Αεκαρα

Τι χάσαμε ρε… :laughing:
Απ’το μισό μέτρο.

Κριμα ο Γελοβατς.

Για το ματς κλασικα. Μαυρη τρυπα κεντρο. Μανταλος περιπατητης, Σιμοες, Σιμανσκι πολυ λιγοι γενικα.
Φοβερος Αμραμπατ στα 34 τρεχει με διπλασια ενταση απο ολους σε ολο το μηκος του γηπεδου

1 Like

Ελαφρυ το χωμα να ειναι για τον Στελιο Σεραφειδη,κριμα που δεν αντεξε να μπει στο νεο γηπεδο και να δει την μορφη του στον εναν απο τους πυλωνες.Κομματια ο Νεστοριδης στην κηδεια του,ισα που κρατιοταν να μην καταρρευσει.

3 Likes

Πω ρε φίλε! :cry:

Γιαννικης…0-3 γινεται 3-3 με ΟΦΗ,2-0 γινεται 2-2 με Απολλωνα,1-0 γινεται 1-2 με Παναιτωλικο,οκ δεν θα πω οτι φταιει αποκλειστικα αυτος,διοτι αρκετοι παικτες που περιμεναμε να σηκωσουν το βαρος ειναι απλα σκια του εαυτου τους,που ειναι ο τσουμπερ,ο αμπραματ,ο μοχαμαντι,η αμυνα μας ειναι χωνι,σε καθε αγωνα τρωμε γκολ.

Αν κατσει μεχρι Πασχα ο Γιαννικης εμενα να μου σφυρηξετε,η ανανεωση ως το 2024 στηριξης ηταν για το θαι αθηναι.

Ήταν στήριξη Κόκκαλη δηλαδή;

Ειναι στηριξη…μενεις μεχρι το επομενο στραβο αποτελεσμα και δεν παιρνεις ουτε αποζημιωση. :rofl: :joy:

Στο 3-3 με τον ΟΦΗ ήταν ο Μιλόγεβιτς ακόμα

1 Like

Παιδια αυτη η ΑΕΚ με τα μυαλα που χει ο Μελισσανιδης κ τον Κλοπ να φερει θα αποτυχει, κ τον Μεσι να αγορασει θα γινει Κουτσιανικουλης.
Οσο η νοοτροπια ειναι 80ς κ η στελεχωση ειναι δημοσιουπαλιλιστικη δεν υπαρχει φως στο τουνελ.
Γνωστος γνωστου, πρωην παιχτες, κ παιχτες που παιζουν μονιμα κ ας εχουν συνδεσει το ονομα τους με τις χειροτερες παραδοσεις της ομαδας.
Ολοι οσοι ερχονται σε αυτη την μαυριλα χειροτερευουν. Ειτε ειναι ενας νεαρος υποσχομενος προονητης, ειτε ειναι καποιοι καλοι παιχτες. Ειναι νομοτελειακο εδω κ χρονια. Ολοι φθινουν. Μονο φευγοντας βρισκουν την υγεια τους.
Για τα αγωνιστικα ολο τα ιδια λεμε. Ομαδα χωρις αξονα, κεντρο, δεν υπαρχει. Ποσο μαλλον αν εχει για στηριγματα πλαγια μπακ τυπου Σβαρνα η παιχτες σαν τον Γκαρσια που στην μετρια μερα τους το καλυτερο τους κοντρολ στελνει την μπαλα 5 μετρα μακρια.
Μερα της μαρμοτας. Τα ιδια γκολ μονιμως. Χασιμο της μπαλας μπροστα*, αμυντικα χαφ κ αμυντικοι χελωνες, αντεπιθεση αντιπαλου κ γκολ. Τα ιδιο κ το δευτερο. Γκολ απο το ημικυκλιο. Ποτε δεν μαρκαρουν εκει γρηγορα κ δυναμικα τα χαφ, εποχης κ ταχυδυναμης απο τα 70ς, που εχουμε μαζεψει.

*Αυτος ο Μανταλος, ο Καραγκουνης των λιντλ, μια ζωη κανει στροφες γυρω απο τον εαυτο του. Ειτε πιο πισω, οπως χτες, βαζοντας σε κινδυνο την ομαδα, ειτε μπροστα που απειρες φορες, ακομα κ σε αντεπιθεση με πλεονεκτημα, αντι να δωσει πασα η μια καθετη,παταει φρενο κ αρχιζει την σβουρα. Δωστε τον επιτελους. Ακομα κ αν τον αδικουμε, το κλιμα δεν σηκωνεται.

O Γιαννικης μετραει παιχνιδια,αυτο λεει η κοινη λογικη,αν χασει και στην τουμπα για το κυπελο,γενικα την προκριση,τοτε θα αρχισει πολυ εσωτερικη γκρινια.

FJPUit3XoAU19xC

Loading…

5 Likes

Τώρα έβλεπα τα highlights του αγώνα, ρε σεις δεν έχει γίνει φάουλ πάνω στο Μάνταλο στο ξεκίνημα της ισοφάρισης του Παναιτωλικού;

Επίσης σε εκείνο το σκληρό φάουλ πάνω στον Άμραμπατ δεν έπρεπε να δώσει κάποια κάρτα;

Εντάξει δεν είναι καλή η ΑΕΚ αλλά να μην σε πηδάνε και οι διαιτητές.

ναι και ναι.

αλλά τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζεις έτσι και αλλιώς.

2 Likes

Θα αλλαξω ομαδα αν γινει αυτο παλι.
Δεν πιστευω οτι ηταν φαουλ στον Μανταλο. Στον Αμραμπατ καθαρη κοκκινη

Kαλα παίξαμε σημερα και με τοσες απουσίες. Το οφσαηντ ειλικρινα δεν ξερω πως το διαπίστωσαν. Ο Λουτσεσκου ποσο γραφικος

2 Likes

Ηταν μια καλη σε γενικες γραμμες εμφανιση,ειχαμε ευκαιριες για καποιο γκολ,αλλα στην τελικη προσπαθεια το χαλουσαμε.Aς δουμε και τον επαναληπτικο που θα πρεπει να παιξουμε πιο επιθετικα,αλλα η αμυνα μας ειναι για τα πανηγυρια γενικα.

1 Like

Κι εγώ που έβλεπα τώρα τα highlights (ναι βαριέμαι να βλέπω τα ματς) δεν ξέρω γιατί το σφύριξε οφσάιντ.

Με 0-1 στο 55’ άλλαζε τελείως το ματς.

1 Like

Aπο ποτε ειχαμε να παρουμε διπλο μεσα στον ατρομητο? Υπαρχει χερι γκαρσια πριν το πρωτο γκολ?

Δεν ξέρω από πότε, σημασία έχει ότι το πήραμε σβηστά το παιχνίδι.

1 Like