Καλυτερη ελληνικη ροκ φωνη

Aγγελακας, γιατι δεν εχει τοσο σημασια η φωνη, οσο οι στιχοι που τραγουδαει και οσο ο τροπος που τους τραγουδαει … :slight_smile:

Ο φροντμαν απο δυτικες συνοικιες εχει καλη φωνη,δλδ μαρεσει η φωνη του.

Ο Πανούσης έχει το καλύτερο μέταλο στην φωνή του αλλά ο Αγγελάκας μου δημιουργεί πιο δυνατά συναισθήματα με τον τρόπο που τραγουδάει.

Τζίμης Πανούσης:!:

Γαμώ είναι δύσκολο αυτό. Μ’ αρέσουν όλοι, δεν μπορώ να διαλέξω…

Τέσπα, θα πω Αγγελάκα…

Listening to: School Of Rock - It’s A Long Way To The Top
via FoxyTunes

Νικολας Ασιμος! :smiley: Τελος!

Και ο Πουλικακος εχει δικαιωματικα θεση στο poll.

Δωστε βαση στα παρακατω

Ήμουν αναμεσα σε Σιδηροπουλο, Αγγελακα και Πανουση, ψηφισα Πανουση

Παυλίδης οριακά από τους παραπάνω αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι αλλού…

Σείριος Σαββαίδης από τους Movastro

Άν το πάμε σαν περσόνες περισσότερο και όχι σαν φωνές με την τεχνική έννοια του όρου, λείπει φυσικά ο Λάκης Παπαδόπουλος (Με τα ψηλά ρεβέρ) τον οποίο κ θα ψήφιζα γιατί μ’αρέσει το στυλ του… Πως π.χ. σ’αρέσει το στυλ του Lemmy κ ας έχει σκατοφωνή; Ένα τέτοιο πράμα… :wink:

Ά ναι, και Άσιμος με ίδια κριτήρια… :wink:

By the way οι Θεσσαλονικείς του φόρουμ ας σπεύσουν αυτόν τον καιρό στο Μύλο… Παπακωνσταντίνου, Μπουλάς, Ζουγανέλης, Θηβαίος και… Καλυβάτσης! Πολύ γέλιο κ πολύ καλά τραγούδια. Κ ίσως κάποιοι ισχυριστούν μετά ως καλύτερη φωνή αυτή του… Μπουλά! :wink:

Αγγελακας…και πιστευω ακραδαντα οτι αν ειχε γεννηθει εξωτερικο θα ηταν παγκοσμιας κλασσης τραγουδιστης με την ιδιαιτερη χρεια του και υφος…αλλα…γεννηθηκε ελλαδα

Παυλος.- 8)

πουλικακος,σιδηροπουλος και απο αυτους που τραγουδουσαν ξενο στιχο,ο ρουσος καο τραγουδιστης των sokrates που δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του
προσκυνηστε http://www.youtube.com/watch?v=CWf7fEr_VCM

Θάνος Ανεστόπουλος:!:

Θάνος Ανεστόπουλος, φυσικά.
Η μεγαλύτερη φωνή στην Ελλάδα (…κι όχι μόνο…).