Στράτευση και στρατός

Τι να πω εδώ;

Anyone… DUMB enough to wanna be in the military, should be allowed in.
- Bill Hicks

Τα λέει όλα.

Όπως λέει και το παιδί που το ανέβασε, αφιερωμένο σε κάθε στρατόκαυλο…

Καλή θητεία φίλε! 8)

:lol::lol:

Όταν είχα μπεί εγώ είχαμε τον τότε σέντερ της Λάρισας που ήταν 2,10. Φόραγε ένα εξωπραγματικό ακόμα και για ψηλό νoύμερο παπούτσι και έβγαλε όλη τη βασική εκπαίδευση φορώντας τη στολή αγγαρείας με τα δικά του μπασκετικά παπούτσια μέχρι να του φέορυν custom made αρβύλα! :lol::lol:

Ισχυει οτι αμα εχεις γονεα με κλεισμενα τα 70 πας 9μηνο?:roll:
Κατι τετοιο μου εχουν πει και αμα το επιβεβαιωσω εχω μπει νοεμβριο ωστε Ιουλιο να εχω ξεμπερδεψει

Xωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος θα σε απογοητεύσω γιατί νομίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε ψάξτο καλύτερα…:wink:

σιγουρα ισχυει οτι αν ο πατερας σου ειναι μια καποιας ηλικιας. λογικα η ηλικια των 70 ειναι μεσα στο οριο, θεωρεισαι προστατης οικογενειας οποτε κανεις 9μηνο. Συμφοιτητης μου εκανε 9μηνο ετσι.

Bρηκα αυτο εδω τις προαλλες σε ενα ανεπισημο site, αλλα μεχρι να ακουσω καποιον να το εχει βιωσει κραταω καποιες επιφυλαξεις… και το ατομο που μου το ειπε θα μπει Αυγουστο και θεωρει πως ισχυει κατι τετοιο, δεν το εχει σιγουρο δλδ…

Μειωμένη θητεία 9μηνης διάρκειας δικαιούνται

Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία

Eγω πληρω τις boldαρισμενες προυποθεσεις (λεει για “γιο” οχι “παιδι” οποτε η μεγαλύτερη αδερφη μου δεν παιζει ρολο), αρα αμα οντως ισχυει αυτο δεν με χαλασε ΚΑΘΟΛΟΥ εστω για ενα τριμηνο…

Το καλυτερο θα ηταν να μην συμμετειχαμε καθολου σε αυτο το καρκινωμα της ελληνικης κοινωνιας, αλλα τα εχουμε πει για αυτο το θεμα, εκτενως σε αυτο το τοπικ…

Να ρωτησω κατι: εγω που χω μανα αγγλιδα και αγγλικο διαβατηριο μπορω να γλυτωσω καπως τη θητεια???

Mαζεψε οτι χαρτολοι και αποδεικτικα εχεις και πηγαινε τα στη στρατολογια για να σου ερθει το χαρτι 9μηνου

Και εγώ έχω αμερικανίδα μητέρα και αμερικάνικο διαβατήριο αλλά απο όσο γνωρίζω δε παίζει να γίνεται τίποτα(νομίζω μόνο αν είναι ο πατέρας σου απ’ το εξωτερικό τη γλιτώνεις). 100% δεν είμαι, απλά αυτά είναι που άκουσα/μου είπαν εμένα προσωπικός…

Ok thanks.Θα το ψαξω παντως περαιτερω…

εγω δεν εχω παει ακομα και φοβαμαι :(:(:frowning:

χαχαχαχα τι φοβάσαι ρε; τη παρθενια σου;

Πάντως δε ξέρω αμα το έχει πει κι άλλος, αλλα ε΄να καλό site για ολα αυτά ειναι αυτο

http://www.omhroi.gr/

ναι ρε… μηπως με πιασει κανας μαγειρας … η μου πεσει το σαπουνι στα ντους :smiley: :smiley:

χαχαχαχαχαχαχα οχι οκ τα ντους ειναι προσωπικα πλέον τους μάγειρες να φοβασαι μονο

Μη φοβάστε τίποτα ρε… Ο ένας χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις…Τι να πουν και οι μεγαλύτεροι που έκαναν 2 χρόνια + σε πιο άσχημες συνθήκες…

Αυτο εξαρταται κ απο το ποσο καλα περνας εκει που εισαι,αν η υπηρεσια παει καλα,αν δεν σε πρηζουν τα @@ με εκπαιδευσεις και τα σχετικα,αν δινουν αδειες τοτε περνας καλα κ περναει πιο γρηγορα ο καιρος.

Απ’ ο,τι κατάλαβα από τις προηγούμενες σελίδες υπηρετείς ακομα ε? 'Αντε με το καλό να απολυθείς. Πάντως κατά τη γνώμη μου μετά το στρατό ξεκινούν τα δύσκολα. Στο στρατό απλά κάνεις ένα χρόνο τον κομπάρσο. Αν μπορούσα να μην πάω εννοείται ότι δε θα πήγαινα.
Απλά θεωρώ ότι όποιος μπει με τη λογική “που ήρθα τώρα…” , " τι κάνω εγώ εδώ…" , " 'ολα είναι χάλια " έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσει όντως χάλια.

μεγιστος νομος!

Γενικα θελει τρελλα ο στρατος και μονο τη σκεψη οτι καποια στιγμη θα τελειωσει…οχι το “πότε”…γιατι εκει χανεις τη μπαλλα στο τελος.