Ολυμπιακός

ως γνωστόν για να μην είναι οφσαιντ ο παίκτης πρέπει να καλύπτεται από 2 αντίπαλους παίκτες.μετράει κανονικά ο τερματοφύλακας σαν 2ος παίκτης

…μέχρι το 1- 0 π.α.ο. δεν υπήρχε
…μετά το 1-0 είμαστε τυχεροί που δεν φάγαμε 3+ και αυτό που κακώς δεν μέτρησε
…άρα μάλλον δεν αξίζαμε την νίκη, αλλά στα θετικά ότι το παλέψαμε μέχρι τελευταίο λεπτό, αλλά αυτό έκανε και ο π.α.ο.
…Τοροσίδης Λέτο…’‘εξαιρετικοί’’ κύριοι
…τού’κατσε του Βαλβέρδε που δεν έβγαλε Τσιμούρ…τώρα να πάει να εκπληρώσει το τάμα
…χαζομάρα αυτα τα δυναμιτάκια…κάναμε ήρωα τον Λέτο
…το +10 λογικά σημαίνει τίτλο…γιατί δεν το χαίρομαι όσο θά΄πρεπε:?
:):!:

Δίκαια, βάσει συνολικής εικόνας, πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά ντάξει, το σημερινό ήταν αθλιότητα σκέτη.

Α και δεν εννοώ το γκολ του (τίγκα υπερτιμημένου) Τζεμπούρ, που είναι πεντακάθαρο για μένα (τι για μένα δηλαδή, δεν καταλαβαίνω γιατί τίθεται θέμα καθαρότητας, εκτός αν δεν είδα κάτι στο ριπλέι)

Σημερα ξεκινησε η εξυγιανση…

ξαναγραφω πως ντρεπομαι γιατι παει να σπασει το κεφαλι μου…τετοια ντροπη ουτε να εχανε. θα πηγαινε στους +4 και θα μπορεσει να παλεψει στα ισια τουλαχιστον για το πρωταθλημα και μαλλον θα το επαιρνε. τωρα πηρε ενα πρωταθλημα που θα επισκιαζεται απο ενα σφυριγμα.

ντροπη μονο, σκανδαλωδες σφυριγμα

Ρε σεις, θα ακουστει γραφικο, αλλα αν δεν το ρωτησω θα σκασω.

Οταν σας ρωτανε τι ομαδα ειστε, δεν ντρεπεστε ποτε;;;

Μλκια του βοηθού στον Κατσουράνη εκεί αλλά δεν είμαστε και τελείως σίγουροι για δεν ειδαμε και μακrινο replay!!!

Στου Τζιμπουρ το γκολ δεν υπάρχει οφφσαιντ.Δεν κάνω καπου λάθος?

Γραφικός

δεν ζούμε στην θεσσαλονίκη και δεν είμαστε άρης, τι εννοείς?

κοιτα για να σταματησει αυτη η μαλακια που λετε αιρον αρης, ομαδα δεν επιλεγεις, αλλα γινεσαι (απο ενα αγωνα, απο ξαδερφο-πατερα-θειο κτλ, για χιλιους δυο λογους)

για αυτο που πρεπει να ντρεπεσαι ειναι αν πανηγυριζειες τετοιες νικες.

χωθηκε κι ο σκωληξ στην αναμπουμπουλα να πεταξει τη μαλακια του.οχι δε ντρεπομαστε,τι ηλιθια ερωτηση ειναι αυτη,παμ παρακατω

Δεν καταλαβαίνω γτ βγαίνουν όλοι με σχόλια του τύπου πρέπει να ντρέπεσται και κτλ???

Φυσικά και οχι!!!

Ποτέ δεν πρόκειται να ντραπώ για την ομάδα μου, όταν δεν αξίζει την νίκη θα το λέω-και τό’γραψα πιο πάνω, αλλά δεν έχει να κάνει με την υπερηφάνια που νιώθω σαν Ολυμπιακός
…και 1982-2006 που ήταν τα περίφανα πέτρινα χρόνια, ήμουν περήφανος και μονίμως αδικημένος ακόμα και σε παιχνίδια με τον Εδεσαικό, ααλά αυτλα τα χρόνια έφτιαξαν πολύ υσχηρό δεσμό μαυτήν την ομάδα:):!:

Ομαδα γινεσαι, επειδη ταυτιζεσαι/εκφραζεσαι απο κατι.

Εγω δε θα μπορουσα να υποστηριξω αυτο το πραγμα.

Και ειναι αρκετη η βρωμια του για να κανει καποιον που το υποστηριζει να το σιχαθει.

Α, και την ομαδα αν θες την επιλεγεις …εχω υπαρξει γαυρος τα 10 πρωτα χρονια της ζωης μου πριν γινω Αρειανος. :wink:

ρε παιδιά επιμένω επειδή τόση ώρα μιλάτε για αλλοίωση αποτελέσματος και απάντηση δεν έχω πάρει. εκτός από τον ντουντού, ποιός είναι αυτός που καλύπτει ΣΙΓΟΥΡΑ τον κατσουράνη. εγώ από αυτά που έδειξε η τηλεόραση δεν κατάλαβα ποιός είναι διότι το γίδι ο πάρντο δείχνει να είναι πιό μπροστά. υπάρχει κάποια κάμερα στην ευθεία γιά να μπορέσουμε να αποφασίσουμε και να μην χαλάμε τις καρδιές μας?

Μπορεί και νά’ναι οφ-σάηντ…αλλά αυτό ακυρώνει σχεδόν όλα τα γκολ που μπαίνουν μαυτό τον τρόπο…αν τό’χε ακυρώσει σεμάς θα φωνάζαμε τώρα:):!:

irona_aris…OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Λοιπόν τέρμα το footballη για σένα.Πάνε δες το νέο DVD Που βγάζουν οι CDCδες και 1000 πάτερ υμών για αυτό που έγραψες! :stuck_out_tongue:

i will laugh you :lol: δεν παμε να πιουμε καμια weiss στο εγκαλιτε καλυτερα??? :smiley:

Την ιστορία με το φιλικό του Άρη με επίλεκτη ομάδα Ναζί στην κατοχή την ήξερες πριν αλλάξεις ομάδα, την έμαθες μετά ή δεν την έχεις ακούσει ποτέ;

…ενώ υπήρξε πατριώτης που ζήτησε να τον εκτελέσουν με την φανέλα του Ολυμιακού

[SPOILER]τώρα αν ο δοσύλογος φορούσε φανέλα του β’άζελου θα σε γελάσω[/SPOILER]
:):!:

Αστειευόμαστε έτσι; Μετράω 4 παίκτες να καλύπτουν τον Κατσουράνη όταν γίνεται η πάσα.

εδιτ: μπείτε στο βίντεο του gazzetta και πηγαίνετε στο 0.07