Όχι, έχω καιρό ακόμα.
Όσο για το Ι4, εξαρτάται από τη μονάδα και τον διοικητή. Στις διαβιβάσεις δώθε, οι άπλοι κάνουν ζωάρα. Σε κάτι πεζικά πάλι, όχι και τόσο…
Όχι, έχω καιρό ακόμα.
Όσο για το Ι4, εξαρτάται από τη μονάδα και τον διοικητή. Στις διαβιβάσεις δώθε, οι άπλοι κάνουν ζωάρα. Σε κάτι πεζικά πάλι, όχι και τόσο…
όχι ρε, είναι τόσο ωραία στο στρατό, που το παληκάρι δεν αντεξε στην ιδέα ότι θα φύγει.
α ρε δούλεμα που μας ρίχνουν!!! [-X
Το ίδιο είπαν και οι γονείς του, οι οποίοι σημείωσαν το μεγάλο ενδιαφέρον του και την ενασχόλησή του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
…:-s
Ξερει κανεις τι κανουν σε στρατοπεδα προκαλυψης? Δλδ περα απο τα φυλακια, εχει παλι εκπαιδευση,αγγαρειες στο φουλ η ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα?
Αν εννοείς τα Τ/Π, είναι όλα κανονικότατα.
Ασκήσεις, εκπαίδευση, όλα προβλεπόμενα.
Τα φυλάκια είναι για τα βύσματα. Αλλά και σε φυλάκιο να πας, έχεις άλλα άσχημα.
Καλή θητεία. 8)
Ναι Τ/Π εννοω,δευτερη μεταθεση παιρνω και παω σε στρατοπεδο προκαλυψης,βεβαια δεν με πιανουν τα φυλακια εμενα λογω ειδικοτητας. Παλι εκπαιδευση?Ε βαρεθηκα,τι αλλο να μαθουμε πια.
Δλδ τι μάθατε?
Τι ειδικότητα έχεις?
Σε ποιό τάγμα πας?
Εγω εμαθα πολλα χρησιμα πραγματα στο στρατο ρε…
1.Πως να καθαριζω ταψι με υπολειμματα ομελετας τριων ημερων
2.Πως να μαγειρευω μακαρονια μαζι με τη σαλτσα
3.Πως βοηθαει το να ακους slayer και soad στο να ζεσταθεις ή αλλιως πως το headbanging κανει καλο στη σκοπια.
4.Πως να ανεχεσαι τις διαταγες ενος ενδιαμεσου κρικου του Αυστραλοπιθηκου και του Χομο Σαπιενς.
5.Πως να ορκιζεσαι ψευδως για πραγματα που δεν προκειται να κανεις ποτε.
6.Πως να ριχνεις βολες με οπλο που σε καιρο πολεμου ειναι παντελως αχρηστο.
7.Πως απο μια παντελως ασχετη ειδικοτητα να καταληγεις μαγειρας χωρις να ξερεις να μαγειρευεις ουτε αυγα.
8.Πως τα βυσματα ειναι ξυπνητα ακομα και σε περιεργες ωρες(μπραβο ετοιμοτητα το ελληνικο κοινοβουλιο…μ αφησαν μαλακα πολλες φορες.)
9.Πως το να σαι κοντρα ξυρισμενος παιζει τρομερα σημαντικο ρολο στο να εισαι το αντιστοιχο του Τζων Ραμπο.
10.Πως να λεω απιστευτους παπαδες για να βγω εξω και πως να μην νιωθω τυψεις με το να χωνω εναν αλλον στη θεση μου για να κανει σκοπια/αγγαρειες.
Εγινα χρησιμος μαμα!
Ειδικοτητα,Χειριστης Α/Τ(Αντιαρματικων οπλων,Kornet E,Tow2 αν εχεις ακουσει ποτε)
απλουστατα μαθαινεις πως να γινεις τυπικος πολιτης της ελληνικης κοινωνιας.
Eγώ, πέρα από την πλάκα, κέρδισα κάτι από το στρατό. Και αυτό ήταν ότι γνώρισα κάποια άτομα που θα γούσταρα να τα έχω γνωρίσει έτσι και αλλιώς. Κατά τα άλλα έμαθα και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Τι σημαίνει παραλογισμός στις σωστή του διάσταση. Α! Έμαθα και πως είναι να κάνεις ανούσια πράγματα.
Και εν τελη αυτο ειναι το πιο σημαντικο,οτι κανεις καποιες φιλιες οπου στο τελος θα σου μεινουν μερικες.
Το πιο σημαντικό είναι ότι χάνεις 12 μήνες από τη ζωή σου.
Κατά τ’ άλλα, πίσσα και πούπουλα και φωτιά στα αρχίδια που βγαίνουν ελεύθεροι υπηρεσίας για ένα βηχαλάκι.
Κρεμάλα και στον γιατρό επίσης.
δεν έχω ούτε χρόνο που απολύθηκα και νιώθω σα να έχουν περάσει χρόνια και χρόνια.
έκανα καλούς φίλους, πραγματικά καλούς φίλους.
είναι, ομως, σαπίλα και αντικατοπτρίζει τα σκατά της ελληνικής κοινωνίας όπου για κάποιους οι νόμοι είναι λίγο πιο νόμιμοι, οι ευθείες λίγο πιο ευθύγραμμες.
κάθε μέρα περνάω έξω από τη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου για να πάω για δουλειά. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πολλές πιο βυσματικές μονάδες από αυτή. 2,5 μήνες άδεια απολύσεως με 2 υπηρεσίες την εβδομάδα περίπου. κάθε μέρα παρακαλάω να βρεθεί ένας μάγκας υπουργός να τους στείλει όπως είναι σε ένα στρατόπεδο μαυροσκούφηδων στη Λήμνο ή στη Σαμοθράκη έτσι για κανα μήνα. Να κοπούν λίγο τα γελάκια.
Απο του χρονου που θα καταργηθει η θητεια σε αεροπορια και ναυτικό,εκεί να δειτε κλαμα που θα πέσει…:lol:
το βυσμά ποτέ δεν πεθαίνει…
Με τις αδειες τι παιζει γενικοτερα? Δλδ περα απο τις 18 κανονικες που δικαιουται καποιος και που μπορει να εχει γραφτει σε καποιους η αδεια της ορκωμοσιας,με τις ειδικες τι γινεται? Δλδ με ποιον τροπο μπορουμε να τις παρουμε,κατι αγροτικες,αναρρωτικες,φοιτητικες κλπ,ειναι γνωστο βεβαια οτι εκει και αν πεφτει βυσμα,εχει ο αλλος γνωστο στο 424 παει του γραφει και καλα οτι ποναει το αριστερο του @ και δωστου 10-15 μερες αδεια,η αλλος και καλα χρωσταει του *ουστη τα μαθηματα στη σχολη του δωστου 15 μερες συνεχομενες φοιτητικη.
Το λεω αυτο γιατι νταξει οπως και να το κανουμε μονο με τις 18 κανονικες δεν βγαινει η θητεια…:p:roll:
Πως περνατε ρε μαγκες την ωρα σας στη σκοπια? Πρεπει να βρω κατι να περναω την ωρα μου γιατι ειναι απιστευτα βαρετα!!! Απο οτι εχω δει πολλα παιδια εχουν psp,αλλοι εχουν internet και παιχνιδια στο κινητο,αλλος ipod,αλλος mp3 player/ραδιο.
Να παρω κανα ipod,αλλα ρε γαμωτο θελω να συνδεομαι στο νετ,πως θα γινει.
Μήπως θες να στήσουν και κάνα Lan μεταξύ των σκοπιών για να παίζετε World Of Warcraft μεταξύ σας? Είπαμε ρε τι κουλαμάρες είναι αυτές? Με ένα Mp3 Player μια χαρά θα είσαι.