ΘΒ βεβαίως. Πράκτωρ 000. Η εκπαίδευση είναι όλα τα λεφτά!! Απίστευτος. Καλέ μου άνθρωπε!!!:
Διονύσης Παπαγιαννόπουλος με τεράστια διαφορά από τον 2ο. Όποιος δεν έχει δει το “Για ποιον χτυπάει η κουδούνα”, δεν έχει δει τίποτα…
Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ τη λατρεία που έχει ο κόσμος στον Βέγγο, ειδικά ο rock και metal κόσμος. Νομίζω πως έχει γίνει κλισέ πλέον. Από τη λίστα θα διάλεγα τον Αυλωνήτη, αλλά γενικά θεωρώ κορυφαίους τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Βασίλη Λογοθετίδη.
Ξέχασα τον μέγιστο Ηλιόπουλο…
“Λοιπόν δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!”
“Βάζω τα σπίρτα, βάζετε τα τσιγάρα;”
:lol:
Κωσταντάρας.
Πφφφφφφ,εχω πολλους πχ Χαρρυ κλυν,Σταθη ψαλτη,Κωστα βουτσα κλπ.Αλλα ο Βεγγος ειναι η κορυφη ολων.Ειναι απο τους ανθρωπους που κουβαλανε στη πλατη τους μεγαλη ιστορια κι ομως παρ’ολα αυτα ειναι ταπεινος,προσγειωμενος και αληθινος απεναντι στο κοσμο.Επισης εχει χαρισει απιστευτες στιγμες γελιου και οι ατακες του εχουν αφησει εποχη.
[SPOILER]:lol:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ?:lol:[/SPOILER]
ΘΟΥ ΒΟΥ :respect:
βεγγος… λιωνω στα γελια οταν τον βλεπω
ας μην ξεχναμε και τον μουστακα…
ιδιαιτερα στον παρθενοκυνηγο…
ΘΟΥ-ΒΟΥ.Αν ηταν στο εξωτερικο σιγουρα απο τους 4-5 μεγαλυτερους κωμικους θα ηταν ανετα.
βεγγος8)
Μπεζος:!::!::!:
Καλα και ο Μπεζος σταθερη αξια τις τελευταιες 2 δεκαετιες.
Ο εγγλέζος ομιλεί σωστά !
κ ο σεργιανοπουλος ηταν απιστευτος στις κωμωδιες…κ ο αλεξανδρος ρηγας.
αυτοι του πολλ φοβεροι,επισης και ο ηλιοπουλος.αλλα απο τωρινους ο φιλλιπιδης,ο μπεζος και ο χαικαλης ειναι ρισπεκτ
οσοι εχετε βαλει στο poll ειναι οντως οι πρωτοι…βεβαια θαβαζα και τον μουστακα σε αυτους…
τωρα, απο τους της τελευταιας γεννιας λιγοι ξεχωριζουν και για μενα κανενας δεν φτανει τους παλαιοτερους…ειναι πολυυυυ μακρυα…
εγω θαλεγα λιγο ο Μπεζος και λιγο ο Φιλιππιδης αλλα ειναι πολυ λιγοι…
:ban::ban:επιτοπου ομως!!!απο τους καλυτερους κωμικους εβερ,ο κωνστανταρας της νεας γενιας μετα το 90…καμια τυχη…στεκεται με απιστευτη ανεση αναμεσα στους παραπανω και ξεφευγει και μπροστα απο πολλους…
ο σεφερλης κ ο φιλλιπιδης
Ψάλτης - Βέγγος - Μπέζος - ΤΕΛΟΣ