Δώστε τον τίτλο στον Κακά και κλειδώστε το θέμα. Δεν έχει λόγο ύπαρξης λέμε…
χμμ Δυσκολο… απο ολουσ αυτους θα ελεγα…ΕΜΕΝΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Διαφωνώ. Κοίτα η δημοσκόπηση λέει καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον κόσμο…Εσύ φέτος είχες μια μικρή κάμψη:p :lol:
Απο του χρονου θα παρω τα πανω μου παλι!!:lol: :lol:
ρε καθεστε και ψηφιζετε τον κλαψιαρη???ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
Υ.Γ δεν βλεπω τον Μπορχα πουθενα στο Poll…
Σωστόςςς!
O Mπορχα ειναι εκτος συναγωνισμου!!! Εδω ψηφιζουμε αυτον που ειναι ακριβως απο κατω του!!8)
Ο Μπόρχα έφτασε τα 5 γκολ στη πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής… Τρέμε Ντρογμπά!!!
Fredrik Lundberg! δεν΄έχω ιδέα αν είναι καλός ποδοσφαιριστής … αλλά σίγουρα είναι κούκλος!
απο τωρα ξερουμε ποιος θα κερδισει τη χρυση μπαλα στο τελος της χρονιας … ειναι βραζιλιανος της μιλαν και πρωτος σκορερ στο φετινο champions league!!!8) 8) 8)
Αφού εξαιτίας του Σόλιντ δεν έλαμψε το άστρο του Μπόρχα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καλά να πάθουμε!!!
Κακά, στο Τσάμπιονς Λιγκ μάγεψε. Στη χρονιά ολόκληρη όμως, έπαιζε στο χαλαρό. Η Μίλαν είχε παρατήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας και απλά ήθελε να βγει προκριματικά Champions League. Για αυτό και οι παππούδες άντεχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και δε τους είχε βγει η γλώσσα. Για αυτά τα 10 ματς τους προπονούσαν όλη τη χρονιά.
Ακόμα μπερδεμένος είμαι ρε γαμώτο…
προσκυνάμε kaka όλοι μαζί παρακαλώ…8)
:bow2: :bow2: :bow2:
Επηδεί υποστηρίζω Chelsea στην Αγγλία θα πω τον Frank Lampard
Κακα
Μεσι
Κριστιανο Ροναλντο
1)Henry(για επιθετικό)
2)Kaka(για μεσοεπιθετικό)
3)Cristiano Ronaldo(για δεξί ή αριστερό half)
C.Ronaldo,ειναι σε πολυ καλη φορμα οχι μονο τωρα τελευταια αλλα εδω κ πολυ καιρο.Μονο ελαττωμα του οτι ειναι ολιγον κλαψιαρης… Αυτος ο ροναλντινιο ρε παιδια ειδατε πως ξεχαστηκε ξαφνικα?:-s Δεν ειχε την διαρκεια που θα περιμενε κανεις…:-s
Μια κακή χρονιά πέρασε, μην το κάνουμε και θέμα.