Ολυμπιακός

O κόσμος του Ολυμπιακού πιθανόν να αποθέωνε και Αλμπέρτο Μπιγκόν μπροστά στο φετινό συνονθύλευμα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό…

ετσι και ερθει ο βαλβερδε θα παω μπουσουλωντας την εθνικη οδο πατρα-αθηνα!

…βαρύ λόγο-τάμα, ξεστόμισες-έγραψες:):!:

Αγόρια ό,τι και να λέτε, το θέμα δεν είναι ούτε να επιστρέψει ο Βαλβέρδε, ούτε ο Μπελούσι, ούτε καν το (αφελές) “να τα χώσει χοντρά ο θείος”. Το θέμα είναι να γίνει ένα διοικητικό μοντέλο ανάλογο του 2007 με ανθρώπους νέους (οπωσδήποτε τεχνικό διευθυντή) κατά κύριο λόγο που θα βάλουν ένα πλάνο για την ομάδα. Και να ρυθμιστεί επειγόντως το επικοινωνιακό κομμάτι.

Προσωπικά έχω πάψει να πιστεύω ότι η ομάδα με την υπάρχουσα διοίκηση μπορεί να κάνει κάτι πραγματικά σοβαρό σε βάθος χρόνου. Όταν μέσα σε 4 μήνες (μιλάω για το 2008 ) ξηλώθηκαν διοικητικοί, προπονητής αλλά και παίκτες που είχαν έρθει εκείνη τη χρονιά και έπαιξαν το καλύτερο ποδοσφαιρο που έχω δει από την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τι να πει κανείς…

Εδω διωξαν Βερμουλιεν για 200.000!

Μάγκες εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά φέτος η συμπεριφορά του Σωκράτη ήταν σαν να ήθελε να δώσει το πρωτάθλημα στον Πατέρα και στον Παναθηναικό, πρώτα πήρε τον Κετσπάγια και έκαψε τους παίχτες στην προετοιμασία, μετά πήρε τον Ζίκο που τον έδιωξαν με κλωτσιές απο Τουρκία και Ρωσία(Ρωτήστε τους οπαδούς της ΤΣΣΚ)
και τον τώρα με τον μπάντοβίτς
Έλεος μάγκες

Πάρτε το χαμπάρι φέτος το πρωτάθλημα είναι χαρισμένο στον ΠΑΟ

Ελπίζω στα playoff να πάρουμε την δεύτερη θέση
Διότι οι μπουγατσοκιμάδες έχουν φτιάξει ομάδα δυνατή

ΥΓ
Χίλιες φορές ο Αλέφαντος πάρα ο Βαλβέρδε

Συμφωνώ απόλυτα για τεχνικό διευθυντή αντί για Χρυσικόπουλο.
Διαφωνώ βέβαια για το αν το 07-08 παίξαμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο στο Ch.L. γιατί το 98-99 είχαμε παίξει μπαλάρα. Βέβαια το 2007 ήρθαν τα διπλά…

Μπαλάρα και το 98/99, θα ήταν χαζός κανείς να διαφωνήσει! Απλά πέρα από τον όμιλο που ήταν σαφώς πιο εύκολος εγώ κυρίως αναφερόμουν σε μια νοοτροπία και στρατηγική που είχε η ομάδα και προσωπικά δεν είχα ξαναδεί. Αυτές οι αντεπιθέσεις δηλαδή που έβλεπα σε Βρέμη, Μαδρίτη και Ρώμη αλλά και το σθένος της ομαδας να γυρίζει ματς στα οποία σε παλαιότερα έτη θα έτρωγε 3 γκολ μίνιμουμ ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Με Βαλβέρδε πχ, χάθηκε αυτό, σε όσα ματς (ευρωπαϊκά) μείναμε πίσω στο σκορ χάσαμε.

Μπορεί κάποιος χριστιανός( ή και άθεος δεν με πειράζει) να φέρει τον Νέρι πίσω στην ομάδα? Ο τύπος πληρώνει 800,000 από την τσέπη του για να γυρίσει…Ας δώσουμε στους Ουκρανούς τον όσκαρ:p

Πληρώνει 800,000 αλλά θα πρέπει να υπογράψει επέκταση συμβολαίου στη Σαχτάρ για 1,5 χρόνο. Εκεί σκαλώνει ο Ολυμπιακός, γιατί δεν έχει διάθεση να δίνει κάθε 1,5 χρόνο 2,3 εκ ευρώ που ζητάει η Σαχτάρ. Άσε που αν κάποια στιγμή πιάσει σε εμάς ο Καστίγιο, η Σαχτάρ θα μπορεί να τον πουλήσει σε καμιά άλλη ομάδα και εμείς να μείνουμε αμανάτι…

Έτσι είναι, άλωστε δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ο Νέρι, αλλά να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα σε καλύτερη κατάσταση απ’αυτήν που είναι τώρα εν’όψιν Ευρώπης , πλέη-οφ;, ή κανενός στραβοπατήματος του π.α.ο. και του Π.Α.Ο.Κ.:):!:

http://www.sport-fm.gr/article/215023

Τι λετε?

Μαλλον μπερδευει τις χωρες που τελειωνουν σε -α. Πλακα μας κανει;

Ο Κόκκαλης λέει πείσμωσε…έφυγε 40 μέρες και οι συνεργάτες του χάλασαν την ομάδα… αλλά είναι εγωιστής ο πρόεδρος …ναι…και δεν αφήνει την ομάδα έτσι…Ναι…
Πρόεδρε , μην πάρεις την ομάδα μαζί σου στον τάφο σου ε? άσε και κανάν άλλον να βγάλει κανά φράγκο…εσύ οκ. και με το πασόκ και με τη νδ μια χαρά τα πήγες τόσα χρόνια. άσε και κανάν άλλον :stuck_out_tongue:

την ατάκα “ο κόκκαλης πείσμωσε, τα παίρνει όλα πάνω του” την έχουμε ακούσει 200 φορές από τότε που μπήκε ο γενάρης και αρχίσανε οι γκέλες.

κατι πρεπει να γραψει ο πρωταθλητης…

Έτσι κιαλλιώς με το πείσμα και το γινάτι δεν γίνεται τίποτα:):!:

Τα προβλήματα μας λύθηκαν!!! Καινούργιος υπεύθυνος στου Ρέντη θα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Έτσι καλύφθηκε το κενό μεταξύ διοίκησης και ομάδας. Πλέον ο καταρτισμένος και έμπειρος Δημήτρης θα είναι στο πλευρό των παικτών. Πάμε για την ανατροπή και για πρωτάθλημα τώρα. ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ…:lol:

#-o
Aντί να στέλναμε ξανά τον Σάββα στην ΚΕΔ…
Λάθος Θεοδωρίδης!

Γενικα η διαθεση μου τις τελευταιες μερες, οσο αφορα την ομαδα ειναι η χειροτερη εδω και παρα πολλα χρονια. Η ομαδα εχει μεινει αβοηθητη, οι παικτες δεν εχουν δυναμεις και το ειπαν κιολας, τιποτα δεν φαινεται να αλλαζει… Τι να πω, δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω τι σκατα εκαναν στην προετοιμασια…