Ολυμπιακός #2

Ε γι’αυτο ρε συ, επειδη δεν ξερουμε ποια ειναι με 4, ποια με 12 κτλ, λεμε αηττητο απο ιδρυσεως της Α’ Εθνικης κατηγοριας, που ειναι το συστημα διεξαγωγης που ισχυει εδω και 60 χρονια. Δεν το βρισκω παραλογο προσωπικα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν μετρανε τα ρεκορ και οι τιτλοι πριν, απλα καλο ειναι να μπαινει διευκρινιση.

Τι ωραία που τα λέτε εδώ σας διαβάζω και το φχαριστιεμαι! Το ωραιότερο απ ολα ομως ειναι ο τίτλος του θρεντ

1 Like

Για σενα συγκεκριμενα, ειναι 100% ο καταλληλος.

1 Like

Παντελο λατρεια

Σου πηρε αρκετες μερες να το σκεφτεις, συνηγορε του ΠΟΚιτη, αλλα τελικα η καθυστερημενη απαντηση σου, επιβεβαιωνει τη φημη σου 100%. Να τα λεμε πιο συχνα και στο αγαπημενο σου θρεντ!

image

Credits και σε @crimson_Idol

Φεύγει ο Μιλουτινωφ για ΤΣΣΚΑ γράφουν εκεί έξω. Λογικό αφού του χρόνου είναι ελεύθερος και τα λεφτά που του προσφέρονται είναι πολύ παραπάνω.

Όπου υπάρχει φτώχεια…και οι δυο του χρόνου, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα εχουν σαν υπέρβαση την οκτάδα, οι αποστάσεις με τους απο πανω αυξάνονται κάθε χρονο.

3 Likes

Έτσι είναι. Με πορδες αυγα δε βάφονται. Πάντως στην περίπτωση Μιλουτινωφ δεν ξέρεις και τι είναι καλύτερο. Ο παίχτης δε θέλει να φύγει, όμως αν ανεβάσουν κι άλλο τα λεφτά ε τότε το πράγμα αλλάζει.

Τουλάχιστον του χρόνου θα πάρουν και οι δύο το πρωτάθλημα, αυτό που το πας!!

4 Likes

Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης, πάνω που είχε πάρει τα πάνω του. Ύπουλος τραυματισμός.

6 μήνες εκτός;! Φοβερή ατυχία. Περαστικά του .

2 Likes

Πολύ άτυχος, κρίμα.

Τι πούστικος τραυματισμός κι αυτός.

Ρήξη χιαστου, με λίγα λόγια τέλος η χρονιά για αυτόν.

Γενάρη θα είναι πίσω.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Εφές, Αρμάνι => προφανώς και οι «8» είναι το ταβάνι.

Είναι από τους χειρότερους τραυματισμούς. Θα χρειαστεί χρόνο και μετά το εξάμηνο της θεραπειας για να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατασταση ο Φορτουνης, συνήθως έτσι γίνεται.

1 Like

Ρε τον καημένο τον Μπλατ. Ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με μια μορφή πολλαπλής σκλήρυνσης εδώ και μερικούς μήνες. Μακάρι να πάει καλά ο άνθρωπος.

4 Likes

Ναι το είδα κι εγώ, είναι κρίμα. Δεν είναι ανάλογο με αυτό που είχε και ο Clive Burr από τους Iron Maiden ?

Ήταν γνωστό ότι έχει πρόβλημα, απλά τώρα το ανακοίνωσε επίσημα.
Περαστικά δεν μπορείς να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις, η σκλήρυνση δεν είναι περαστική, να πάει καλά και να έχει όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα ζωής.

3 Likes