304 λελε ρε! Aντε να τελειωνει το μπουρδελο! Σορρυ για την βρισια βγαινει αυθορμητα…:lol:
ερωτηξη:
μπορει διοικητης να μην δωσει αν θελει φοιτητικη αδεια σε φανταρο?
Μπορεί. Η κλασική δικαιολογία συνήθως είναι “δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες” κλπ. Είναι θέμα διοικητή και μονάδας πάντα.
Αυριο κοβω αναβολη.
Απο Νοεμβρη μεσα.Φακ.
μην εισαι σιγουρος, παιζει να μπεις και φλεβαρη (αν και οντως λιγοτερο πιθανο)
συμπασχων… μαλλον αυριο παω κ γω να κοψω αναβολη… φακ δε λες τπτ…
Eγω την εκοψα χθες (την αναβολη…). Τα λεμε Νοεμβριο παιδες:(
Τι Φλεβαρη ρε τι μαλακιες ειναι αυτες.Νοεμβρη θελω να μπω,να παν να γαμηθουν,δε φτανει που παω!
μηχανικο κανεις??γιατι μαλλον εκει θα με καλεσουν…
ξερετε μηπως αν καποιος με ξενο διαβατηριο πχ γερμανικο, μπορει να μην παει στρατο?
Με την υπηκοότητα δες τι παίζει. Φίλος με μαμά Ελληνίδα και μπαμπά Αιγύπτιο θα απαρνηθεί την ελληνική υπηκοότητα και θα τη κάνει λαγούμι ο πούστης!
…μμμ, για να το πσαξω…
αλλα μυριζομαι αλλες επιπλοκες.
βασικα, απ’οσο ξερω, αν εχεις διπλη υπηκοοτητα, μπορεις να αρνηθεις να πας στρατο, αλλα χανεις την ελληνικη. Γενικως βεβαια θελει ψαξιμο και σ’αυτη την περιπτωση γιατι ειναι μια γραφειοκρατικη διαδικασια…
9 μήνες χαμένοι από την ζωή σου.
Νταξ εγώ έχω ακόμα καιρό, αλλά βλέπω φίλους μου και τα παίζω πως σε 3 χρόνια θα πάω και εγώ!:?:?
Now playing: Elvenking - Pathfinders
via FoxyTunes
ωχ! αγορι εισαι;
Παιδια και εγω κοβω τλκ, Νοεμβρη ολοι μεσα
Τι χαρτια θελω οταν παω? Ταυτοτητα - αντιγραφο πτυχιου?
Ταυτοτητα,πιστοποιητικο σπουδων για στρατιωιτκη χρηση και,αμα ξερεις που ειναι,το χαρτι της αναβολης.Αλλα μου ειπαν δεν ειναι απαραιτητο.
Εντωμεταξυ τα εχω παρει τα 2 εγγραφα που πρεπει να συμπληρωσω,αλλα βαριεμαι,πολλα ρωτανε.
"πιστοποιητικο σπουδων για στρατιωιτκη χρηση "
Ειναι κατι συγκεκριμενο αυτο ? Δε θυμαμαι να τοχω, αν παω πτυχιο ?
Απο τη γραμματεια το πηρα αυτο,αλλα εγω δεν εχω τελειωσει ακομα σχολη.Αν εισαι πτυχιουχος δεν ξερω,ας πει κανας αλλος.
χαχαχαχαχα ναι από αυτό είμαι…η Angel of Death είναι από το άλλο…:lol::lol::lol:
Now playing: Elvenking - Conjuring Of The 14th
via FoxyTunes