Ελα ρε μην αγχωνεσαι. Μια μαλακια ειναι κ θα περάσει μπαμ μπαμ. Μαυρος ε; Μαχιμι!!!
Χοαααχαχαχαχαχαχχ!
Θα δοθεί τέλος στις μετατάξεις λέει!!
Το άλλο με τον Τοτό??
χαχα μπηκε ενας φιλος μ εκει τωρα. μεχρι στιγμης λελε λεει
Να μην προτρέχει πες του.
Ακόμα να καταλάβω προς τι η ειρωνία… :-k
Τι τιον παιρνεις κ συ στα σοβαρα… Τα μισα ποστ για το στρατο ειναι… Δεν κανουμε διαλογο με στρατοκαβλους. Εχουν τα δικα τους προβληματα…
εμενα ενας φιλος μου ειναι 2 βδομαδες τωρα στην θηβα και λεει κοντευει να ψοφησει απο την βαρεμαρα… ολη μερα καθονται…
o κολλητος μου μπηκε 10 νοεμβρη μεσολογγι, και δεν την παλευει με τπτ…ειναι και 27 ετων ακομα χειροτερα…
λες ε? εγω πηρα αναβολη μεχρι το 2018 οταν θα ειμαι 28!!!
:lol::lol: Θα φας καλα… Ας ελπισουμε μεχρι να πας (καπου τοτε με κοβω να πηγαινω κ εγω) να μην ειναι υποχρεωτικος…
Καλά η Θήβα πάντα ξενοδοχείο ήταν. Μετά θα πάει στη μονάδα και θα δει τα λούκια…
Ξενοδοχείο?
Στην 2η μοίρα ναι, στην 3η είναι ντεμί οι καταστάσεις και στην 4η τους έχουν τέντα.
Εγώ ήμουν 5η…
1η μοίρα (με τους γύφτους!) μην κάτσει σε κανένα, και μετά αραλίκι.
Πως την βγαζετε στο σκοπετο?Μουσικουλα στα κρυφα,σπορακι και τα γνωστα?
Mp3 κανονικοτατα,σταφιδες και ενα μπουκαλακι ρουμι για τις πολυ δυσκολες και παγωμενες νυχτες,και φυσικα εφημεριδες και περιοδικα και σταυρολεξα,για τα τεντωματα(ειχαμε μια σκοπια που ηταν 7ωρη,εκανες 3 νουμερα μαζεμενα,ποτε δεν καταλαβα γιατι,αλλα υπηρχε.Ηταν ενας καλος λογος να αρχισεις την πρεζα και να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου γενικα,μια και εκανες διαλογο μαζι του απο ενα σημειο και μετα…).Επισης μπολικα τηλεφωνα ακομα σε ατομα που χα να μιλησω πολυυυυ καιρο.Επισης σε μια περιπτωση σε πυλη λαπτοπ και mame.Γαμω τα σκοπετα ηταν.Τελος το φαι ειναι μια καλη διεξοδος.
εγώ είχα γουόκμαν (όλντ-σκουλ!) τσιγάρα, πασατέμπο στις φυσιγκιοθήκες, σοκολάτα-σταφίδες για το κρύο, νερό, καφές στα ημερήσια νούμερα, βόλτες για να πιάσει σήμα όταν είχε ματς, τηλέφωνο, ενώ μια σειρά μου είχε στηρίξει μίνι-τηλεόραση σε μια γωνιά της σκοπιάς (στην πύλη του Πενταγώνου, έτσι? :lol:) και έβλεπε survivor!!!
Τοσο ασχημα ειναι τελικα στο στρατο ε?
Ναι Βακ!!! Δεν μπορείς να φανταστείς… :lol::lol:
Αυτο που λενε οτι εχουν στα σκαρια να κανουν τη θητεια 9μηνη ισχυει η ειναι παπαντζα και προεκλογικο παιχνιδι?
παπατζα και προεκλογικο παιχνιδι.Και τωρα πριν βγουν για 6μηνα ελεγαν