Στράτευση και στρατός

A μπερδεύτηκα ρε μλκ. Εχεις και το γατακι εκει…

εεε καλά και εγώ θα την πάταγα…:stuck_out_tongue:

Now playing: Elvenking - Conjuring Of The 14th
via FoxyTunes

Για πτυχιούχους - αν θυμάμαι καλά - όταν πας να διακόψεις την αναβολή, τους καταθέτεις την αναλυτική βαθμολογία και ένα αντίγραφο πτυχίου. Με ένα τηλ. στο οικείο στρατολογικό γραφείο μαθαίνεις πάντως, είναι αρκετά εξυπηρετικοί πλέον.

Αναβολη διεκοπη.Και επισημα μεσα το Νοεμβριο. :confused:

Εντωμεταξυ εκει στο στρατολογικο ειναι ολοι τοσο καλοι και εξυπηρετικοι και ευγενικοι που λες ουαου καλη φαση ξερω γω,θα μου φτιαχνει και καφε ο διοικητης στο στρατο.Υπουλοι μπασταρδοι.

Μα θα σου φτιάχνει ο διοικητής καφέ στο στρατό! Αλήθεια!!!

:lol3::lol3::lol3:

Άντε, καλό κουράγιο παιδιά!

Και καλή υπομονή! Τόση βλακεία μαζεμένη δε θα ξανασυνατήσετε!

Αν απαρνηθείς υπηκοότητα δε χάνεις και δικαίωμα ψήφου;

Και τι να το κάνεις το… δικαίωμα ψήφου, όταν δεν έχεις δικαίωμα επιλογής στην κωλοχώρα αυτή; (και ναι το χάνεις εννοείται)

Σε όσους στρατεύονται σύντομα, η πρώτη μέρα είναι η πιο δύσκολη. Μετά θα βρείτε παρέες στο θάλαμο που θα είστε και στο κέντρο γενικά. Εντάξει 2 βδομάδες πορείες και πολύ περπάτημα, αλλά δεν είναι τίποτα στην τελική. Αρκεί να μην το πάρει κανείς στραβά από την αρχή. Εγώ προσωπικά πήγα σε μεγάλη σχετικά ηλικία και το είχα πάρει κάπως στραβά στην αρχή, αλλά στην πορεία είδα ότι παλεύεται μια χαρά (βοήθησε και η καλή παρέα στο θάλαμο). Με τις κλασικές αστείες καταστάσεις του στρατού όλα ξεπερνιούνται. Και το κυριότερο: δεν σκέφτεσαι πολύ, λες “μάλιστα” όταν πρέπει, και γενικά δεν πουλάς μαγκιά αλλά ούτε να είσαι και το κορόιδο.

…από ότι διαβάζω μετά το Νοέμβρη, θηλέων το forum :smiley:

8)8)8)8):thumbup::thumbup::thumbup: :naughty::naughty:

παιδια επειδη εχω ψιλοχεστει! φετος τελειωσα το λυκειο και γραφτηκα στη SAE που εχει προγραμματα ηχοληψιας κτλπ!! ξερεις κανεισ αν θα παρω κανονικα αναβολη στρατευσης η επειδη ειναι εργαστηριο ελευθερων σπουδων δεν παιρνω??:frowning:

no idea. αν προλαβαίνεις και μπορείς πάντως, κάνε κι ένα μηχανογραφικό.

Νομιζω δεν εχεις prob , ο νομος λεει "Είναι σπουδαστές ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης ή δημόσιας ή αναγνωρισμένης σχολής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή του εξωτερικού και δεν έχουν αποφοιτήσει από ισότιμη σχολή ή αντίστοιχο ινστιτούτο " οτι δικαιουνται αναβολη

Oδο για μενα 297 στο εφοδιασμου μεταφορων,Σπαρτη για οδηγος και μετα “γκασμαδια” 98 ΣΥΝΥΠΕΘ μεχρι τελους!!!(ογω καταγωγης).Κανας αλλος ΣΕΜΙΤΖΗΣ?:smiley:

Αν έχετε διπλή υπηκοότητα δεν χρειάζεται απαραίτητα να απαρνηθείτε κάποια ώστε να μην πάτε στρατό. Επιλέγετε να “εκπληρώσετε τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις” σε όποια χώρα απ τις δύο θέλετε. Αν πχ η δεύτερη υπηκοότητά σας είναι σε χώρα που δεν έχει υποχρεωτική στράτευση δεν πάτε καθόλου στρατό.

πωπω μυρίζει ψαρίλα το forum :stuck_out_tongue: Έλα να μπαίνουνε στο κλίμα οι νέοι!!! :lol:

chris πλακα μου κανεις??εγω εχω 2 υπηκοοτητες ελληνικη και γαλλικη ο στρατος στη γαλλια ειναι μια μερα στα 16 σου και γω το εκανα εδω και τελειςωσα στο γαλλικο ιστιτουτο υπαρχει περιπτωση να μην χρειαστει να παω στρατο εδω η να απαρνηθω την ελληνικη υπηκοοτητα και τελοσς για να μην παω??

Ψάξτο.

οκ thanks!!παντως για την σχολη παιδες λογικα δεν θα εχω προβλημα ετσι? για την αναβολη…

Δεν θα έχεις.

Kαι εγω τον νοεμβρη μπαινω.Μακαρι να μην χασω κανενα σημαντικο live π.χ LAMB OF GOD,MACHINE HEAD…:!::!::!::!::!:Aν ερθουν φυσικα.

Aν στα 16 σου εκανες τη θητεια σου στην Γαλλια τοτε απαλασεσαι απο τον ελληνικο στρατο διοτι εχεις υπηρετησει σε συμμαχικο στρατο (ΝΑΤΟικο)
Στην ουσια πρεπει να υπηρετησεις σε μια απο τις 2 χωρες.