Στράτευση και στρατός

Να το μειώσουν όσο μπορούν, μέχρι να εξαφανιστεί τελείως. Γίνεται;

εγώ πάντως δε θα πάω κατά 99%. αν και εύχομαι να ήταν να πάω :).

πρέπει να καταργηθεί πάντως.

να πατε να δειτε τη γλυκα ρε!!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Ε? 1000% υπερ της καταργησης

Ο Στρατός σε κάνει άντρα ρε! Που μου θέλετε και κατάργηση! Παλιοκουδουνίστρες! Να αυξηθεί! 3 χρόνια να πάει η Θητεία, και μετά να πάρουμε την Πόλη!

:stuck_out_tongue:

Πεσ’ τα πεσ’ τα γιατι πολυ κουσουρληδες εχουν μαζευτει τωρα τελευταια σ’ αυτην την χωρα:evil:Ισοβια στρατιωτικη εκπαιδευση και αποκοπη απο την οικογενεια στα 7 εδω και τωρα,THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:twisted::twisted::twisted:

Γιωταδες λεγε τους :stuck_out_tongue:

Εγω ειμαι φαν του Χριστοδουλου:papas:

Γιωτα,γιωτα ζωη και κοτα.:stuck_out_tongue:

θα σου πω αυριο. δεν ειναι ασχημα απ’οτι μου χανε πει το καλοκαιρι. κεπικ και ενα φυλακιο μεσα στον καρεα εχει νομιζω, ενω αν το ΤΔΒ στην εθνικη αμυνα στελνει στρατιωτη στο φυλακιο στην παρνηθα.

AAAAAAAAAAAAAAAAA ΡΕ ΒΥΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κανεις ρε πεζικο πυροβολικο μαυρος κατι δε παει ρε; ακους εκει διαβιβασεων!!! δλδ κ σκατα να ναι ΠΟΣΟ σκατα θα ναι ρε; :lol:

Αν μάθεις και μου πεις με σώζεις.

Στον Καρέα έχει τρία τάγματα ΔΒ, το 482 και τα 471, 472.
Θέλω να ξέρω για το πρώτο, πώς πάνε οι υπηρεσίες, τι λέει ο δίκας κτλ…

Παρουσιάζομαι: 12/2 Κόρινθο, μαλλον διαβιβαστές αλλά δεν ξέρω σίγουρα ακόμα… Οποιαδήποτε πληροφόρια (αν και έχω πάρει αρκετές) κρίνεται πολυτιμότατη…

Θα έλεγα ότι είμαι αρκετά κουλ, στιν τσίτα να θεωρηθώ ξεψάρωτος αλλά μάλλον μόλις φτάσω στην πύλη θα αλλάξω άρδην. Είδωμεν… Άντε καλό μου κατευόδιο και καλοί πολίτες οι υπόλοιποι συστρατιώτες εδω μέσα.

γεια σας παιδιά,

μπαίνω στις 9/2 και μάλλον θα βγω Ι4 άοπλο για παθολογικούς λόγους… μήπως ξέρετε κάνενα κείμενο κάτι ο,τι που να περιγράφει τί μπορεί να κάνει και τί όχι το Ι4;

Ευχαριστώ

Aνάλογα τον λόγο που βγαίνεις Ι4 δεν κάνεις κάποια πράγματα…αλλά υπάρχουν μονάδες που η έλλειψη ατόμων είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και οι άοπλοι κάνουν σκοπιά!

τρεις ημέρες πριν απολυθεί αυτοκτόνησε ε? ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ??? οι πρεζεμποροι θα το φαγανε το παιδακι :!:

Όχι ρε δεν γίνονται τέτοια πράγματα στον στρατό. όλα σούπερ είναι. Αν είναι δυνατόν τον φάγανε 3 μέρες πριν απολυθεί…

ρε συ δεν εχω μαθει τιποτα. τελικα πηγες 482??

Kρίμα το (άλλο ένα) παλικάρι ρε…

Όταν τα “τύμπανα” σαλπίσουν στον Έβρο μυρίζει δολοφονία:(

Tι κακό είναι αυτό ρε γαμώτο…ποιος ξέρει όμως τι παιζόταν.

Σιγα μην αυτοκτονουσε 1 μερα πριν απολυθει,κατι αλλο θα παιχτηκε…