Ειχαν βαρεσει κατι 14ωρες σκοπιες η Γιωταδες σε εμπλοκες …και ουτε μιλαγαν ουτε λαλαγαν (δεν τους επαιρνε κιολας)
Το χειροτερο πραγμα που κανουν οι Γιωταδες ειναι οταν περιπου 1-2 μηνες πριν απολυθουν αλλαζουν και γινονται Ι1 -Ι2… Και καλα τωρα που η θητεια ειναι 12 μηνες, αντε παει στο @@ολο, αλλα οταν η θητεια ηταν 18 ηταν πολυ πικρα να βλεπεις την π@@@ρα να λουφαρει 15 μηνες και μετα τσουπ να στο αλλαζει σε Ι1 -Ι2
Παίξαμε και χάσαμε στη μάχη των βυσμάτων φίλε και σύγγαυρε samis. Τι να γίνει…
Πάντως από Λήμνο μου υποσχέθηκαν ότι στάνταρ θα γυρίσω Αθήνα σε 4 μήνες.
Βασικά δεν με νοιάζει πια, απλά να τελειώνω με τη μαλακία όσο πιο ανώδυνα γίνεται…
Μέχρι στιγμής έχω διανύσει τις 5 πιο άχρηστες εβδομάδες της ζωής μου.
Ρε άμα δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες μην την ψάχνετε! Εδώ οι ταχυδρομικοί κάνανε περίπολο!!! (όλοι γιωτάδες και πάνω από 30! :lol:)
Στη Λήμνο έχει τύχει και Στρατονόμοι να κάνουν δεκανείς αλλαγής :lol::lol:
… ή 3-6 σκοπέτο!!! :lol::lol::lol:
Καλό κουράγιο! :?
Παλιά κερδίζανε διότι μετρούσε το απολυτήριο στρατού. Αρκετοί δεν σε παίρνανε σε δουλειά παρά μόνο αν είχες Ι1 ή αν είχες Ι να μην είναι ψυχολογικό. Τώρα που το κράτος είναι @@ το παίζεις αντιρρησίας συνείδησης, οπαδός του Βούδα, των άστρων, θαυμαστής των λουλουδιών κτλ και την βγάζεις καθαρή…
Και για ποιο λόγο να μετράει το κωλόχαρτο του στρατού για τη δουλειά μετά?
Ένας που έχει πρόβλημα στη μέση και δεν μπορεί να σηκώνει βάρη γιατί να μην μπορεί να κάνει δουλειά γραφείου?
4 μήνες είναι τώρα η Θητεία στην παραμεθόριο? Κυριλέ!
Στάνταρ γυρνάς Αθήνα. Αν όχι Αθήνα, τουλάχιστον σε κάποιο γειτονικό νομό (Βοιωτία, Κόρινθο, αν και δεν ξέρω αν έχει μονάδες ΔΒ εκει…) Εγώ χωρίς βύσμα από Λήμνο πήγα καρφωτός ΓΕΣ λόγω μορίων.
Λοχος! Ακυρο… 2 πραγματα ειναι που μου τη σπανε στον στρατο μεχρι τωρα τουλαχιστον,πρωτον τα μαμημενα κωλοαρβυλα που σου ξεσκιζουν τα ποδια,δευτερον οι συνεχεις αναφορες και οτι σου πρηζουν τα @@ συνεχεια για λακαμιες,γιατι κουνιεσαι,γιατι ξινεσαι,γιατι γελας,γιατι μιλας,γιατι χεζεις,γιατι κατουρας,γιατι το ενα,γιατι το αλλο. Ε αντε στο διαολο γαμω τη ***ανα μου,@@πρηχτες.:evil::x
Και το κλασσικο βεβαια που λενε οτι στο στρατο θα γινετε ανδρες…λολ.#-o
Βαριεσαι να ακους τη λεξη ακυρο…:roll:
Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι πρηζουν για την κυπρο,προσπαθουν να πεισουν κοσμο να πανε στην κυπρο. Γενικως πρηξιμο…
Ναι αλλά εσύ είσαι ΠΒ άρα περισσότερα μόρια, σε σχέση με ΔΒ.
Μην την ψάχνετε, στις μεταθέσεις δεν είναι τίποτα σίγουρο παρά μόνο τη στιγμή που θα βγει! Όλα τα άλλα είναι σχετικά και εξαρτιόνται από πολλά άσχετα πράγματα…
τι πρεπει να κανει ο σκοπος
τι το περιπολο
τι ο δεκανεας αλλαγης
και νταξ να ταν κανας ξηγημενος που σε ξεπεταγε σε 5 λεπτα
καποιοι μαλακες που στα πρηζανε μιση ωρα
κατω απο τον ηλιο
με πληρη εξαρτηση
και ξερωντας οτι καποιοι φανταροι θα πηγαινανε για σκοπια καπακι μετα τη φρουρα
αντι να τους αφησουν να χαλαρωσουν λιγο…
Τα ειπες ολα με μια λεξη, ΣΚΑΤΑ!:roll: Σκατα και πρηξιμο τα @@. Πε και πε. Σταδιαλα!:?
ΥΓ Α! Επισης βαρεθηκα τις αναφορες στον τζονυ ραμπο,“ποιος νομιζεις οτι εισαι ρι,ο τζονυ ραμπο?”,
Παντως και για να λεμε και κανενα καλο,υπαρχουν καποιες ατακες απο επιλοχιες και σια που ειναι φοβερες.
Ειχαμε αναφορα και ενας λακαμας μιλουσε,και τον λεει ο επιλοχιας" Αμα σε βαλω τωρα να πεσεις κατω και σηκωθεις οταν πεθανει ο χαιλαντερ εγω θα φταιω?",η λεξη προβατα χρησιμοποιειται επι καθημερινης βασης βεβαιως βεβαιως… "Θα σας σκισω το κορμι ρε(με μια προφορα αλα βλαχικα), ρε θα βελαζετε,***τανιτσες!:lol: