Καλυτερος ποδοσφαιριστης αυτη τη στιγμη στο κοσμο

Φετος παντως, η χρυση μπαλα πρεπει να παει με αναθεση στον Κριστιανο Ροναλντο και οχι με ψηφοφορια

Αν πάρει και το Euro, νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει.
Δεν θα έχει νόημα η ψηφοφορία.

Πολυ παραπανω ειναι απο μια κακη χρονια,2 χρονια κ βαλε ο ροναλντινιο ξυνει τα @@ του.Απο το μουντιαλ οπου και ηταν χωμα αρχισε η κατρακυλα του,[-X Οχι θα το κανουμε θεμα γιατι ειναι ο ροναλντινιο και δεν βλεπεται πλεον…:-s :stuck_out_tongue: Αν εχεις καταλαβει δεν ασχολειται κανεις μαζι του πλεον…εχει ξεχαστει.

Πρώτον, χώμα στο Μουντιάλ ήταν ΟΛΗ η Βραζιλία πλην Ζε Ρομπέρτο.
Δεύτερον το 06/07 μπορεί να μην έκανε τα θαύματα που είχε κάνει ένα χρόνο πριν αλλά διατηρήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο.
Τρίτον, το “έχει ξεχαστεί” είναι σχετικό, απλά είναι τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιστεύω ότι αν μείνει, του χρόνου θα κάνει και πάλι εξαιρετική σεζόν.

Διαφωνω,εδω και 2,5 χρονια ο ροναλντινιο δεν βλεπεται πλην καποιων εξαιρεσων που εκανε μεμονομενα καλα παιχνιδια,φυσικα και ειναι λογικο καποια στιγμη να ειναι ντεφορμε οπως καθε παικτης αλλωστε,να κουραστει κλπ,απλα επειδη ειναι ο ρονι γιαυτο το λεω.

Ισως πρεπει να αλλαξει ομαδα και να ανανεωθει,εχει βαλει περιττα κιλα,λιγο οτι βολευτηκε εκει αριστερα που τον εβαζε συνεχως ο ραικαρντ κλπ:-s :roll: Οταν λεω ξεχαστηκε εννοω πως δεν αναφερεται κανεις σε αυτον,δλδ πριν 2-3 χρονια ολοι μιλουσανε για τα φοβερα γκολ του ρονι,τις ντριπλες,τα μαγικα κλπ,τωρα τιποτα.

Πάντως αυτήν τη στιγμή, όντως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Lionel Messi - donna !!!
Ο θεός έβαλε να παίξει ριπλέυ το άφταστο γκολ του απεσταλμένου του, καιρός τώρα, να πάρει και αυτός με την σειρά του την αγαπημένη εθνική Αργεντινής από το χέρι και να το σηκώσει σε 2 καλοκαίρια στην Αφρική!!!

Ντιόγο.

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]Ρουντ Φανίστελρόι[/SIZE][/FONT]:-k:D:)

Πφφφφφφφ…#-o:lol2::lol2:

[SIZE=“7”]Χαριστέας[/SIZE]

βρώμαγε μέχρι εδώ τη Ζυρίχη, πως αυτό θα είχες γράψει στο ποστ σου!!! :lol:

Kαι στη μιλαν που πηγε ο ροναλντινιο λιγα πραγματα,καποιες φορες δεν τον βαζει κιολας βασικο. Ισως εχει καποιο προβλημα που τον εχει φερει στην σημερινη κατασταση,γιατι δεν ειναι ο ροναλντινιο που τρελενε κοσμο και ειχε τα φωτα συνεχως πανω του. Τωρα υπαρχει ο μεσσι,υπαρχουν αλλοι παικτες που του κλεβουν τη δοξα.

τα Lays τον φαγανε…

Παιζει να ειναι κ ετσι…:p:lol:

βασικα…μετα απο μενα,καλυτερος ποδοσφαιριστης ειναι ο κουτσιανικουλης…και μετα ακολουθει ολη η 11αδα 3ου ΚΑΠΗ σερρων…

εγω… :slight_smile:

Με μικρη διαφορα σε εχω.Εχω παιξει και Α ερασιτεχνικη ε,για τετοιο ταλεντο σε μιλαω!

Nαι, αλλα ξερω εναν αλλον…

Ο μεσι… Καποτε ητανε ο ροναλντινιο,ακουτε τπτ για ροναλντιο πλεον,τιποτα απολυτως,ολη τη δοξα την εχει κλεψει αδιαμφισβητητα ο μεσι απο τοτε που εμφανιστηκε στη μπαρτσα.

Ο ρονι δεν υπαρχει πλεον,οτι ειχε να δειξει το εδειξε και εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε,δεν ασχολουνται πλεον μαζι του,ειναι στη μιλαν και προσπαθει να βρει τον παλιο καλο του εαυτο χωρις να τα καταφερνει ειναι η αληθεια.

Τοσο ο ροναλντο οσο και ο κακα εχουν διακυμανσεις στις αποδοσεις τους,ο μεσι ειναι σταθερα καλος.