Πολιτικές εξελίξεις

εγω ειμαι καθετα αντιθετος στην απαγορευση της δημοσιευσης τετοιων αρθρων, αλλα με παραξενευει το γεγονος πως ζητανε απο αυτους τους ανθρωπους να γραψουν σε μια εφημεριδα πανελλαδικης κυκλοφοριας…

Ρε Καραμανλή άκουσε τον, ρε γαμώτη!
Βγάλε μας στην παρανομία, please!!

Χαίρομαι πραγματικά πολύ που συμφωνούμε σ αυτό.

Χαχαχαχα! Τι λες ρε! Και με ποιον θα σχηματίσει κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές? :stuck_out_tongue:

Και επί του κειμένου. Αν το διαβάσει κανείς λίγο πιο προσεχτικά θα διαπιστώσει ότι ο εν λόγω κύριος δεν θίγει τις αριστερές πεποιθήσεις/ιδεολογίες, αλλά τα υπάρχοντα κόμματα.
Και (για μένα τουλάχιστον) αν αναλογιστούμε το σύγχρονο πολιτικό σκηνικό, δεν έχει άδικο σ αυτά που λέει.
Χωρίς να υποστηρίζω όμως ότι πρέπει να κριθούν αντισυνταγματικά τα αριστερά κόμματα.

Θα έχει αυτοδυναμία ρε αγαπούλη!

Το πιστεύεις αυτό? Εγώ όχι.

Αν είναι εκτός νόμου το 20% των ψήφων ναι.
Μαθηματικά.

Εμφανώς!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δόθηκε τόση σημασία στο άρθρο ενός τύπου, που το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί ο ίδιος αλλά και να ανεβάσει την συσπείρωση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική εξέλιξη θα ήταν εάν κατέβαινε κάποια σχετική νομοθεσία στη βουλή ή εάν υπήρχε πολιτική κουβέντα επ’ αυτού. Ο Γιανναράς ποιος είναι και τι κάνει στη ζωή του??

Μα οτι εχει σχεση με εκτεθειμενους, ΚΚΕ, Αλεξ Τσιπρα, Eurovision κτλ πουλαει αρκετα :slight_smile:

Οι υπογγραφές ζητούν από την εφημερίδα να διαχωρίσει τη θέση της. Αρχικά, δεν ήθελα να υπογράψω γιατί ξέρω ότι ότι και να γράψει μία εφημερίδα σαν την Καθημερινή, θέση υπέρ μου και των ομοϊδεατών μου δεν πρόκειται να πάρει ποτέ. Αλλά τελικά υπέγραψα, θέλοντας να δείξω ότι υπάρχει κόσμος που δεν αποδέχεται έτσι την προπαγάνδα τους κατά των αντιφρονούντων.

Μα, αυτά που γράφει αυτός, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αφορμές για απαγόρευση γενικών συνελεύσεων σε σχολές, κατάργηση ασύλου, πορειών κλπ.
Ο Γιανναράς είναι καθηγητής Θεολογίας νομίζω και αγαπημένο πρόσωπο καρατζαφερικών “ελληνοχριστιανών”.
Επίσης, έχω την εντύπωση ότι έχει δηλώσει πως “η Ελλάδα πληρώνει το γεγονός ότι είναι η μόνη βαλκανική χώρα που δεν προέβη σε εθνοκαθάρσεις”…

Μήπως ήταν γράμμα προς την εφημερίδα? Γιατί τότε η εφημερίδα όφειλε να το δημοσιεύσει και δεν υποχρεούται να τα σχολιάζει. Για την ακρίβεια πολύ σπάνια τα σχολιάζουν τα γράμματα…

Όχι, ο Γιανναράς είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα.

Γιατι ο,τι βλεπουμε στα ιδιωτικα ειναι καθορισμενο…γιατι πως τυχαινει ολα τα ΜΜΕ να ασχολουνται συγχρονως με τα ιδια θεματα…γιατι πολλα απο αυτα που συμβαινουν σε αυτη τη χωρα πρεπει να μενουν στην αφανεια…γιατι πολυ απλα απαγορευει να αγγιζουμε καποιους τομεις της πολιτικης ζωης (στη προκειμενη περιπτωση τη δικαστικη εξουσια)…

http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

Αλλα κοιτα να δεις που υπαρχει και το ΒΒC και ο Malcolm Brabant και μαθαινουμε απο τριτους τι γινεται σε αυτη τη χωρα…εχει λιγους μηνες η ιστορια αλλα μολις χθες την εμαθα…

εντιτ : Το βιντεο μιλα για μια δικαστικο η οποια αποταχθηκε απο το διακστικο σωμα γιατι ερευνουσε περιπτωσεις διαφθορας στη βορεια ελλαδα… οπως για παραδειγμα την υπαρξη πορνειου υπο τη βιτρινα συλλογου γυναικων εντος δικαστικων χωρων.

εγω απορω πως δεν εφαγε ξυλο ο καμεραμαν…:-k :-k …θα μου πεις,δεν “αγγιζεις” το BBC,αλλα τοση ανεση μπροστα στη καμερα απ’τους “σωματοφυλακες”,μου κανει εντυπωση :-k

Νέο συμβολικό χτύπημα με πρόθεση να στηλιτεύσουν την ακρίβεια στην αγορά κατάφεραν τη Δευτέρα αντιεξουσιαστές, που αυτοαποκαλούνται «Πρωτοβουλία αναρχικών για την ελεύθερη διακίνηση αγαθών», με στόχο τη φορά αυτή το Super Market Μαρινόπουλος στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Ομάδα 20 περίπου αναρχικών, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο Super Market επί της οδού Ευδόξου, στο Νέο Κόσμο, και γέμισαν καλάθια με τρόφιμα και απορρυπαντικά.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε παρακείμενη λαϊκή αγορά, όπου και μοίρασαν τα προϊόντα σε καταναλωτές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήθος που εκείνη τη στιγμή ψώνιζε από τη λαϊκή αγορά του Νέου Κόσμου επιδοκίμασε τους νεαρούς αντιεξουσιαστές.

Μαζί με τα αγαθά που αποσπάστηκαν από το Super Market μοιράστηκαν και φυλλάδια στα οποία η ομάδα των αναρχικών εξηγούσε τους λόγους αυτής της κίνησης.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Καθημερινά βιώνουμε έντονα τις συνέπειες της αυξανόμενης ανόδου των τιμών που προωθεί το κεφάλαιο στην κοινωνία, τη στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν στα ίδια πενιχρά επίπεδα, οδηγώντας μας κάτω από τα όρια της επιβίωσης. Παράλληλα οι κάθε λογής υπεύθυνοι και ειδικοί, ωρύονται για τη συνεχόμενη άνοδο των τιμών με προτάσεις τύπου “μποϊκοτάζ” που οδηγούν την ψευδαίσθηση μιας ισχυρής αντίδρασης- απάντησης στο πρόβλημα».

Και δικαιολογούν την πράξη τους με τα εξής επιχειρήματα: «Επιλέγουμε να αντιδράσουμε αφαιρώντας προϊόντα πρώτης ανάγκης από ράφια μεγάλων αλυσίδων super market και διανέμοντας τα ελεύθερα σε αυτούς που τους ανήκουν. Δεν θεωρούμε την πράξη μας κλοπή, γιατί τα προϊόντα αυτά αποτελούν καρπό κάθε δική μας εκμεταλλευόμενης εργασίας και ανήκουν σε όλους μας».

«Η κίνησή μας αυτή δεν έχει αλτρουιστικό χαρακτήρα, αντΆ αυτού αποτελεί ένα συμβολισμό με σκοπό την προτροπή του κοινωνικού συνόλου στην αβίαστη, ελεύθερη διακίνηση και χρήση των αγαθών και τη νοητή διαγραφή των ταμείων ξεπερνώντας τα νόμιμα όρια. Για την εξάπλωση της αμφισβήτησης του κράτους και του κεφαλαίου» σημειώνεται επίσης.

Πρόκειται για το τέταρτο συνολικά «χτύπημα» της εν λόγω ομάδας αναρχικών. Είχε προηγηθεί το super market Σκλαβενίτης στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων στα Εξάρχεια το Σάββατο (31/5) και ακολούθησαν το super market DIA, στη διασταύρωση Κολοφώνος και Αχαρνών, και στο super market Βερόπουλος, στη διασταύρωση Περγάμου και Ρεμούνδου στις 14 Ιουνίου.

:bow2: :bow2: :bow2: :bow: :respect: :respect:

Πάω στοίχημα πως εάν εξαπλωθεί και άλλο αυτού του τύπου η κίνηση( κλέβω και μοιράζω αγαθά από σούπερ μάρκετ) , τότε θα 'οργανωθεί" και ένα επεισόδιο το οποίο η τηλεόραση θα περιγράψει κάπως έτσι…“αναρχικοί ενώ έκλεβαν σούπερ μάρκετ, συνεπλάκησαν με ήρωα αστό ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. …και θα συνεχίζει κάπως έτσι …Η κοινωνία είναι πλέον πολύ προβληματισμένη . Η κυρία μαρία μας λέει πως φοβάται πλέον να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ. Ο κύριος αντώνης βιοπαλαιστής, δηλώνει στην κάμερα πως δεν μπορεί πλέον να δουλέψει στο σούπερ μάρκετ και πως τα παιδιά του δεν έχουν να φάνε”

εγω παλι νομιζω οτι ατομα που κανουν τετοιες κινησεις,ειναι καθαρα συνειδητοποιημενα(ναι,υπαρχουν και τετοια ατομα)και οχι οι γνωστοι-αγνωστοι τραμπουκοι που αυτοαποκαλουνται αναρχικοι και την εχουν δει terminators :roll: :roll:

Μα δεν διαφωνώ μαζί σου. ϊσα ίσα που λέω ότι θα “στηθεί” κάποιο σκηνικό για να υποβαθμίσει την όλη αυτή δράση , εάν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και αποδοχή.

Αν ήθελε το κράτος τους μπαγλάρωνε ά ν ε τ α σε 5 λεπτά αλλά δεν θέλει…:stuck_out_tongue:

Τετοιες πραξεις ειναι συμβολικες περισσοτερο αλλα οταν κανεις δεν καταλαβαινει, τοτε θα ξαναγινει και θα παψει να ειναι συμβολικο. Αν ενοχλουν αυτοι την κοινωνια, θα εκραγω, το πιθανοτερο.

[SPOILER]Και κατι που ταιριαζει (μπορει να το χω ξαναποσταρει):

[SPOILER]Ληστέψανε την τράπεζα
και τι με νοιάζει εμένα
δεν είμαι με κανέναν.
Σου λέω καλά της κάνανε
γιατί μας προκαλούσε…
γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

Περαστικοί, αδιάφορα,
εκάτσαν κι εκοιτούσαν.
Του διευθυντή της οι κοιλιές,
κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

Κάποιος πανικοβλήθηκε
μπας κι ήτανε ο γυιός του
κι ο ιδρωμένος λογιστής,
μπας κι ήταν ανεψιός του
κι όσο για τον ταμία
που πήγε ν’ αμυνθεί,
όταν αναρωτήθηκε για ποιόν και το γιατί,
“στα τέτοια μου” ψυθίρησε
και γέμισε τις τσάντες.

“Αντε και καλή τύχη μάγκες!”
Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,
να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία,
και τώρα η χήρα του με δυο ορφανά,
με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά
και μια γνωστή αιτία…

Ψωρο-κορώνα-γράμματα
στο τζόγο της ζωής
“Επάγγελμα;” “Ποιό επάγγελμα;”
“Τί επάγγελμα;” “Ληστής”

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες
Αντε… και καλή τύχη μάγκες. [/SPOILER][/SPOILER]