Με αφορμη μια διαφωνια που ειχα με την Νεφελη, ανοιγω αυτο το τοπικ… Κατ ?αρχας, αχρειαστα να ειναι, αλλα σας αρεσουν γευστικα;
Προσωπικα αν εξερεσεις το ντεπον μου αρεσουν τα αερολιν, κλεραντιν( η καπως ετσι) και οι αντιβιωσεις…
Με αφορμη μια διαφωνια που ειχα με την Νεφελη, ανοιγω αυτο το τοπικ… Κατ ?αρχας, αχρειαστα να ειναι, αλλα σας αρεσουν γευστικα;
Προσωπικα αν εξερεσεις το ντεπον μου αρεσουν τα αερολιν, κλεραντιν( η καπως ετσι) και οι αντιβιωσεις…
Εγώ LSD είχα δοκιμάσει μία φορά και ήταν λίγο πικρό…:-k :-k #-o #-o
Πέρα από την πλάκα… Καλά ρε καμμένοι!!! Τι κάθεστε και λέτε στο ΜΣΝ?:lol: :lol:
(Μην παίρνετε συχνά αντιβιώσεις, δεν είναι και ότι καλύτερο…)
Δεν παιρνω συχνα, γιατι δεν αρρωσταινω και συχνα… Παντως οταν παιρνω μου αρεσουν πολυ, σε αντιθεση με την Νεφελη που ειναι ολη την ωρα μεσα στη γκρινια…
Ναι όταν υπάρχει πρόβλημα ή ανάγκη…Αλλιώς μακρυά και αγαπημένοι…:lol: :lol:
Γιατί μιλάμε για τη γεύση; Σιροπάκια πίνετε; Μερικά είναι όντως συμπαθητικά στη γεύση… ιδίως εκείνα τα παιδικά! Αλλά νομίζω κάποια αποσύρθηκαν, δεν είμαι σίγουρη… :-k
Πάντως γιαουρτάκι με την αντιβίωση! Εγώ αυτό ξέρω προς το παρόν!
λεω ΝΑΙ στα φυσικά φαρμακα όπως στεροειδη και αναβολικα. μεγαλωνουν με φυσικο τροπο ενα υγιες σωμα:p :lol:
αντε ρε που θελετε φαρμακα. εδω αλλοι κοιτανε να τα αποφυγουν:p
Οχι τα φαρμακα δεν μαρεσουν καθολου. Φερνουν παραισθησεις.
Αλλα δυστυχως αυτη τη χρονια οι αμυγδαλες με ταραξαν και αναγκαστηκα να παρω πολλα.
3 δοσεις αντιβιωσης για 10 μερες + αλλη μια δοση που εμαθα οτι πρεπει να παρω τωρα…
Τι γευση να εχουν ρε τα φαρμακα, χαπια ειναι.
Εκτος απο εκεινο το σιροπακι Depon που ειχε και γευση φραουλα αλλα ηταν για παιδακια και δεν μου το δινουν πια.
Τα Depon κ.τ.λ. τα αποφευγω σε πονοκεφαλους, πυρετους γιατι αφενος στην πρωτη περιπτωση τα συνηθιζεις και μετα δεν σε πιανουν, αφετερου στην δευτερη περιπτωση θελω να αφηνω τον πυρετο να με ψηνει.
Princess το χειροτερο οταν παιρνεις μερικες αντιβιωσεις μαζεμενες κ.τ.λ. για ενα διαστημα ειναι η υπνηλια…
Εμενα με αρεσουν τα υποθετα τα μεγαλα
Εγώ πάλι ευχαριστιέμαι όταν τα δίνω (για να πάρω παίρνω σπάνια)! ιδιαίτερα μου αρέσει να κάνω ενέσεις την καταβρίσκω…
@ ζεπ: υπόθετα ε???:-k
Οταν εχω πονοκεφαλο τοτε πρεπει να παρω 2-3 Depon γιατι ενα σπανια με πιανει. Γενικα απογευγω να παιρνω φαρμακα για το παραμικρο, τα αποφευγω οσο μπορω.
Ειχα πεσει μια φορα σε εναν νοσοκομο που με ξεκανε στις ενεσεις(2 σε καθε χερι και καρπο) για να μου βαλει εναν ρημαδο-ορο… Μπας κι ηταν κανας φιλος σου;:lol:
Φαρματα παιρνω μονο στα πολυ δυσκολα. Ακομα κι αν με πιασει πονοκεφαλος,δεν παιρνω αμεσως depon. Αν και για λογους αλλεργιας, το φαρμακο που παιρνω συχνοτερα ειναι το ζιρτεκ.
Εχω πεσει και εγω σε παλαβο νοσοκομο, πριν χρονια ημουν με σπασμενο χερι στο Παιδων και επρεπε να ανοιξουν λιγο το γυψο για να ξεπριστουν τα δαχτυλα. Ι νοσοκομος που ανοιγε το γυψο με τον τροχο δεν πολυ προσεχε (ελεγα οτι θα μου κοψει τελειως το χερι ετσι οπως το πηγαινε!:? ) μολις τελειωσε λοιπον γυρναω το κεφαλι μου και βλεπω μεσα στα σκουπιδια ενα αδειο μπουκαλι Johnny Walker !!!:? :? :?
αμ ! δεν με φώναξες, έχω πολύ απαλό χέρι… αν σε τρυπίσω δεν πρόκειται να το πάρεις χαμπάρι…
Τώρα που λέμε για ενέσεις… είχα κάνει κάτι ειδικές εξετάσεις αίματος και με είχανε τρυπήσει 3 φορές στο δεξί χέρι και 4 στο αριστερό όπου δεν έβρισκαν και φλέβα! Μετά, ήμουν σαν πρεζόνι! Εντελώς! :lol:
Που να δεις σε ειδικες εξετασεις αιματος οπου σου βαζουν μια πεταλουδα και την αφηνουν εκει και σου παιρνουν αιμα ανα μιση ωρα για 2 ωρες…
Άσε… αυτό είχα κάνει κι εγώ, κάθε μισή ώρα έπαιρναν! Αλλά προτίμησα να γίνω σαν πρεζόνι, απ΄το να βάλουν πεταλούδα γιατί δε θα μπορούσα να κουνηθώ για 2 ώρες! Πώς άντεξες;;
Καλυτερα 1 τσιμπημα παρα 4! Αναγκασα μια νοσοκομα να μου λεει ανεκδοτα να περασει η ωρα.
Ζιρτεκ; και για ποσες ωρες κοιμασαι μετα; εγω προτιμω τα αεριους…