Αεκαρα

κάτι ακούγεται ότι θα πάνε αεκτζηδες στον βόλο αύριο.!! αλήθεια είναι?

*και ο μπεος είναι τιμωρημένος…:smiley:

Παλι ηττα απο τον μπεο,ρε μπελας…[-X

Ο Χιμένεθ κάνει λοιπόν το μοιραίο λάθος και στέλνει το μήνυμα στους παίκτες του, ότι και η ισοπαλία καλή είναι. Οι παίκτες της ΑΕΚ ξαφνικά φρενάρουν. Δεν αναζητούν πλέον το γκολ και παίζουν στο τελευταίο τέταρτο για το 0-0. Η επιλογή αυτή στοιχίζει το σεντόνι στην Ενωση. Όταν πας για το 0-0 μπορεί να σου έρθει το 1-0 και να σε αφήσει στον τόπο. Η ΑΕΚ αυτό έπαθε και ο Χιμένεθ πλήρωσε την ανεξήγητη επιλογή του. Ανεξήγητη και για έναν ακόμη λόγο. Αν η ΑΕΚ είχε πάρει τη νίκη χθες στο Βόλο τώρα απλώς θα ήθελε μία ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να τερματίσει πρώτη.

Αυτός ο Μπάχα πόσο καλύτερος είναι από τον Παυλή;

χαχαχα…αυτο ελεγα και εγω στο προηγουμενο ματς…

επισης…

ΑΞΙΟΣ.
ΑΞΙΟΣ.
ΑΞΙΟΣ.!!

[B]Συνέλαβαν τον Μπέο! [/B]

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν τιμωρημένος, αλλά στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα!

Παρά την απαγόρευση εισόδου που του επιβλήθηκε, ο Μπέος ?που πριν από λίγες μέρες πήρε μέρος σε σύσκεψη κατά της βίας με τους Μαρινάκη και Πιλάβιο? κατέβηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Συνέπεια αυτής της κίνησης ήταν να συλληφθεί κατόπιν εντολής του εισαγγελέα!

Αμέσως μετά τη σύλληψή του ο Μπέος είπε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, με την αστυνομία να είναι εκεί!

βεβαια αλλου λεει

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να κέρδισε την ΑΕΚ και να εξασφάλισε ουσιαστικά την έξοδο του στην Ευρώπη, ωστόσο ο Αχιλλεάς Μπέος δεν μπόρεσε να το πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα του.

Αυτό γιατί κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο [B]νοσοκομείο.[/B]

Πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας του Βόλου συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, καθώς προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια κάτι για το οποίο δεν έχει δικαίωμα.

Συγκεκριμένα χτύπησε δυνατά μία πόρτα στα αποδυτήρια στην προσπάθεια του να μπει μέσα και γι αυτό τον συνέλαβαν.

Δεν σε κερδισεε για τριτη φορα φετος ο Μπεος φιλε μου,σε κερδισε ο Ολυμπιακος Βολου!!!

Αν ισχυει αυτο που ακουστηκε, οτι δηλαδη ο Χιμενεθ οταν πληροφορηθηκε πως εβαλε γκολ ο Παο ειπε στους παιχτες να γυρισουν πισω για να κρατησουν το Χ, φερει μεγαλη ευθυνη για το αποτελεσμα…

Τραβα βουτα το κεφαλι σου σε καμια λεκανε κρυο νερο να συνελθεις ρε αρχηγε.

Η ιδια η προεδραρα σου δηλωσε οτι χωρις αυτον ο Βολος ειναι ομαδα που της αξιζει να παιζει Γ’Εθνικη (για την ακριβεια ειπε ‘‘εκει οπου ανηκει’’) και φυσικα ειστε τοσο αδελφες εκει στην Αυστρια που κανετε ακομα λες και ψιχαλιζει.

Τελος, παντων, για το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειδικοτερα αλλα και για την Ελλαδα, τη μονακριβη πατριδα μας γενικοτερα, χρεος της ΑΕΚ να χασει απο τον Παναθηναικο με μεγαλο σκορ και οσο πιο προκλητικα μπορει. Η ΑΕΚ δεν εχει καμια δουλεια να υποστηριξει ομαδα του συστηματος παιδοβουβαλου-Ζαγορακη-Μπεου-Γκαγκατση και λοιπων πασοκων. Ας βγει τωρα ο Μπεος να δηλωσει ξεκαθαρα οτιο τον συμφερει να χασει στο Σολουν, ας βγει τωρα ο Μπεος με στομφο να πει στο Ζαγορακη ‘‘απο δω δε θα περασει κανεις αλλος’’, ας βγει τωρα ο Κουικαρας να διαμαρτυρηθει χωρις ντροπη για τον ορισμο διαιτητη σε ματς που ΔΕΝ συμμετεχει και ΔΕΝ αφορα την ομαδα του.

Πεσατε θυμα της ιδιας της παγιδας σας και τωρα θα παρακαλατε την ΑΕΚ να παιξει το ρολο του καθαρου που δε θα παιζατε ποτε Μακεδονομαχοι απο το Πιριν και λοιπα τσιρακια του Κουικαρα. Κι ελπιζω η ΑΕΚ να μην πεσει στη λουμπα (αν μπορει να χτυπησει κιολας το ματς που υποψιαζομαι οτι δε μπορει). Δεν εχει καμια δουλεια η ΑΕΚ να υποστηριξει το συστημα των απογονων και της Α Εθνικης με τις 13 (δεκατρεις) ομαδες-πουλημενα τομαρια-τσουλακια του μεγαλου Θρυλου

:D:D:D:D

Y.Γ: Δεν είδα πάντως κανέναν από τον ΠΑΟΚ να παρακαλάει καμμιά ΑΕΚ.

Όπως έχασε κι από τον Ολυμπιακό δηλαδή.

Λοιπον φιλαρακο Davidian,απο σενα που κανεις συζητηση περι ηθικης και επιδειξη επιπεδου περιμενα να παραδεχθεις την ανωτεροτητα της ομαδας που σε νικησε τρεις φορες φετος.
Αντ’αυτου εχεις φαει το κωλοζορισμα του,αιωνα,δικαιολογημενα αλλωστε.
Η ομαδα την οποια φετος κερδισες μονο μια φορα κι αυτην με πετσινο πεναλτυ λεγεται Ολυμπιακος Βολου ,ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Το τι ειπε ο Μπεος ειναι δικια μας δουλεια. Κι επισης αν αμφισβητεις την προσελευση του κοσμου χθες σε προκαλω να το ψαξεις,στοιχεια υπαρχουν.

Εγω φιλε ειμαι χαρουμενος που η ομαδα μου βγηκε Europa League,κι ας παλευω του χρονου να σωθω.
Τουλαχιστον θα ζησω το ονειρο και δεν θα μου το στερησουν οχταγκολοι σαν κι εσενα.
Επισης αδερφε κοιτα τη δικη σου καμπουρα πρωτα που εχεις γινει ερμαιο εμπαιγμου και εκμεταλλευσης απο τυχαραπστα ανικανα λαμογια και αρπαχτικα (τυπου Αδαμιδη,αλλα και πιο παλια Ψωμιαδη,Τροχανα,Γιδοπουλο) .Πες μας γιατι ριχνουν τον Ηρακλη ενω εσενα που χρωστας σε οποιον φοραει παπουτσια σε κρατανε Α Εθνικη,πες μας γιατι ανασυρανε ενα ξεχασμενο αρθρο μονο και μονο για να σωθεις ,ενω η δικη μου η ομαδα για τον ιδιο λογο επεσε Δ Εθνικη.
Αν ειχες φιλε guts,θα ελεγες ναι ημουν κατωτερος και εχασα τρεις φορες.
Αυτο περιμενα να ακουσω,αλλα δυστυχως αλλος ενας φιλαθλος που φταιει το γαιδουρι και χτυπαει το σαμαρι!!!

Aπο τον Ολυμπιακο εχασα στα ισια. Απο τη Γαζελα θελω να χασω τρωγοντας 3 αυτογκολ.

Αγαπητε οπαδε επαρχιακης ομαδας. Δεν αναφερθηκα πουθενα αγωνιστικα, αλλωστε στα 2 ματς πρωταθληματος που με κερδισες ησουνα καταφανως καλυτερος και σου χρωστο και χαρη γιατι εγινες αφορμη να ξεκουμπιστει απο την ομαδα ο Σερβοβοζνιος λεκες.

Τα υπολοιπα που γραφεις για Ολυμπιακο Βολου και Ηρακληδες (γελαει ο κοσμος, αν ειχε καποιος συμφερον να πεσει η γρια ηταν το συστημα του Γκαγκατση και του προεδρου σου κι οχι φυσικα η ΑΕΚ) ειναι για γελια. Αν εσυ αισθανεσαι ωραια ο προεδρος του Ολυμπιακου ΒΟλου να βγαινει και να λεει στα ισια ‘‘η ομαδουλα αυτης της κομπλεξικης πολης στην οποια τυχαινει να ειμαι προεδρος, ειναι για Γ’ Εθνικη χωρις εμενα’’, ειναι δικο σου ζητημα, ο καθενας ακολουθει δικους του κωδικες αξιοπρεπειας.

Aκριβως επειδη ο καθένας έχει δικούς του κώδικες αξιοπρέπειας, αν τολμήσουμε να και μόνο να κάνουμε ένσταση εγώ του χρόνου ασχολούμαι μόνο με χάντμπολ.

Manson για ξεκινα να κανεις τα κουμαντα σου σιγα σιγα με κανενα διαρκειας στο πρωταθλημα της χειροσφαιρισης ,γτ και ο ιδιος το ξερεις οτι θα την κανετε.Επισης και στο σπορτ24 σιγουρο το χουνε >> http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pithanothtes_enstashs_ths_aek_gia_mpeo.870545.html

H AEK δεν εχει καμια δουλεια να κανει ενσταση κατα της κυριοτητας του ματς, εχει υποχρεωση ομως να απαιτησει την τιμωωρια του χοντρου και γενικα να κανει οτιδηποτε περναει απο το χερι της για να γαμησει τα πουτανακια του Μαρινακη απο το Πιριν και την Ελλαδα.

Το μονο που φοβαμαι εγω ειναι να μην ψαρωσουν οι ηλιθιοι οτι μπορουν να παρουν το ματς στα χαρτια και κατεβουν στο γηπεδο με τον παο για να τσιμπησουν κανα Χ για να βγουμε και καλα Τσαμπιονς Λιγκ. 0-3 στο 20λεπτο.

Υπάρχει και η άλλη λύση…κάνεις την ένσταση και βγάζεις μια ανακοίνωση για να ξεφτιλίσεις τον Μπέο και μετά χάνεις επίτηδες από τον βάζελο για να ξεφτιλίσεις και τα γελοία πλει-οχ! :lol:

Ρε φιλαρακο μου,φυσικα και συμφωνω οτι ο προεδρος μου ειναι για γελια.
Δεν με παρακολουθεις φαινεται,ΟΚ δεν σε κακιζω,αλλα να σου πω και το εξης,οτι εγω ημουν Ολυμπιακος Βολου και στα δυσκολα χρονια ,πριν ερθει ο Μπεος.
Δηλαδη επειδη ο προεδρος μου ειναι αυτος που ειναι εγω θα παψω να υποστηριζω την ομαδα της πολης μου.Βολιωτη με εκανε η μανα μου,Ολυμπιακο Βολου υποστηριζω,δηλαδη που ειναι το κακο??
Και να φυγει ο Μπεος και να ξανακατρακυλησω,Ολυμπιακος Βολου θα ειμαι.
ΟΚ,σε καλυψα???

Με καλυψες

«Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Supporters είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και την ίδια ανιδιοτελή αγάπη για την ΑΕΚ. Μια ομάδα ενεργών φίλαθλων που, ανεξαρτήτως διοικήσεων, μετόχων και αγωνιστικών αποτελεσμάτων, στηρίζει σταθερά την Ένωση.

Έτσι θα κάνουμε και τώρα.

Μέχρι σήμερα ήμασταν λίγοι και ο ρόλος μας επικουρικός. Οι καιροί και τα αμετάκλητα δεδομένα επέβαλαν να κινηθούμε αλλιώς, να ενεργοποιηθούμε όλοι μαζί και σαν ομάδα να αναλάβουμε άλλο ρόλο. Με την ίδρυση της Supporters Club Α.Ε., ήρθε η ώρα να γίνουμε πολλοί και να αποκτήσουμε θεσμικό και λειτουργικό ρόλο ώστε να ορίζουμε εμείς το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας. Ως μέτοχοι της Supporters Club A.E. έχουμε ήδη 20% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχουμε δυνατή φωνή στα δρώμενα της ομάδας μας, πρέπει όμως να γίνουμε πιο ισχυροί, ώστε να ορίζουμε εμείς την τύχη της ΑΕΚ .

Ξέρουμε ότι για όλους εμάς τους ΑΕΚτζήδες η ομάδα μας είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, κοιτώντας μόνο μπροστά, σχεδιάσαμε και προτείνουμε μια εφικτή και βιώσιμη λύση για να μετατρέψουμε το πρόβλημα σε ευκαιρία, το αδιέξοδο και τις αρνήσεις σε προτάσεις και λύσεις.

Ελάτε να μεγαλώσουμε τους Supporters, ελάτε να γίνετε υποστηρικτές μαζί μας. Να συμμετέχετε και να έχετε λόγο.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας αρκεί να συμμετέχουμε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας και να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα, σωστό σχεδιασμό και απόλυτη διαφάνεια. Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 24 Μαΐου,13:00, στο ξενοδοχείο «Stratos Vasilikos», Mιχαλακοπούλου 114, Αθήνα, Τηλ: 210 77 06 611, στην επίσημη παρουσίαση της πρότασής μας, με την πεποίθηση ότι θα αγκαλιάσετε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια. ώστε να κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας την ΑΕΚ όπως της αξίζει.

Όσοι δε μπορέσουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση, από την Τρίτη 24 Μαΐου θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.aeksupporters.gr, μας αναλυτική ενημέρωση και λεπτομέρειες για το πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει ενεργά στο μέλλον της ΑΕΚ.

Σας περιμένουμε,

Supporters Club A.E.»

καλά κουράγια :stuck_out_tongue:

[B]Τα έγραψαν όλα και… ένσταση![/B]
Ολα δείχνουν πως η ΑΕΚ προχωράει στην κατάθεση ένστασης για το ματς του Βόλου καθώς οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα τη διαβεβαίωσαν πως έχουν γράψει τα πάντα!

Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι σίγουροι ότι υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να δικαιωθούν σε περίπτωση που καταθέσουν ένσταση και οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως δίνουν την απάντηση στο αν η Ένωση θα το τραβήξει ή όχι το θέμα.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι οι παρατηρητές θα γράψουν αναλυτικά τα πάντα για τις κινήσεις του Μπέου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τις βόλτες του στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς και στην ΑΕΚ περιμένουν να πάρουν εντός της Δευτέρας τα αντίγραφα αυτών των εκθέσεων -όπως και τη αστυνομίας που θα επιβεβαιώνει ότι ο Μπέος ήταν στα αποδυτήρια- για να τα υποβάλουν στον φάκελο τους και παράλληλα να εξηγήσουν αναλυτικά, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, το γιατί θα προχωρήσουν στην υποβολή ένστασης. Ενσταση που θα κατατεθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας ή πρωί Τρίτης.

Οπως λένε, μάλιστα, δεν είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι δεν έχει γράψει τίποτα ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά γιατί το θέμα με τον τιμωρημένο Μπέο εμπίπτει στην αρμοδιότητα των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας και όχι του Κωνσταντινέα.

παρακαλείτε ο [B]manson21[/B] να έρθει να πάρει το διαρκείας του για την ομάδα χάντμπολ της αεκ, της περιόδου 11/12…είμαστε ανοιχτά καθημερινές απο το τις 8 το πρωι, εως τις 9 το βράδυ, και τα σαββατα έως τις 4 το απόγευμα…ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας…

*πλάκα, πλάκα, θα το πάρει το ματς στα χαρτιά η αεκ.!!
**παντως ένσταση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ταυτόχρονα πρέπει να ειναι κάποιου είδους πρωτιά…και δεν το λέω ειρωνικά