέλους AC/DC στην Ελλάδα?

Ι3 άοπλο! Νγκάβλα!

Doiiiiing! :?
Πως και ετσι???

Έχω ένα πρόβλημα στον θώρακα! :smiley: :smiley:

Γιωτα Γιωτα … ζωη και κοτα…

ΕΠ εισαι ρε αλανι?? Για που σε στελνουν ξερεις?? δηλωσε νησακι καλυτερα για πρωτη οχι εβρο (οχι μυτιληνη, λημνο)

Μυτιλήνη, Χίο, Ρόδο έχω δηλώσει.
Αν μείνω ΕΠ οπουδήποτε είναι καλά απ’ όσο ξέρω.

ε ναι, θα εισαι στο ΓΕΠ μεσα στη Μεραρχια ή στη Ταξιαρχια αναλογα την πολη. παντως θα εισαι μεσα στην πολη και οχι σε κανα χωριο προς τα εξω. Ροδο ειναι τελεια. και γω εκει ημουν. Μυτιληνη ειναι μαυρη, βγαινει και παρμενιωνα…!! αλλα εσυ παλι στο γραφειο θα εισαι, να φτιαχνςι το δικτυο, εκτυπωτες, pc!! και να σερφαρεις… χααχαχαχα:D

Δε ξερω τωρα.Οταν μπηκα εγω πριν 3 χρονια ενας τυπας στη σειρα μου εκανε 45 μερες(με την αδεια μεσα) με το συστημα που λες εσυ.

Εγω I4 για υψηλη μυωπια και προβλημα στο θωρακα.