Πολιτικές εξελίξεις

ΑΖΝΤΑΦ, ΑΖΝΤΑΦ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Ν’ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Isis, δικός σου από δω και μπρος.

τα αλλα που ειπα ομως δε τα σχολιασες…κλασικη δικαιολογια το περι υπομονης για καποιον που δεν εχει τι να πει περαιτερω…

Τι να σου πω ρε αστραπόγιαννε;
Είσαι άνθρωπος με μηδενική κρίση, ποστάρεις σαν ξερόλας ένα σωρό βλακείες που σ’ εκθέτουν και δεν παίρνεις χαμπάρι, παραδέχτηκες ότι γουστάρεις πολιτικάντηδες οι οποίοι απλώς λαϊκίζουν και λένε βλακείες και χρειάζονται στην πολιτική ζωή. Οι γονείς σου είναι πασόκοι και δεν μας το λες. Τίποτα άλλο;

μας μιλαει και ενας προφανως κομμουνισταρος…χαχα αγωνιστης κιολας!!!ασε ρε φιλε!!καταρχην την οικογενεια μου να μην την πιανεις στο στομα σου…δεν ειναι για το στομα σου.αν σε ενοχλει να λεει την γνωμη του καποιος μην την ακους

Έγινε ένα μπέρδεμα στο μσν καθώς τα ποστς σου μου προκαλούν τρομερή σύγχυση παρόλα αυτά κατέληξα στ’ ότι αν με ξαναπείς κομμουνιστή θα σου βάλω όλα τα βιβλία java του Therion στο σουφρί. Όχι εντάξει δεν είμαι τόσο ΑΚΡΑΙΟΣ τύπος και δεν θίγομαι με χαρακτηρισμούς ειδικά όταν προέρχονται από κάτι γνωστικούς σαν εσένα. Αυτή τη στιγμή έχω πιάσει το μπουτάκι της θείας σου με τα δόντια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σβήνετε ποστς ενώ δεν έχουν ίχνος προσβλητικού περιεχομένου και επίθεσης στον χρήστη. Παρακαλώ πολύ αν οι moderators είναι μεροληπτικοί να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους γιατί κάνουν κακό στο φόρουμ.

To target group για το οποίο μίλησα, αποτελείται από πολίτες. Όχι πολιτικούς. Και ο ΒΑΝ σου λέει πως ουσιαστικά σε αυτό το σύνολο πολιτών παραδέχεσαι πως ανήκεις. Διάβαζε πλιζ και 2η φορά τα ποστς, γιατί μετά ποστάρεις πράγματα που δημιουργούν παράδοξα, όπως αυτό που σου τόνισε ο ΒΑΝ.

Προς τους δύο που έγραψαν το διάλογο που διέγραψα: Ο διάλογος σας διεγράφη και να κοπεί άμεσα με το καλό ο τσαμπουκάς και οι προσβολές, γιατί έχω πολύ δουλειά και δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τις μαλακίες σας. Ευχαριστώ

και του ειπα οτι απλα σχολιασα το παγκαλο σαν πολιτικο!!!τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Προς αυτους που θεωρουν τον Παγκαλο καλο πολιτικο…Ξαναδιαβαστε τη συνεντευξη…Και δειτε την γενικοτερη παρουσια του…Απο που προκυπτει ο χαρακτηρισμος?Ο ιδιος μας λεει οτι ειναι καλος πολιτικος αφου τον ψηφιζει ο κοσμος…Παραβλεπει(το προβλημα βεβαια ειναι οτι το παραβλεπετε και σεις) το γεγονος οτι συνεχεια βρισκεται ΜΜΕ και συνεχεια προκαλει και ετσι ειναι συνεχεια στο προσκηνιο…Εκτος αυτου παντα μα παντα αυτα που λεει δεν τα στηριζει με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αλλα με παραδειγματα…Τοτε που μιλησα με τους αναρχικους,τοτε που εγινε αυτο(εφαγα σουβλακι με επιασε κοψιμο—>μην τρωτε σουβλακια)κλπ…Σαν να μιλαμε παρεα για ενα θεμα που το ξεορυμε απεξω απεξω…Αυτος ειναι καλος πολιτικος?Σορυ που το λεω αλλα ο Καρατζαφερης ειναι λαικιστης πολυ υψηλοτερου επιπεδου απο τν Παγκαλο…

Όταν συγκρίνεις πάντως δύο κορυφές των Ιμαλαΐων είναι δύσκολο να βγάλεις αποτέλεσμα! :stuck_out_tongue:

Μια που ανέφερες το άλλο το μπουμπούκι, έχει πολλή πλάκα η άνεση με την οποία ο Πάγκαλος παραδέχεται ότι εκτιμά πολύ σαν πολιτική προσωπικότητα τον Καρατζαφέρη… κάτι ψελλίζει βέβαια και ότι “αν έβγαινε στην κυβέρνηση θα έκανε αλλαγές σε συντηρητική και αυταρχική κατεύθυνση”, αλλά στην ουσία παραδέχτηκε αυτό που ο κόσμος θα πρεπε να έχει καταλάβει από καιρό: Οτι ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ είναι πλέον αδερφάκια δίδυμα. Ειδικά ο Πάγκαλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ π.χ., αλλά και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ (απλά με πιο “λάιτ” τρόπους) ταυτίζεται σε θέσεις, πολιτικό περιεχόμενο, πολλές φορές ακόμα και σε φρασεολογία με την “επάρατο Δεξιά”. Οι δισταγμοί άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ όταν κάποιοι αφελείς τους καλούν “να διαχωρίσουν τη θέση του επίσημου ΠΑΣΟΚ από τις απόψεις Πάγκαλου”, τα λένε όλα.

Και αυτός ο άνθρωπος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει για τη “συνεργασία Δεξιάς και κομμουνισμού”! :lol:

Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι… Ακολουθεί γραμμή και λέει αυτά που έχει οριστεί να λέει κάθε φορά. Και έχουν αυτόν, επειδή διαθέτει την ικανότητα να τα “λέει χύμα”. Κατά τ’άλλα είναι ένας ασόβαρος, γλοιώδης και εθνοπροδοτικός -υπό πολλές έννοιες- πολιτικός.

Μύλος. Η χώρα διαλύεται και τα παιδία παίζει. Το κάθε κόμμα προσπαθεί να κερδίσει ό,τι μπορεί πάνω στην αναμπουμπούλα. Ο πάγκαλος απλά παίζει πιο έντονα το παιχνίδι . Ή εγώ είμαι απαισιόδοξος ή δεν υπάρχει ελπίδα για τη χώρα :stuck_out_tongue: . Βλέπω στον ύπνο μου τον Σημίτη να επιστρέφει πάνω στο άλογο και τον Πάγκαλο υπουργό. ΜΠΡΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ο Σημίτης ούτε ποδήλατο δεν μπορεί να οδηγήσει (θυμάσαι σε μια ευρωπαϊκή σύνοδο που ήταν από τους λίγους που αρνήθηκε διακριτικά να πάει με ποδήλατο; 8) ), άλογο θα καβαλήσει;;; :stuck_out_tongue:

Και για να μην ξεχνιομαστε αυριο στις 6μιση- Προπυλαια εχει πορεια αλληλεγγυης στην Κ.Κουνεβα

σωστα μιλας!!
εμενα μια η αλλη μου προκαλει γελιο οταν βγαινει καθε λιγο στην τηλεοραση και με κατι που λεει να τα κανει ολα μπουρδελο:lol:…ειναι κλασικη κινηση για να “δειχτει”…

Επειδή 2 μέρες ασχολούμαστε με την πάρτυ του, πάμε και σ’ ένα μίνι αφιέρωμα

«Δεν υπάρχει ένα όριο ξεφτίλας κάτω από το οποίο ένας δημόσιος άντρας δεν μπορεί να κατέβει;».
(Θ. Πάγκαλος, 14/11/2004
Το γνώθι σ’ αυτόν…

«Είμαι παλαιός πολιτικός, ξεπερασμένος, από ό,τι η σημερινή αριβίστικη τσογλαναρία του στελεχιακού δυναμικού των κομμάτων» («ΝΕΑ», 2/5/2006).
Ξανά αυτοκριτικός, όταν τον είχαν ρωτήσει για συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελαν να κατέβουν για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης.

«Επρεπε το κράτος να πει στους δημάρχους: “Εχετε δυο μήνες για να αποφασίσετε για νέες χωματερές. Δεν αποφασίζετε! Νομοθετώ και κατεβάζω τα ΜΑΤ, τα τανκς, το στρατό, τι χρειάζεται, και ανοίγω νέα χωματερή”. Ετσι λειτουργούν τα κράτη»!
(Θ. Πάγκαλος, ρ/σ ΣΚΑΪ, 12/3/2003).

Ο δημοκράτης Πάγκαλος…

«Τι κατάντια είναι αυτή, να έχουμε αυτό το περίεργο πρόσωπο για πρωθυπουργό, που έχει αυτά τα περίεργα πρόσωπα για συνεργάτες (…). Ο κ. Καραμανλής είναι παχύδερμο (…)».
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα :lol:

«Και πράγματι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν κάνουν ποτέ αυτά που λένε. Ποτέ»!(Θ. Πάγκαλος, ρ/σ CITY, 15/5/2009)
Ειλικρινέστατος Πάγκαλος.

«Ο κομμουνισμός μάς τέλειωσε. Ξόφλησε. Γεμίσαμε πουτάνες και υπηρέτριες».
(Προεκλογική περιοδεία Πάγκαλου, δηλώσεις σε ΚΑΠΗ του υπολοίπου Αττικής, 4/2/2004)

O Πάγκαλος σε εκτίμηση για τους μετανάστες από την πρώην ΕΣΣΔ.

«Γιατί εκλεπτυσμένος; Είμαι κανονικός αντικομμουνιστής…».
(Θεόδωρος Πάγκαλος, «Αυριανή», 1/1/89).

Ο Πάγκαλος για μια ακόμα μια φορά ειλικρινέστατος, για το στρατηγικό συκοφαντικό του ρόλο.

Να συμπληρώσω ότι ο Παν-κάλος (!) είναι αυτός που κατάφερε να χάσει τη δημαρχία από τον καγκελάριο ή αλλιώς κύριο Τίποτα (όπως τον είχε αποκαλέσει). Το αστείο είναι ότι είχε δίκιο!!! (Για τον Αβραμόπουλο πάντα).

Η ουσία είναι ότι κουβαλάει την αλαζονεία της εξουσίας.
Και μένα δε μου αρέσει ούτε η αλαζονεία ούτε η εξουσία…

Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο της Λάρισας!

Με ενορχηστρωμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού οι ηγεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του ΥΠΕΞ προσπάθησαν να αποκρύψουν την ανάθεση της διοίκησης του νέου νατοϊκού στρατηγείου της Λάρισας (όπου εδρεύει και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας) σε τούρκο ανώτατο αξιωματικό.

Βάσει της νέας δομής του ΝΑΤΟ το στρατηγείο της Λάρισας (μέχρι πρότινος CΑΟC-7) «συγχωνεύεται» με το αντίστοιχο του Εσκί Σεχίρ (CΑΟC-6), και μετονομάζεται σε CΑΟC-4, ενώ τη διοίκηση θα ασκούν εκ περιτροπής τούρκος και έλληνας αξιωματικός. Τομέας ευθύνης του θα είναι ο εναέριος χώρος της Τουρκίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Οπως όμως επισημαίνουν πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας η εξέλιξη δημιουργεί περιπλοκές, επειδή καθίσταται δυνατή η διευκόλυνση πτήσεων τουρκικών μαχητικών σε τμήματα του ελληνικού εναέριου χώρου.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=268856&ct=32&dt=20/05/2009

Ε που ειναι το περιεργο?? Αυτα τα εχει η συμμαχια νομιζω… Συμμαχοι δεν ειμαστε με τους Τουρκους???:-k