Στράτευση και στρατός

Ο διοικητής μας είναι ροκάς! Και γαμάτος γενικότερα…

Ακόμα περιμένω τον Ναβούχο να μου εξηγήσει γιατί δεν είναι καλά στον 88ΛΔΒ…

Σορρυ ρε συ καταλάθος το είδα. Ανέφερα ότι σε γενικές γραμμές τόσα χρόνια στη Λήμνο αλλά και στο συγκεκριμένο λόχο οι υπηρεσίες πήγαιναν σκατά, οι αγγαρείες δε για τους άοπλους γιωτάδες πάρα πολύ συχνές. Εδώ φίλος (σε άλλο σώμα) έπαθε πρόβλημα στον σπόνδυλο από τις αγγαρείες. Τώρα το αν άλλαξαν τα πράγματα εν έτει 2008 τι να πω…

Όπως καταλάθος είδα και αυτήν την παπαριά.

Ποιος σου μίλησε ρε μεγάλε και κάθεσαι και πετάγεσαι σαν την π**** για να δημιουργήσεις εντυπώσεις? Άντε τράβα παίξε με τα playmobil σου… Δεν κάνουμε διάλογο με άτομα που έχουν iq λίγο μικρότερο της κατσαρίδας γιατί θα χαζέψουμε και εμείς σε λίγο…

Ναβούχο απλά δεν μπορείς να συνυπάρξεις με άλλους ανθρώπους έτσι??? Στα 10 σου ποστ τα 9 είναι προσβλητικά για άλλους χρήστες. Αφού είσαι τόσο πιο έξυπνος και τόσο καλύτερος από τους υπόλοιπους εδώ μέσα τι κάθεσαι και γράφεις? Φύγε μη σε κολλήσουμε και τίποτα…Οι πόρτες ορθάνοιχτες και τα σκυλιά δεμένα. Peace & Love bro 8)

Σου απάντησα αλλά σβήστηκε από τις… δημοκρατικές δυνάμεις…

οτι αγαπας τοσο πολυ την δημοκρατια το καταλαβαμε…δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι…

Για τον εαυτό σου θα μιλάς πάλι ε…?

Παρακαλώ να επιστρέψουμε τώρα στο θέμα μας. Cynic σταμάτα το trolling. Από τη βλακεία που έγραψες ξεκίνησε ένας ολόκληρος διάλογος. Αν δε θες να μπαίνεις στο θέμα, μη μπαίνεις. Ναβουχοδονόσορα, όταν κάτι σε ενοχλεί κάνε το ρηπόρτ. α) μην απαντάς σε κάτι που πρέπει να διαγραφεί, απλά ενημέρωσε μας β) όταν απαντάς απάντα με τρόπο που δε θα το διαγράψουμε γιατί απλά διαιωνίζει χαζές κόντρες…

Προς υπόλοιπους. Σταματήστε το trolling σε Ναβουχοδονόσορα, ειδικά όταν ΔΕΝ ασχολείται με εσάς. Διαφέρουν οι απόψεις σας, δεχτείτε το. Αν θεωρείτε κάτι προκλητικό, κάντε τον report…

@ Κρισπ, ο Ναβουχοδονόσορας απάντησε σε ότι ρώταγες, διεγράφη γιατί απάνταγε και σε άλλους. Ουσιαστικά λέει πως είχε φίλους εκεί που ήσουν και έτσι του τα είχαν μεταφέρει. Πιθανόν να άλλαξε η κατάσταση τώρα πια…

Τα επόμενα ποστς να είναι ον τόπικ…

ισχυει αυτο!!!γιατι τον τελευταιο καιρο γινοντουσαν πολλες μεταταξεις ,με κονε, απο στρατο ξηρας σε ναυτικο και αεροπορια και μαλλον θα το κανουν 9μηνο για να μην γινονται μεταταξεις τοσες πολλες!!!

Αρκει να πιανει και αυτους που ειναι μεσα τωρα,γιατι το να κανει η 305 και οι αλλοι 9μηνο και αυτοι που ειναι ηδη μεσα 12μηνο ειναι λιγο…αδικο.:stuck_out_tongue:

Σε μια ενημέρωση στη Θήβα, μας είπαν ότι οποιαδήποτε μείωση της θητείας πίανει και αυτούς που υπηρετούν εκείνη τη στιγμή.

Μακαρι να ισχυει οντως αυτο,το θεμα ειναι το αν θα γινει και απο ποτε.

Eξαρτάται… Δεν πιάνει την επόμενη σειρά απόλυσης. Δηλαδή αν γίνει η μείωση τώρα θα σας πιάσει όλους εκτός από αυτούς που απολύονται τον Φεβρουάριο.

Σε κάθε σειρά που μπαίνει μείωση υπόσχονται. Εγώ ακόμα περιμένω να γίνει 11μήνο. Έτσι μας έλεγαν πέρυσι:lol:

Δίκιο έχεις, έτσι είναι.

Aυτό με τη μείωση είναι μια αρχαιότατη ραδιο-αρβύλα που διαιωνίζεται.
Συμβουλή: Μην περιμένετε τίποτε όσοι είστε μέσα τωρα.

Κι όταν ήμουν εγώ φαντάρος τα ίδια άκουγα (σειρά 282).
Το μόνο που είχε γίνει τότε, ήταν να δώσουν σε όλους της 281 20 μέρες επιπλέον άδεια (ως η τελευταία σειρά που έκανε 14-μηνο) και τους ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή…

Εντωμεταξύ, το πράγμα που μου κάνει την χειρότερη εντύπωση εδώ στη Λήμνο είναι το πόσο ξεδιάντροπα προσπαθούν οι ντόπιοι να αρπάξουν τα φράγκα από το στρατιωτικό προσωπικό.

Παντού έτσι είναι όπου υπάρχει στρατός :stuck_out_tongue:

Το φαντάζομαι.
Και το θεωρώ πραγματικά απαράδεκτο παιδιά που δεν εχουν καλή οικονομική κατάσταση να αναγκάζονται να μένουν μέσα στις εξόδους τους…

Μα δεν σου φτάνουν τα 8,62€ το μήνα?

Κρισπ, η Λήμνος ζει σχεδόν αποκλειστικά από το στρατό…
Το είχα παρατηρήσει και γω όταν ήμουν εκεί.