Αεκαρα

6 Likes

H Μπερ Σεβα θελει 4 μυρια για Κάνγκουα, η ΑΕΚ δινει 3.5 + 0.5 μπονους, και θα τα … χαλάσουν ;

κατι δεν πιανω στη φαση

σημαντικός παίκτης για αυτούς, και παίζουν την πρόκριση στην Ευρώπη σήμερα και την άλλη εβδομάδα. εκεί κολλάει, όχι στο οικονομικό.

ας τον κρατήσουν, να τον πάρουμε 3 μύρια σε 10 μέρες. θα χάσει τα play offs αλλά δεν πειράζει.

1 Like

Δεν ειναι το προβλημα τα λεφτα αλλα οτι θελουν να παιξει σημερα. Αν παιξει σημερα δεν μπορει να παιξει στα δικα μας πλεη οφ. Αυτος θελει πολυ να ρθει και πιεζει. Ολοι τα χουν βρει σε ολα, αλλα χαλαει εκει η μεταγραφη.
Οι δικοι μας λενε οτι και να παιξει μπορει να τον παρουμε ουτως η αλλως αλλα αργοτερα και οτι τωρα θα πανε για καποιον παρομοιο και ετοιμο ο οποιος θα δουλεψει με την ομαδα για τα πλεη οφ του τσου λου. Ελπιζω να μην χαλασει η μεταγραφη γιατι τον τσεκαρω που και που 2 χρονια τωρα και ειναι πολυ καλη περιπτωση.

2 Likes

Τι να χρεώσουμε τον ΠΑΟ που χρησιμοποιεί τον ριμπαλτα, τσάμπα ;

Μάλλον κάπως ανάποδα έγινε

έκανα το λάθος και άνοιξα το λινκ. σταμάτησα να διαβάζω στο “Ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου”.:joy: :joy:

δεν ξέρω πως έγινε και τι, αλλά η λέξη “ρεπορτάζ” και το όνομα του Μίχου δεν πάνε μαζί.

1 Like

Αλήθεια; Εγώ τον θεωρω τον κορυφαίο στα μεταγραφικά. Δεν τον έχω πιάσει ποτέ να πέφτει έξω. Ίσως δεν είναι ο πρώτος που τα βγάζει, αλλά είναι πάντα σωστός. Και είναι και γαύρος νομίζω αν δεν κάνω λάθος.

Αυτό που στην Ελλάδα ΑΦΟΥ ανακοινωθούν οι μετεγγραφές, όλοι τρέχουν να προλάβουν να πουν ότι τα λέγανε είναι φοβερό.

Είχε συμφωνήσει ο κοτσωλης από Μάιο , αλλά το μάθαμε σήμερα. Τι να πω, μπορεί να είναι κ έτσι. Το γράφει όμως το σπορτσκυλο και αφού δεν το παρατήρησα , τώρα πρέπει να πλύνω το κινητό .

Είδαμε και για τον Μπρινιόλι που στο λέγαμε από πριν :stuck_out_tongue:

1 Like

πότε έπεσε μέσα είναι το ερώτημα;
μιλάμε για κλόουν (όπως και οι περισσότερο “ρεπορτερς” των ομάδων)

πάντως τελικά το διάβασα το άρθρο, γιατί με έφαγε η περιέργεια.
Αυτά που λέει μου μοιάζουν φουλ παράλογα. Ο Παναθηναϊκός είχε:

1. Τον Κάνγκουα κλεισμένο με 2 μύρια λιγότερα από τώρα. Και ο Μίχος ο ατσίδας δεν το ήξερε…
  2. Πήγε να ψάξει τελικά τον Γιένσεν επειδή τον ζήτησε ο Νίστρουπ, που εντελώς διαφορετικός τύπος παίκτη.
  3. Δεν βγήκε ο Γιένσεν και τελικά 2 μήνες μετά που τον είχε κλεισμένο τον Κάνγκουα, τον έκλεισε με παραπάνω χρήματα, και εκεί που πήγαινε για ψηλό 6-8άρι, πήρε κοντό 8-10αρι που παίζει και πιο πλάγια… Τρομερός σχεδιασμός Κοτσόλη

Δεν με νοιάζει αν “αντιγράφει” η ο Ριμπάλτα ή ο Κοτσώλης, όλα αυτά είναι μπαρούφες.

1 Like

ε καλά επειδή γίνεται κάποιες φορές δε σημαίνει ότι γίνεται πάντα.

Και μέσα σε όλα αυτά τα γραφικά να σημειώσουμε πως ο Τσακίρης έλεγε προ.ημερων ότι ο παίκτης είχε μιλήσει με ΑΕΚ πέρσι, την εποχή που ήταν ο Μορον πρώτος στόχος , που χάθηκε και τελικά ήρθε ο Μαριν, γιατί ο.καγκουα δεν ήθελε να φύγει.

Ο κοτσωλης δλδ είπε για κλεισμένο παίκτη "άσε να εμπλακεί η ΑΕΚ, να ρισκάρουμε να τον χάσουμε και σίγουρα να ανέβει η τιμή " και ΑΦΟΥ αποσύρθηκε η ΑΕΚ, πήγε Καβάλα στον άλογο και έκλεισε τον κλεισμένο παίκτη με περισσότερα λεφτά …

Τι να πω

1 Like

Παιδια δεν ειμαστε στο 1980 που η ομαδα εστελνε Κατασκοπο και εβρισκε παικτες. Τα γραφεια μανατζερ προτεινουν τους παικτες σε ολες τις ομαδες, επισης ζουμε στην εποχη του ιντερνετ, σιγα τις τρομερες ανακαλυψεις που θα τρεχουμε να βρουμε ποιος τις πρωτοβρηκε κιολας.

5 Likes

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ
:rofl: :rofl:

2 Likes

Κοίτα, κανείς μας δεν είναι μπροστά να ξέρει. Εγώ λέω απλά πως ό,τι έχω διαβάσει στα μεταγραφικά από Μίχο, πέφτει μέσα. Έχει προφανώς καλές επαφές με ατζέντηδες, με την “πιάτσα”. Και δεν είναι ρεπόρτερ ομάδας, από όσο ξέρω. Ανεξάρτητος είναι (δε λέω αντικειμενικός ε). Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε και στοιχεία περί του αντιθέτου, οπότε ούτε η υπόθεση ότι “πρώτος ο Ριμπάλτα” έχει παραπάνω βάρος.

Όσο για το αν είναι λογικό ή όχι, δεν ξέρω, εμένα πολύ λογικό μου φαίνεται. Είχε έναν παίκτη ο Κοτσωλης που τον έψηνε από το Μάιο (όπως όλες οι μεταγραφές μας μέχρι τώρα, πέραν του αριστερού μπακ). Ο Δανός προπονητής ήθελε δικό του παίκτη που δεν έκατσε τελικά. Μπήκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι και ανεβηκε η τιμή με τα παιχνίδια του ατζέντη. Πλήρωσε τελικά παραπάνω ο Παναθηναϊκός για να τον πάρει. Τι πιο σύνηθες να συμβεί;

ΥΓ. Εν τω μεταξύ σιγά τον παίκτη που το συζητάμε και τόσο. Πιστεύω στη θέση του Τσέριν έρχεται, όχι για βασικό 8άρι, αλλά τέλος πάντων

δε μπαίνω σε διαδικασία ποιος ήταν πρώτος. δε με ενδιαφέρει κιόλας. ίσα ίσα που θεωρώ θα ήταν καλή προσθήκη για την ΑΕΚ ο Κάνγκουα για το rotation.

Αυτό που αμφισβητώ είναι ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε παίκτη με Χ χαρακτηριστικά (δε λέω με συγκεκριμένο όνομα, αλλά χαρακτηρστικά) και ο Κοτσόλης πήρε κάποιον που έχει Ψ χαρακτηριστικά, και ο Νίστρουπ έκανε 2 μήνες να δει αν του κάνει ή όχι, ενώ και καλά ήταν κλεισμένος.

Ε δεν κολλάει ρε παιδιά η ιστορία, και αν κολλάει η ιστορία, δεν κολλάει ο σχεδιασμός του Κοτσόλη.

1 Like

Ξαναλέω, πιστεύω έρχεται στη θέση του Τσέριν. Επίσης όταν τον έψηνε ο Κοτσόλης δεν υπήρχε προπονητής. Τέλος αν δεις τους παίκτες που έχουν συζητηθεί για το 8 μας είναι ένα εύρος χαρακτηριστικών, δεν είναι ένα πράγμα μόνο. Άλλοι πιο 6-8 άλλοι πιο 8-10. Δεν είναι δα και άλλη θέση. Σε κάθε περίπτωση, είναι όντως γελοίο να λέμε πρώτος και δεύτερος. Τα email των ατζέντηδων μαζικά φεύγουν για όλες τις ομάδες. Σίγουρα και στον Ολυμπιακό θα έιχε προταθεί που επίσης ψάχνει σε αυτή τη θέση. Αν μη τι άλλο, της ΑΕΚ η ανάγκη προέκυψε πιο πρόσφατα από όλους οπότε λογικό να είναι και η τελευταία που έλαβε προσφορές για τη θέση αυτή.

Για τον Ντεσερς που ειχε χαθει και πηγε στον ΠΑΟ,δεν κλαψαμε κιολας,ενας μετριος παικτης.Εχει αρχισει μιρλα γιατι ο ΠΑΟ ανακοινωνει παικτες συνεχως,ενω η ΑΕΚ εχασε τον πινεδα και ειναι στην αναμονη να βρει παικτες,αν ειναι να αργησουν και να ειναι αξιολογοι ας αργησουν λιγο περισσοτερο.

Οπως ειπωθηκε πανω κατω οι ιδιοι παικτες προτεινονται στις ελληνικες ομαδες απο τα γραφεια μανατζερ.

1 Like

Αν ειναι μετριος, καλος η κακος δεν εχω ιδεα, δεν τον ειδαμε και να παιζει ποτε :unamused: