Στράτευση και στρατός

Να δω παπαρδέλα καραβανά και τι στο γκόζμο!!! :lol2::lol2::lol2:

χαχαχαχα…ιπταμενος και τζεντλεμαν

Όπως λένε… κάθε αγοράκι γεννιέται με ένα αγγούρι στον κώλο που το λένε στρατός. Το θέμα είναι πότε και πως θα το βγάλει :stuck_out_tongue:

Έλα ρε! Κι εσύ Καστέλα; Όπως τα λες είναι, αλλά η νοσταλγία μένει… Ποια περίοδο ήσουν εκεί;

edit: και που σκατά βρήκες γυναίκα στο Καστελόριζο;;; Μόνο κατσίκες είχε!

Παπαρδελα αγορι μου για σενα θα γυριστει Top Gun 2 !!! με σενα πρωταγωνιστη :smiley:

Έλα αρχηγέ μου, πριν 2 χρόνια ήμουν εκεί! 298 σειρά. Εσύ? Και όμως βρήκα μια κοπέλα εκεί…και το καλύτερο είμαστε ακόμα μαζί! Χαχα!

Εγώ 296 σειρά, έφυγα από 'κει Φεβρουάριο 2007, μόνο τη 297 σειρά πρόλαβα. Αλλά έμειναν κάτι παιδιά (λοχίες ήταν πια, όταν θα πήγες) που ξέρω, 9μηνίτες. Θα τους θυμάσαι σίγουρα (ο ένας σας έβγαζε τις υπηρεσίες και ο άλλος θα σας φώναζε, ένας με τσιριχτή φωνή, ονόματα δεν λέμε public :p).
Μπράβο που είστε ακόμα μαζί! Περίεργο γιατί δεν είχε γενικά πολλές νέες εκεί (σίγουρα ντόπια είναι; :p)

Φυσικά και πέτυχα κάποιους από την σειρά σου! Εγώ έφτασα εκεί τέλος Μαρτίου 07! Η κοπέλα από Ρόδο είναι κανονικά αλλά είχε κατέβει για διακοπές το καλοκαίρι! Α ρε Καστέλλα!!!

Έτσι εξηγείται… ωραίες οι ροδίτισες γενικά (είχα κάνει 2 μήνες εκπαίδευση εκεί, από τους 5 της παραμεθορίου :lol:). Τι μου θύμισες… σκέφτομαι να ξαναπάω Καστέλλα για διακοπές ή/και δουλειά (προσωρινά) αν κάτσει καλά. Ωραίο μέρος να ξεχνιέσαι (αν δεν έχεις σκοπιά 2 τη νύχτα δηλαδή:?).
Θα ανεβάσω φώτος από Βίγλα στο άλλο θέμα με τις φωτογραφίες αργότερα, να νοσταλγίσουμε 8)

Bίγλα ε? Πωπω κάτι ύπνοιιιιιιιιι!!! Εγώ υπολογίζω να κατέβω το καλοκαίρι για διακοπούλες, όχι για πολύ όμως γιατί παραέχει ησυχία!

304,κοντευει ο καιρος κ για μας…Ομως το ερωτημα παραμενει:ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ??? Η απαντηση ως συνηθως γνωστη…ΤΑ @@ Μ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!! Ενα παραπανω αν εχεις κ λοχαγο μαλακα που θελει να σου φαει την κανονικη αδεια και δεν δινει τιμητικες. Η μονη λεξη που δεν θελω να ακουω ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ.

συμπληρώνω 8 χρόνια πολίτης και με βεβαιότητα μπορώ να πω πως ο στρατός είναι οι τελευταίες διακοπές που μπορεί να κάνει κανείς πρίν βγεί στο κλαρί και φάει τα πραγματικά αγγούρια της ζωής. κατά τη γνώμη μου πρόκειται γιά κάτι υπερεκτιμημένο και κακώς εμπνέει τόσο φόβο. και το λέω εγώ που έκανα 20 μήνες και όχι τα 9άρια και τα 12άρια. όσοι είναι να πάτε ή μόλις έχετε πάει, χαλαρώστε και “απολαύστε” το, αργά ή γρήγορα θα βρείτε τις καβάτζες και τα παραθυράκια γιά να περάσετε το χρόνο ανώδυνα.

Πως γινεται καποιος να απολαυσει το στρατο?!:?

όπως θα παρατήρησες η λέξη είναι σε εισαγωγικά. η απάντηση βρίσκεται στις προηγούμενες προτάσεις του ποστ μου

:thumbup:

Συμφωνω και επαυξανω!
Το μονο πραγμα που ισως θα πρεπει να φοβαται κανεις στον στρατο ειναι οι μικροκλοπες.

Τωρα, ειδικα αν παει κανεις μεγαλος, με διπλωματα, γλωσσες, γνωσεις pc κτλ οι καβατζες και τα παραθυρακια βρισκονται ακοοοοομα πιο γρηγορα!

Τις ατελειωτες ωρες του ΤΙΠΟΤΑ μπορειτε και να τις απολαυσετε (εντος και εκτος εισαγωγικων) αλλα και να τις εκμεταλλευτειται εποικοδομητικα. Εγω π.χ. σε αυτες τις “διακοπες” μου (18 μηνες) διαβασα οσα βιβλια δεν ειχα (kai exv) διαβασει σε ολη μου τη ζωη.:smiley:

σωστός.
όποιος πάει με το iphone του και το blackberry θα το κλαίει μέσα σε μία βδομάδα.

Εμείς είχαμε έναν Λαρισσαιο που έκλεβε οδοντόκρεμες. Φυσικά όχι μονο τον βρήκαν και τον μάσαν κιόλας χωρις να προλάβει να κάνει κιχ, τον έδιωξαν απο το Τάγμα !

Συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα εχουν γραφτει.
Ισως το μονο προβλημα που μπορω να σκεφτω για νεοσυλλεκτους εχει να κανει με την ηλικια.
Οταν εισαι πολυ μικρος,δεν ξερεις και πηζεις.Σε τρεχουν και αντι να το παρεις χαλαρα,ζοριζεσαι.Οταν εισαι μεγαλος ΔΕΝ μπορεις να τρεξεις σαν τους πιτσιρικαιους!Γενικα ειναι θεμα αντιληψης.Δεν πρεπει να ταυτιζει κανεις τον εαυτο του με τιποτα απο τα οσα γινονται μεσα σε αυτο το διαστημα.
Μια πιο “αναλαφρη” και χαλαρη ματια στα οσα συμβαινουν μπορει να κανει το ολο θεμα αισθητα πιο ευκολο!

Μακάρι ο στρατός να έδειχνε την ίδια αυστηρότητα και σε άλλες λαμογιές, άλλου τύπου και φυσικά μεγαλύτερου μεγέθους. Όποιος έχει πάει φαντάρος βλέπει την ποιότητα των τροφίμων που προμηθεύεται ο Ελ.Σ. , βλέπει τα ρούχα που του δίνουν, βλέπει τον εξοπλισμό, τα είδη καθαριότητας κλπ. Λεφτά δίνονται για όλα αυτά . Ανά στρατιώτη δαπανιέται ένα εξωφρενικό ποσό(εξωφρενικό σε σχέση με αυτά που σου παρέχουν) κάθε μήνα από το ελληνικό κράτος. Θεωρητικά θα έπρεπε να είμαστε σούπερ λουξ αλλά μάλλον κάτι χάνεται στον δρόμο. Και μη βιαστεί κάποιος να πει έλα μωρέ ντάξει. Μιλάμε για πολλά λεφτά που χάνονται και που προφανώς τα πληρώνουμε εμείς με τους φόρους μας.