Αυτό λέω κ γω.
Πόσο απαράδεκτο μπορεί να είναι ένα κράτος που κάνει περιφερειακή πολιτική με τα λεφτά παιδιών (αλλα και στελεχών) που σε πολλές περιπτώσεις προέρχονται από φτωχές οικογένειες?
Αυτό λέω κ γω.
Πόσο απαράδεκτο μπορεί να είναι ένα κράτος που κάνει περιφερειακή πολιτική με τα λεφτά παιδιών (αλλα και στελεχών) που σε πολλές περιπτώσεις προέρχονται από φτωχές οικογένειες?
Στην προκειμένη περίπτωση, η στρατοκρατία της Λήμνου, (μη γελιόμαστε, πιο πολλή δύναμη έχει ο Ταξίαρχος στο νησί, παρά ο Έπαρχος) είναι μια καλή πρόφαση για την πλήρη απουσία περιφερειακής πολιτικής.
Ο Στρατός ζει το νησί, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Σχεδόν όλες οι βιοτεχνίες του νησιου έχουν σαν κύριο πελάτη τον ΕΣ. Αυτοί που πληρώνουν τη νύφη είναι -φυσικά- οι στρατιωτικοί/στρατευμένοι.
Και αυτή είναι μια κατάσταση που διαιωνίζεται στο χώρο του ΒΑ Αιγαίου (νομίζω και Σαμοθράκη έτσι είναι). Εγώ υπηρέτησα επί ΠΑΣΟΚ και ήταν τα ίδια σκατά η κατάσταση…
Πως κανουμε εγκατασταση το leleja?
παραμεθοριος στο πεζικο ποιες περιοχες της ελλαδας θεωρουνται??
Έβρος και νησιά Ανατολικού Αιγαίου.
κρητη???
Δε νομίζω για Κρήτη. Απ’όσο ξέρω, εκεί πας είτε για Βασική Εκπαίδευση, είτε στη τελευταία μετάθεσή σου…
δηλαδη εγω που κανω μαλλον εξαμηνο θα παρω απο το κεντρο που θα παω μονο μια μεταθεση και θα μεινω εκει??κατι τετοιο μου ειπαν…ετσι δεν ειναι???
οχι. εσύ θα έχεις μόνο μια μετάθεση μετά τη βασική εκπαίδευση που θα είναι στάνταρ σύνορα (δλδ εβρο/νησιά Α. Αιγαίου. εκτός αν εχεις “δόντι”) και θα απολυθείς από κει. κρητη πάνχλωμο να πας.
ναι αυτο ελεγα…οκ:)
Ναι, αλλα αν γινει θα γινει ΜΟΝΟ για τον στρατο ξηρας. Ετσι εχω ακουσει εγω τουλαχιστον. Αλλιως δεν εχει νοημα αφου παλι δεν θα υπαρχει κανενα κινητρο για να μην γινονται μεταταξεις…
εννοειται μονο για στρατο ξηρας…και καλα σαν δελεαρ για να μην θελουν να πανε αεροπορια και ναυτικο
www.tvxs.gr/v3078
Σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε υπολοχαγός στη μονάδα Στεφανοβικείου (ελικόπτερα), όπως αναφέρεται στον Ταχυδρόμο του Βόλου.
Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία στον ελληνικό στρατό τις τελευταία δέκα ημέρες.
Ξέρει κανείς τι παίζει στα τάγματα διαβιβάσεων στον Καρέα και ειδικά στο 482?
Αυτή τη χρονική περίοδο όμως, όχι πριν 1-2 χρόνια.
σόρρυ για το οφτοπικ, απλά διάβασα “στην κορέα” :?
Συμφωνα με δημοσιευμα του Ελευθερου Τυπου χθες η θητεία θα μειωθει στο 9μηνο και θα γινεται μονο στον στρατο ξηράς,αφου σκοπευεται να καταργηθεί σε Αεροπορια και Ναυτικο…
Καλά ρε, και όλα τα βύσματα που θα πηγαίνουν ??? :lol:#-o
Στο Κουφοβουνο και στα Ριζια…:lol:
Αυτά είναι, να και κάτι που δουλεύει σε αυτη τη χώρα!! Hooray !!! :!:
Μακάρι. Έχουμε και μια ζωή να στήσουμε.