Πάντως για να δώσουμε τον τίτλο του κορυφαίου σε κάποιον, εγώ λέω να περιμένουμε το Μουντιάλ. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να λέγεται κορυφαίος στον κόσμο, οφείλει να πρωταγωνιστήσει και σε μια επιτυχία της εθνικής του.
O βυντρα αλλα δεν λεω σε τι…:lol:
τσ τσ τσ… γιατι τον βριζεται ρε παιδια? οτι μπορει κανει…
Πλακα πλακα,γκολαρες.
Για μένα που είμαι 100%αντικειμενικός θεωρώ ότι αυτή την στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο είναι ο Kaka, ο παικτής απλά μαγέυει…
Είμαι και Ρεάλ Μ στην Ισπανία που φέτος θα σαρώσει όλους τους τίτλους
[IMG]http://www.soccerbyives.net/.a/6a00e54ef2975b88330120a4dc1b00970b-500wi[/IMG
Το πολ δεν είναι και πολύ επίκαιρο!
σεζόν 2008-2009 πιστεύω μέσι
φέτος έχει ξεκινήσει πολύ δυνάτα ο ρονάλντο!
Ο messi αν είδες το Σαββατο έχει ξεκινήσει επίσης δυνατά. Ο Ρονάλντο βάζει απλώς κάτι γκολ σε τερματοφύλακεσ π έρχετε η μπάλα στα χέρια τους και την πετάνε μόνοι τους μέσα!!!
Ισχυει πχ ζυρήχη…Ώστόσο και βοηθάει στην κυκλοφόρια και τρέχει και δημιουργεί φάσεις…κάτι που είχε ξεχάσει τελευταία στη μαντσεστερ
Όντας όμως φανατικός της μαντσεστερ μου την έσπαγε πάντα το μπασταρδάκι που ονομάζεται ΜΕΣΙ παρ’ όλο που αναγνωρίζω ότι είναι απ’ τους καλύτερους ποδοσφαιρίστες στον κόσμο…ίσως ο καλύτερος
όντως έχει κι αυτός ξεκινήσει καλά!
Aν ειναι μπασταρδακι ο μεσι τοτε ο κλαψομ…ης ροναλντο τι ειναι?
Ναι ρε είναι κλαψοπούλης… το μπασταρδάκι ξέρεις πως το λέω…όταν ο ηγέτης μιας όμαδας έχει τον ηγέτη της αγαπημένης σου, σε τσούζει πως να το κάνουμε…
Αχ δεν ξερω τι να πω αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν επρεπε να ειναι ο Κακα…
Εγω προσωπικα τον θεωρω τον πιο ουσιαστικο παικτη στο κοσμο και παντα κανει την διαφορα.Και ειναι αυτος που αξιοποιει παικτες τυπου ροναλντο και μεσσι(χωρισ ποτε να τους μειωνω).Αλλα πιστευω οτι αυτη την στιγμη ειναι ενα κλικ κατω απο αυτους τους 2.
Οποτε δεν μπορω να ξεχωρισω αναμεσα στον Ροναλντο και τον Μεσσι και οι 2 ξεκινησαν δαιμονισμενα…
και επεισης ειναι πολυ πικρο να χανεις τον ηγετη σ(και εγω Μanchester Fan…) και να πηγαινει στην Ρεαλ που πραγματικα σιχαινομαι…
Eλα εχεις τον μαικλλλλλλλ οουεεεεν για ηγετη:p:p
χαχα κακίιιια…ακυρότατη μεταγραφή αλλά το μπαλάκι το ριξε στην σίτι στο 96’ και τη γλυτώσαμε…