Ολυμπιακός

Παίδες εγώ δεν είμαι ούτε με τους εμάς ούτε με τους εσάς.

Καλά από τον Ποστδίτζιταλ δεν περιμένω να το αντιληφθεί για ευνόητους λόγους, … αλλά εσύ τέκνον Γράκχε;

Άσε μας ρε Joe, αφού έκανε μπαμ ότι έγραψες αυτή την άκυρη (και άσχετη) παπαριά μόνο και μόνο για να την πεις στον post digital επειδή είναι γνωστό το παρελθόν του ως συνδεσμίτη.

Τι προσπαθείς να περάσεις δηλαδή, ότι και καλά “εμείς που είμαστε επαναστάτες μαρξιστές δε μασάμε από οπαδικούς στρατούς και συμφέροντα καπιταλιστών ιδιοκτητών ΠΑΕ και αυτό δεν έχει να κάνει με ομάδες”;
Εμένα πας να δουλέψεις τώρα;
Σε παρακαλώ.

Μέγα πάνσοφε, δώσε μας το φως σου…

…:papas::papas:…τι να πεις μετά από αυτό#-o#-o

:):!:

Και να σκεφτείς ότι προσπάθησα να το κάνω όσο πιο διακριτικά μπορούσα. :stuck_out_tongue:

Όχι, τι είναι αυτά που λες ρε Γράκχε απλά με ομάδες έχει να κάνει. Πάμε μωρή Ομπιλιακάρα εεεεεε, Μπαθαναϊκάρα ήθελα να βελάξω…

[-X

Την πιο μεγάλη αλήθεια την έχει πει ο Crimson ως τώρα. Για την ώρα φαίνεται πως δεν θα τιμωρηθεί ούτε η Βέροια, που γέμισε ένα συρτάρι με καταγγελίες για στημένα ματς και με το ανύπαρκτο budget της έφερε τον Ραούλ Μπράβο. Έναν παίκτη δηλαδή, που σε οποιοδήποτε αραβικό πρωτάθλημα κι αν πήγαινε, θα έβγαζε πολλές φορές παραπάνω από ότι του έδινε η Βέροια. Και ο οποίος Ραούλ Μπράβο, στα ματς που είχε έρθει χαρτί για στήσιμο έπαιζε συνήθως και βασικός και χάριζε στην άλλη ομάδα γκολ με λάθος πάσες και γκέλες που ήταν για γέλια. Φυσικά, τίποτα δε συγκρίνεται με την κοσμική ζωή στη Βέροια, σιγά μην έτρεχε στα Άμπου Ντάμπια για πετροδόλαρα.

η μπιζνα της βεροιας ακουμπάει τρομακτικά την ομάδα της αελ. αν εκείνο το βράδυ που ήρθαν λαρισα, νομίζοντας οτι θα χαρίσουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, για να συναινέσουμε σε συγχώνευση αελ βεροια για να παίξουμε καθαροί χωρίς χρέη στην α εθνικη και οχι στη γ, κάνοντας τρομερά πράγματα για την πάρτη τους , λέγαμε ναι, αυτοι την στιγμή η αελ θα είχε κάνει πολλαπλάσια αίσχη απο αυτά που κατηγορούν τον όποιο ολυμπιακο.
η βεροια είναι κάτι αντίστοιχο της καβαλας του μακαρου . ομάδας κομήτης, αποτελέσματα με οποιονδήποτε σχεδόν αντίπαλο, ήττες μετά, χρηματοδότης άλλων ομάδων(πριν έρθουν οι ρωσοι).
και τώρα ψάχνουν λογικά την επόμενη ομάδα που θα την διαδεχθεί. ειχε ακουστεί οτι πρέσαραν τον παναιγιάλειο και ακόμη μια πέρυσι να ανέβουν, αλλά δεν έγινε κάτι. δεν πειράζει. κάποια θα βρεθεί.

Σου έχω πει πόσες φορές να σταματήσεις να ακούς το φρικτό ντεθ μέταλ που συνήθως ακούς, εσύ συνεχίζεις και να τα αποτελέσματα.

Ενώ εσύ με το ποιοτικό ντεθ έβαλες μυαλό…και ακόμα πιστεύεις οτι ο θρύλος είναι ιδανικό, υπεράνω παραγόντων και προέδρων, Απλά τους πληρώνατε να σας προσφέρουν δόξα και περηφάνεια, το πώς και με ποιό τίμημα γινόταν αυτό δεν σας ακουμπάει, κανέναν σας όμως. Ignorance is not bliss, its a crime. Οι οπαδοί, ειδικά οι “σκεπτόμενοι” σαν και σένα είστε συνένοχοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο έγκλημα. Πλακίτσες δε χωράνε, εσύ τουλάχιστον είσαι αδικαιολόγητος, θα έπρεπε να έχεις τα @@ να παραδεχθείς την συνενοχή πρίν γεράσεις.

Bonus: Έχεις την ευαισθησία και την απαραίτητη αντίληψη να κρίνεις την τέχνη και δεν μπορείς να διακρίνεις την ωμή αλητεία και διαφθορά που στηρίζεις ΤΟΣΑ χρόνια…πάο πάσο.

Θα ετοιμάσω την απολογία μου και θα έρθω στο γραφείο σου σύντομα να την υποβάλλω.

Τέλος ο Ντάνστον…απάντησε αρνητικά, λέει…

Το μοναστήρι να ναι καλά, τέτοιους βρίσκουμε…

Σλούκες δεν βρίσκουμε…

Ας πάει στο καλό. Έναν γυμνασμένο, πηδηχταρά, γύρω στο 2 και κάτι θα τον βρούμε.

…η φάση με τον Σλούκα έχει αρχίσει και γίνεται περίεργη…για να δούμε:-k

:):!:

Σπάσιμο αρχιδιών τα τελευταία καλοκαίρια.

Θα μείνει ο Σλούκας, θα φύγει ο Σπανούλης, γιατι δεν ανανεώσανε πρόωρα τον Χάινς, τι θα γίνει με τον Παπανικολάου, θα κλείσει επιτέλους ο Λο;

Πιστεύει κανείς αλήθεια ότι εδώ που έχει φτάσει η ομάδα υπάρχει θέμα με τα πρόσωπα; Όποιος θέλει μένει και όποιος δεν θέλει ας πάει στην ευχή των θεών. Σιγά μη μας λείψουν κιόλας.

Αν δεν γίνει υπέρβαση, δεν μένει ούτε ο Σλούκας. Αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο με τα ποσά που ακούγονται; Χαιρετάει και ο Ντάρντεν, παίζεται ακόμα για Λαφαγετ, Πετγουέη. Δυστυχώς θα χρειαστούμε κάτι πολύ παραπάνω από 1-2 καλές προσθήκες.

@ignatios: Ντάξει μη μας πιάνει πανικός. Ο Ντάρντεν πρις τους τελικούς ήταν να φεύγει νύχτα, δε θα κλάψει κανείς. Και αυτός και ο Λαφαγιέτ δεν είναι παίκτες που δεν αντιαθιστάς εύκολα. Ο Πέτγουει ποτέ δε μου έδωσε την αίσθηση ότι παίζει στο λεβέλ που θέλει ο Ολυμπιακός.

Κρισπ το θέμα είναι ότι όταν θες να παραμείνεις στην κορυφή και τα πιτσιρίκια σου δεν είναι πια πιτσιρίκια αλλά στο μπασκετικό τους peak ηλικιακά, αργά η γρήγορα θα πρέπει να πληρώσεις κάποιου είδους ‘‘υπεραξία’’ (εισαγωγικά γιατί πχ ποιος μπορεί να πει πόσα αξίζει ο Σλου). Η τακτική των αδερφών κατά των πρόωρων ανανεώσεων γενικά μου αρέσει αλλά έχει νόημα κυρίως σε καινούριους παίκτες μετά την πρώτη λήξη. Με τους παίκτες κορμού προσωπικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε έτσι. Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι με βάζελο πλέον, εμείς είμαστε αυτοί με τον διατηρημένο κορμό, τον κόουτς που εμπνέει και την ηρεμία, και πρέπει να κεφαλαιοποιήσουμε πάνω σε αυτό. Το ποιοι θα μας λείψουν και αν θα μας λείψουν είναι πολύ σχετικό και κρίνεται πάντα το Σεπτέμβρη. Δεν κάνω κριτική, γιατι στη τελική μέχρι τώρα βγαίνουν μάγκες τα αδέρφια. Απλά επειδή όπως έχουν αποδείξει σε σπέσιαλ περιπτώσεις (Bill) έχουμε δει ότι την κάνουν την υπέρβαση και ασχολιούνται και παραπάνω, μακάρι να το δουν και με τον Σλου έτσι.

Πολλά λεφτά μακριά σε σχέση με τη Φενέρ. Ας κάνει ότι θέλει κι αυτός, το θέμα είναι να πάει σε ραντεβού για να τα συζητήσουν. Μέσω μανατζρεων χαλάει ή δουλειά…

Η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν θα τα βρουν…υπάρχει απόσταση σε πολλά θέματα, όπως φαίνεται…και διαφωνώ με κρισπ ότι δε θα μας λείψει ο Σλουκ…

Ο Σλούκας σίγουρα θα λείψει, είναι και Έλληνας εκτός των άλλων. Όταν η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει κλειστό τριετές με ετήσιες απολαβές 1 εκατομμύριο ευρώ, θα πρέπει να ανέβουν πολύ οι Αγγελόπουλοι για να τον κρατήσουν.

δεν υπάρχει προσφορά απο CSKA, βάζελο δε πάει. Με Φενέρ παίζουμε