Ολυμπιακός

Προς zouglaou

Δεν αποδεικνύει κάτι. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει…

[B]
crabsody[/B] και που να δεις διαιτητή να είναι στα μπουζούκια με ρωσιδες και διοικητικό ομάδας που την σφυρίζει σε 13-15 ωρες, και μετά απο λίγους μήνες έγινε και μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ίδιας ομάδας

δεν αλλάζει τίποτα…και δεν γίνεται να αλλάξει…για αυτό μόνο μπάλα…ούτε τίτλους, ούτε θέσεις, ούτε τίποτα…

Έχω φωτό του πατέρα με τον Μαρινάκη να πίνουν τσίπουρα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Εδώ κάποιοι αγοράζοουν βιβλία που λένε για τους ΕΛ.

Kαλα, δεν ειναι κανα μυστικο ότι ο Μπεος και Μαρινακης εχουν γινει κολληταρια.

Δεν είναι κανένα μυστικό πως όλοι θέλουν να γίνουν κολλητάρια με τον μόνο άνθρωπο που αναμένεται να ρίξει πολλά λεφτά στην ομάδα του τα επόμενα 2 χρόνια…

καλα απο την παρασκευη κραμπσοντυ ακομα συνεχιζεις? δηλαδη τετοια καβλα, ειναι αξιοθαυμαστη. νταξει ρε σεις η παοκαρα περασε, διελυσε τα πεντακις εκατομμυρια του δυναστη μαρινακη, με 100-0 κοντρα διαιτησια σε αδικως κλειστη τουμπα, προσκυναμε ολοι πιστευω το μεγαλειο του μεγαλου παοκ. αλλα οκ ειπαμε απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο, εγω δηλαδη διαβασα ηλεκτρονικη, εδωσα, κοπηκα και στο βιλαμπαχο και στη βιλαριμπα ακομα τριβουν. ελεος λιγο.
α και επειδη σαρεσει η σουπερλιγκα στοιχημα o παο δινει αποδοση 2.55 στον οπαπ, 3 στη μπετφερ (ΧΩΡΙΣ ΣΙΣΕ). εγω θα στηριξω. λογικα με τις απουσιες του παο δεν το ακουμπαω και παιζει να χασω τα λεφτα μου, αλλα ετσι και γινει κανα διπλο (ΧΩΡΙΣ ΣΙΣΕ), δυστυχως θα ειναι η αποκαθηλωσις του μεγιστου παοκ στα ματια μου.

προς ολυμπιακους ποδοσφαιρικα: αμαν πια με την κριση ταυτοτητας ρε σεις. δηλαδη δεν ειναι απολυτως φυσιολογικο μια ομαδα να μην κανει ενα καλο παιχνιδι. τι ρομενταλ και τι φετφατζιδης και ζαιρι, το παιχνιδι απλα δεν τους βγηκε ποτε και δεν υπηρχε περιπτωση να το κερδισουν γιατι επαιζαν κοντρα σε μια ομαδα που ηταν φουλ ψυχωμενη, που 3 χρονια ετσι παιζει, αμα κατσει πισω δεν τρωει γκολ με τιποτα.ο παοκ το κυπελο περιμενε απο δω και περα, ενω οι του ολυμπιακου αγγαρεια το ειδαν. εγω δηλαδη αυτη την εντυπωση πηρα και αυτο μου εκανε κακη εντυπωση. αν ειχε μπει ενα γκολ η εστω δεν εβαζε αυτο το γελοιο ο παοκ στο καραισκακη θα ειχε τελειωσει η υποθεση ανετα. αντε δεν κανατε κανα συμβολαιο με το θεο του ποδοσφαιρου να κερδιζετε συνεχεια να πουμε, υπαρχουν και αυτα.
οσο για τον καημο: θα κερδισουν και ντερμπυ, εχουν χασει 3 εκτος (που στα 2/3 ηταν αν οχι καλυτεροι ισαξιοι, ουσιαστικα μονο τον παοκ αξιζαν την ηττα) και εχουν παρει 1/2 εντος (και σαυτο που δεν κερδισαν ειχαν καλυτερη εμφανιση μαλιστα) και περιμενουν αεκ, παο. αμα μπουν αποφασισμενοι για νικη θα τα παρουν τα ματς.

haliseco οκ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει κοιλιά, να χάσει ματς κλπ. Απλά όπως είναι τώρα η κατάσταση , αν δεν κερδίσουμε τα 2 ματς εντός με άεκ , πάο και τουλάχιστον ένα εκτός με άρη, πάοκ τότε το πρωτάθλημα θα είναι λίγο νερόβραστο. Δεν πειράζει, κάτσε να ζοριστούν και λίγο :wink:

Ρε μεγάλε εγώ όμως δεν κάθομαι να γράφω τόσο μεγάλα posts ούτε καν να τα διαβάσω. :wink: Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Υ.Γ: Δεν τη λέω σε εσένα.
Υ.Γ2: Αν θες βοήθεια σε ηλεκτρονικές κτλ. πες μου. :slight_smile:

@ζουγκλα

Aν νικήσει Αρη, Παναθηναϊκό και χασει απο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ; :stuck_out_tongue:

όχι όχι, είναι αδιαπραγμάτευτο να νικήσουν άεκ, πάο στο Καραισκάκη. δεν δέχομαι παζάρια :stuck_out_tongue:

Νεροβραστο είναι έτσι κι αλλιώς, όπως και όλα τα πρωταθλήματα από το 2007 και μετά.

XA το διαβασες το ποστ :stuck_out_tongue: (αστα μαλακια εκανα, τζαμπα δεν το περασα.)

χωρις πλακα ρε συ, τον συμπαθω το παοκ, εχω αναγκαστει να παω και στη τουμπα καποιες φορες λογω κοπελιας και σαν οπαδοι φαση εχουν, αλλα ελεος με αυτες τις ψυχωσεις ρε παιδι μου καταντουν κουραστικες. το κακο που βρισκω σε παοκτσηδες και με τρελαινει ειναι πως δεν εχω ακουσει ποτε ουτε εναν να κανει αυτοκριτικη στην ομαδα η τους οπαδους. παντα θα φταει καποιος αλλος.

τελοσπαντων ειρηνη ημιν

ώπα , ώπα , άμα είναι να αρχίσουμε τα κοριτσίστικα και τους πολιτισμένους διαλόγους να το κλείσουμε το τόπικ ε :lol:

ChrisP δίκιο έχεις για τα νερόβραστα πρωταθλήματα. Όλοι μας θα γουστάραμε να βλέπουμε καλύτερη μπάλα, με περισσότερο ανταγωνισμό κλπ. Τι να πεις όμως, εδώ στη θέση του Ζιοβάνι( που έχει και γενέθλια σήμερα) τώρα παίζει ο Φουστέρ…o tempora o mores.

:lol:
Έλα ντε! Και εγώ έχω κάποιους φίλους παοκτζήδες αλλά δεν ξεχνώ πως…

[SPOILER]Μία σιχαμένη κομπλεξική ομάδα είναι ο ΜΠΑΟΥΓΚ, πάντα θα συντάσσεται με τον βάζελο εναντίον μας και με ένα κωλογήπεδο όπου πετυχαίνουν μπουκάλια τους αντίπαλους σε “κεκλεισμένων”

[/SPOILER]

Oh shiiitttt !!Here we go again

:smiley:

Σχεδόν όλοι οι αθλητικογράφοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι η πρόκριση χάθηκε στο Καραισκάκη. Αν έγινε αυτό τότε γιατί ανέβηκε η ομάδα στην Τούμπα μαζί με 2000 αστυνομικούς, ομάδες ΔΕΛΤΑ, ομάδες ΕΨΙΛΟΝ, ελικόπτερα, μεταφορικές εταιρίες κτλ κτλ. Ας καθόντουσαν στα αυγά τους. Τζάμπα ταλαιπωρία

Ανέβηκε η ομάδα στην Τούμπα? Κι εγώ γιατί δεν την είδα??? :stuck_out_tongue:

Το πρόβλημα με τους συνομωσιολόγους είναι ότι τα παίρνουν όλα κυριολεκτικά :stuck_out_tongue:

Ρε crabsody κουραση… ΟΚ μας πατησατε κατω, εισαστε υπερομαδα, ενταξει? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στο Καραϊσκακη, ειχαμε 3 δοκαρια και ησασταν αφαντοι. Πετυχατε ενα γκολ σε αντεπιθεση και πηρατε το Χ. Στην Τουμπα ο Ολυμπιακος δεν εμφανιστηκε ποτε και δικαια νικησατε. Αυτα ισχυουν, περασαν 2 μερες, ασχολησου και με κατι αλλο.

Ο Ολυμπιακός στο Novasports!

Σε συμφωνία με την Forthnet προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και, μέσω live streaming, θα μεταδοθούν όλοι οι υπόλοιποι εντός έδρας αγώνες των Πειραιωτών στην Σούπερ Λίγκα μέσω του σάιτ της Nova, του novasports.gr. Ιντερνετικά τα παιχνίδια μεταδίδονται και απ’ το woop.gr, ενώ τηλεοπτικά τα έχει η ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση Forthnet για Ολυμπιακό!

H Forthnet εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Απολαύστε το μοναδικό προνόμιο να είστε συνδρομητές της Forthnet, με τη νέα δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της.

Την Κυριακή 6/2, στις 15.00, δείτε στον υπολογιστή σας ?Live Streaming? τον αγώνα Ολυμπιακός ? Skoda Ξάνθη σε απευθείας σύνδεση από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση
επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ?ΕΙΣΟΔΟΣ? στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr, μία ακόμη προσφορά της Forthnet στους συνδρομητές της.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet!

Την Κυριακή στις 6/2 Ολυμπιακός ? Skoda Ξανθή στις 15.00 απευθείας από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague"

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=media&Rec_ID=40946